Delivery bike με φούρνο για παρασκευή πίτσας εν κινήσει! - Video

Ο Βρετανός “τρελός εφευρέτης” Colin Furze σε ένα ακόμη ξεκαρδιστικό κατόρθωμα
O Colin Furze δημιουργεί μοτοσυκλέτα με φούρνο για ψήσιμο πίτσας!
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

28/9/2023

Η τρελή μοτοσυκλέτα με τον φούρνο που κατασκεύασε ο Colin Furze δίνει τέλος στα παράπονα για κρύα ή "ταλαιπωρημένη" πίτσα λόγω του χρόνου που μεσολαβεί από την προετοιμασία μέχρι την παράδοση της στον πελάτη, καθώς τώρα ο σεφ την παρασκευάζει ΠΑΝΩ στη μοτοσυκλέτα, βγάζοντας την από τον φούρνο δευτερόλεπτα πριν την παράδοση!

Για όσους δεν τον γνωρίζουν ο Colin Furze είναι ένας Βρετανός εφευρέτης ο οποίος δημοσιεύει στο κανάλι του στο YouTube τρελές ιδέες που κατά καιρούς υλοποιεί. Αυτή τη φορά ο Furze ξαναχτυπά με μια πρωτότυπη και ελαφρώς εξωφρενική ιδέα για όσους λατρεύουν το φαγητό, και ειδικότερα την πίτσα. Ο Βρετανός αποφάσισε να δημιουργήσει πάνω σε μια παλιά δίχρονη Suzuki GT αγνώστων λοιπών στοιχείων, ένα φούρνο στον οποίο θα κατασκευάζει πίτσα... εν κινήσει! Ο Furze μάλιστα ζήτησε από τους ακόλουθους του στο κανάλι να βρουν και ένα όνομα για το εν λόγω project με το Suzuki GS400 να ονομάζεται πλέον "Pizza Dough-Moto".

Furze

Στο χιουμοριστικό βίντεο ο Furze δείχνει βήμα βήμα πως έφτασε στο τελικό αποτέλεσμα. Αρχικά ο φούρνος δεν μπορούσε να είναι πέτρινος λόγω βάρους οπότε θα έπρεπε να είναι μεταλλικής κατασκευής. Ο Βρετανός έχοντας δημιουργήσει τον μεταλλικό φούρνο του, τον δοκίμασε πρώτα σε μία γουρούνα για να δει εάν όντως δουλεύει, με τα αποτελέσματα να είναι ενθαρρυντικά Επόμενο βήμα η τροποποίηση του Suzuki GS400. Καθώς δεν υπήρχε χώρος για τον φούρνο έπρεπε να βρεθεί μια λύση, έτσι το πλαίσιο επιμηκύνθηκε (ΠΟΛΥ) όπως και η αλυσίδα. Με το project "Pizza Dough-Moto" να έχει ολοκληρωθεί σειρά είχε η επίσημη δοκιμή. Ο Colin Furze βρίσκεται στο ρόλο του μάγειρα-ψήστη με τον “συνέταιρο” του να αναλαμβάνει χρέη οδηγού. Ο Βρετανός αντιμετωπίζει στην αρχή κάποια προβλήματα με το άνοιγμα της ζύμης καθώς ο αέρας παίρνει την πίτσα μαζί του, ωστόσο στη συνέχεια βρίσκει τη λύση καθώς χρησιμοποιεί το... κεφάλι του με το κράνος σαν πλάστη! Έχοντας τελειώσει με τα υλικά η πίτσα μπαίνει στον φούρνο ενώ το "Pizza Dough-Moto" κατευθύνεται προς τους πρώτους πελάτες. Το ψήσιμο τελειώνει και η πίτσα παραδίδεται με επιτυχία.

Ο Furze για να δείξει πως το project δουλεύει αποφάσισε να βάλει και έναν επαγγελματία του είδους έτσι έκατσε ο ίδιος στο τιμόνι του Suzuki GS400 και άφησε τον ειδικό να κάνει τη δουλειά. Το αποτέλεσμα ήταν εμφανώς καλύτερο αλλά το βασικό είναι πως το "Pizza Dough-Moto" δείχνει να κάνει δουλειά! Πρακτικό, οικονομικό, ασφαλές και λογικό δεν το λες, ξεκαρδιστικό και πρωτότυπο είναι όμως και με το παραπάνω.

Ετικέτες

Δηλώστε συμμετοχή για τη χριστουγεννιάτικη γιορτή του REOC

Στις 9 Δεκεμβρίου, στις 13.00, στην ταβέρνα Άρης στη Βαρυμπόμπη
2023 Xmas REOC Party
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

5/12/2023

Δηλώστε τώρα συμμετοχή για τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Royal Enfield Owners Club Greece (REOC), που θα λάβει χώρα το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην ταβέρνα Άρης στη Βαρυμπόμπη στις 13:00 το μεσημέρι, όπου τα μέλη της λέσχης αλλά και οι φίλοι της Royal Enfield θα διασκεδάσουν, θα φάνε, θα πιουν και θα χορέψουν με ζωντανή Ελληνική μουσική όπως παλιά! Fix μενού 20 ευρώ/άτομο (τα ποτά εξαιρούνται), και απαραίτητη η κράτηση. Δεν χρειάζεται να είστε μέλη του REOC για να συμμετέχετε. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για όλους! Το REOC σας περιμένει για να περάσετε όμορφα, με ανταλλαγή ιστοριών γεμάτες από Royal Enfield και όχι μόνο! Πληροφορίες της εκδήλωσης ΕΔΩ.

Ετικέτες