Γράφτηκε από: 
τον Λάζαρο Μαυράκη

Διαγωνισμός MOTOCERT για ένα Dainese Smart Jacket D

Προτεραιότητα η ασφάλεια

Η MOTOCERT, η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που μπορεί να δώσει πιστοποίηση πλαισίου, έχει αποδείξει επανειλημμένα ότι προτεραιότητά της είναι η ασφάλεια του αναβάτη και με τον διαγωνισμό που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή, το επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά.

Η MOTOCERT έχει διοργανώσει και στο παρελθόν διαγωνισμούς με δώρο κράνη για τους τυχερούς νικητές, αλλά αυτή τη φορά πρωτοπορεί θέτοντας ως δώρο ένα Diniese Smart Jacket D με αερόσακκο, αξίας 599 ευρώ! Είναι ένα σημαντικό δώρο που αυξάνει θεαματικά την παθητική ασφάλεια του αναβάτη.

Για να αυξήσετε τις συμμετοχές και τις πιθανότητες να γίνεται ο ιδιοκτήτης αυτού του σημαντικού δώρου, αρκεί να συνδεθείτε στο site της MOTOCERT και να ακολουθήσετε τις ενέργειες που περιγράφονται, όπως η εγγραφή στο newsletter, η ενημέρωση για τις υπηρεσίες της εταιρείας, η παρακολούθηση ενημερωτικών videos, η επίσκεψη στις σελίδες της MOTOCERT στο Instagram και το Facebook και πολλές άλλες ενέργειες.

Ο διαγωνισμός θα λήξει σε 50 ημέρες από σήμερα και μέχρι στιγμής οι συμμετοχές έχουν φτάσει τις 4.000. Ο χρόνος που απομένει είναι αρκετός για να μπορέσετε να συγκεντρώσετε έναν μεγάλο αριθμό συμμετοχών που θα αυξήσουν τις πιθανότητες να είστε εσείς οτυχερός της κλήρωσης.

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό κάνοντας κλικ εδώ