Chris Birch - Κάνοντας λάθος στο χείλος του γκρεμού - Video

Πτώση λίγο πριν από την κορυφή σε μια τεράστια, κάθετη ανηφόρα
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

23/9/2022

Η κοινή παραδοχή πως όλοι κάνουμε λάθη μπορεί να ακούγεται τετριμμένη, όταν όμως βλέπεις τον Chris Birch να έχει πέσει λίγο πριν από την κορυφή μιας κάθετης και τεράστιας ανηφόρας, έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δεις πώς διορθώνει αυτό το λάθος ο "Say No To Slow" δάσκαλος και κορυφαίος αγωνιζόμενος enduro.

Σε πιάνει η ψυχή σου να βλέπεις τον Birch να ισορροπεί στο χείλος της αβύσσου, όμως ο Νεοζηλανδός πρεσβευτής της ΚΤΜ έχει τον τρόπο του. Όχι πως η διόρθωση του λάθους είναι εύκολη, ο Chris όμως έχει μέθοδο, και η μέθοδος του έχει αποτέλεσμα.

Απολαύστε τον.

ΕΛ.ΑΣ.: 4.970 παραβάσεις σε πέντε ημέρες στην Αττική

Πραγματοποιήθηκαν 25.627 έλεγχοι και 15 συλλήψεις
cover
Από τον

Παύλο Καρατζά

16/3/2026

Η τροχαία Αττικής πραγματοποίησε 25.627 ελέγχους σε διάφορα σημεία της Αττικής από 12 έως 16 Μαρτίου 2026, όπου βεβαιώθηκαν συνολικά 4.970 παραβάσεις, εκ των οποίων 255 για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ενδεικτικά οι παραβάσεις αφορούσαν:

38 για παραβίαση σηματοδοτών,

260 για υπερβολική ταχύτητα,

181 για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης,

293 για μη χρήση προστατευτικού κράνους,

89 για χρήση κινητού τηλεφώνου.

187 για έλλειψη ΚΤΕΟ

Επιπρόσθετα, βεβαιώθηκαν 255 παραβάσεις για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και συνελήφθησαν 15 οδηγοί.

Τέλος αφαιρέθηκαν 255 άδειες κυκλοφορίας, 1.010 άδειες ικανότητας οδήγησης, 212 πινακίδες κυκλοφορίας, ενώ ακινητοποιήθηκαν 548 οχήματα.