Ducati - Ξεπούλησαν τα Panigale V4 S του Αγώνα των Πρωταθλητών της WDW 2022

Μέσα σε λίγες ώρες!
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

28/7/2022
Η Ducati ανακοίνωσε πως μέσα σε λίγες ώρες πωλήθηκαν όλα τα προσωποποιημένα Panigale V4 S του Αγώνα των Πρωταθλητών που είχε λάβει χώρα στην πίστα του Misano κατά τη διάρκεια του event WDW 2022.
Οι μοτοσυκλέτες τις οποίες είχαν οδηγήσει στον αγώνα οι εργοστασιακοί αναβάτες της ιταλικής φίρμας είναι βαμμένες στα χρώματα της αγωνιστικής μοτοσυκλέτας του κάθε πιλότου, ενώ πωλούνταν υπογεγραμμένες, με εγχάραξη του ονόματος του αναβάτη στην πλάκα τιμονιού, και με πιστοποιητικό γνησιότητας.
Η πώληση των μοτοσυκλετών ξεκίνησε το απόγευμα της 25ης Ιουλίου, και λίγα λεπτά μετά πωλήθηκε η πρώτη, το Panigale V4 S του Jack Miller με το νούμερο 43. Ακολούθησε η μοτοσυκλέτα του Pecco Bagnaia με το νούμερο 63, νικήτρια και του Αγώνα των Πρωταθλητών, και κατόπιν το μοντέλο του Johann Zarco με τον αριθμό 5. Μέσα στις επόμενες ώρες είχαν πωληθεί και οι 15 μοτοσυκλέτες.

Φωτιά ξέσπασε στην πίστα Most ακριβώς πριν τον αγώνα WSBK

Ευτυχώς η πυροσβεστική υπηρεσία έδρασε άμεσα
fire
Από τον

Παύλο Καρατζά

15/5/2026

Πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί της Πέμπτης στην πίστα Most και άφησε ένα σημαντικό τμήμα του paddock χωρίς ρεύμα. Μάλιστα το συγκεκριμένο ατυχές γεγονός συνέβη ακριβώς πριν την έναρξη του πέμπτου γύρου του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Superbike, που ξεκινά σήμερα.

Χτες το πρωί εκρήξεις ακούστηκαν και πυκνός καπνός κάλυψε τμήματα της πίστας. Η πυροσβεστική υπηρεσία έφτασε στον χώρο σε σύντομο χρονικό διάστημα και άρχισε αμέσως τις εργασίες κατάσβεσης, ενώ πολλοί αναβάτες παρακολουθούσαν την κατάσταση με ανησυχία από ασφαλή απόσταση.

Η διοργάνωση εξέδωσε ανακοίνωση για την πυρκαγιά, αναφέροντας: “Μετά από ένα τεχνικό συμβάν που αφορούσε έναν μετασχηματιστή ρεύματος στο Autodrom Most το πρωί της Πέμπτης, μέρος του paddock υπέστη προσωρινή διακοπή ρεύματος. Χάρη στην άμεση επέμβαση του προσωπικού της πίστας και της πυροσβεστικής υπηρεσίας, η κατάσταση αντιμετωπίστηκε γρήγορα και με ασφάλεια. Περίπου το ένα τρίτο του paddock επηρεάστηκε από τη στιγμιαία διακοπή ρεύματος.

"Μέχρι τις 14:00 τοπική ώρα, η κατάσταση είχε σταθεροποιηθεί και η παροχή ρεύματος είχε αποκατασταθεί μέσω ενός εφεδρικού συστήματος, επιτρέποντας στο προσωπικό του paddock να συνεχίσει τις προετοιμασίες για τον αγώνα στην Τσεχία. Οι κρίσιμες λειτουργικές περιοχές, συμπεριλαμβανομένης της Διεύθυνσης Αγώνων και του Ιατρικού Κέντρου, δεν επηρεάστηκαν από τη διακοπή ρεύματος και παρέμειναν σε λειτουργία καθ' όλη τη διάρκεια του συμβάντος”.

Το αγωνιστικό τριήμερο ξεκινά σε λίγο και το πρόγραμμα μεταδόσεων μπορείτε να δείτε εδώ. Μάλιστα ο αγώνας έχει και ελληνικό ενδιαφέρον, καθώς συμμετέχει ο Γιάννης Περιστεράς στην κατηγορία WorldSPB.