Γράφτηκε από: 
τον Μπάμπη Μέντη

CFMOTO Test Rides 2022: Πάνε Θεσσαλονίκη στις 13-15 Μαΐου

Γνωρίστε τη γκάμα της CFMOTO από πρώτο χέρι

Η MUVUS ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της CFMOTO στην Ελλάδα σε συνεργασία με το δίκτυο καταστημάτων λιανικής σε όλη την Ελλάδα πραγματοποιεί test ride σε όλα τα μοντέλα της εταιρείας. Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου test ride που έγινε στην πόλη της Λάρισας, ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες του επόμενου σταθμού που θα είναι η πόλη της Θεσσαλονίκης. Περισσότερες λεπτομέρειες για την συμμετοχή σας στα test rides της CFMOTO στο Δελτίο Τύπου της αντιπροσωπείας που ακολουθεί:  

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η πολυαναμενόμενη CFMOTO 800MT έχει πλέον φτάσει στην Ελλάδα, και το ενδιαφέρον των φίλων της μοτοσυκλέτας είναι τεράστιο, όπως αποδείχθηκε και στο πρόσφατο MotoShow 2022 όπου έκανε και την πανελλαδική της πρεμιέρα μαζί με την ολοκαίνουρια 700CL-X Sport.

Όλοι όσοι ενθουσιάστηκαν με την εμφάνιση, τις προδιαγραφές και την ποιότητα των νέων μοντέλων της CFMOTO, έχουν πλέον την δυνατότητα να εντυπωσιαστούν και από την συμπεριφορά τους στον δρόμο πραγματοποιώντας ένα test ride στα events που διοργανώνει σε όλη την Ελλάδα η Muvus, η ελληνική αντιπροσωπία της CFMOTO, σε συνεργασία με τους κατά τόπους αντιπροσώπους.

Τα events αυτά είναι ουσιαστικά μια κινητή έκθεση ολόκληρης της γκάμας των μοντέλων 2022 της CFMOTO, στην οποία δίνεται και η δυνατότητα για test-ride σε όλους τους ενδιαφερόμενους, έχοντας κλείσει θέση για το μοντέλο που τους ενδιαφέρει.

Το πρώτο event πραγματοποιήθηκε στην Λάρισα στις 16-17 Απριλίου στις νέες εγκαταστάσεις της Μπακώσης Α.Ε που είναι ο νέος αντιπρόσωπος για την περιοχή.

Το επόμενο event θα γίνει στην Θεσσαλονίκη στις 13-15 Μαΐου, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Ερμίδης. Για κρατήσουν θέση για test-ride στο μοντέλο της επιλογής τους, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 2310-852456.