Γράφτηκε από: 
τον Θάνο Αμβρ. Φελούκα

Διαγωνισμός με δώρο κράνος KABUTO από την MOTOCERT!

Μεγάλο δώρο από την MOTOCERT

Η MOTOCERT είναι πλέον συνυφασμένη με την ασφάλεια του αναβάτη, ελέγχοντας τις μοτοσυκλέτες μετά από πτώση ή ατύχημα με τρόπο άμεσο και ακρίβεια πρωτόγνωρη που δεν χωρά αμφισβήτηση. Επενδύει όμως και στην παθητική ασφάλεια του αναβάτη, δημιουργώντας έναν διαγωνισμό με έπαθλο ένα επώνυμο κράνος KABUTO AEROBLADE 5. Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου της εταιρείας

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η MOTOCERT έχοντας ως  βασικό της μέλημα την ασφάλεια των μοτοσυκλετιστών, έχει διοργανώσει έως τώρα αρκετούς διαγωνισμούς  κληρώνοντας και χαρίζοντας στους συμμετέχοντες εξοπλισμό ασφαλείας από επώνυμους κατασκευαστές.

Άλλος ένας τέτοιος διαγωνισμός είναι σε εξέλιξη αυτό το διάστημα με τον κωδικό covid 19 και θα χαρίσει έπειτα από κλήρωση στους συμμετέχοντες ένα κράνος NEW AEROBLADE 5 της Ιαπωνικής KABUTO αξίας 310,00 €.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν το site  της εταιρείας https://motocert.gr, το facebook site https://www.facebook.com/pg/motocert/posts/, ή το απευθείας link του διαγωνισμού https://motocert.gr/covid19 για να δηλώσουν την συμμετοχή τους.

Προσοχή αυξήστε την πιθανότητα να είστε εσείς ο/η τυχερός/ή ακολουθώντας τις ενέργειες και την διαδικασία που αναγράφονται στη σελίδα του διαγωνισμού κερδίζοντας πολύ περισσότερες από 1 συμμετοχές.

 

 

Με εκτίμηση