Γράφτηκε από: 
τον Θάνο Αμβρ. Φελούκα

Dunlop: Επίσημος χορηγός του Six Days Enduro 2018!

Τα Dunlop Geomax Enduro & Enduro mousse θα δοκιμαστούν σκληρά!

Το International Six Days Enduro δεν χρειάζεται συστάσεις, καθώς πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους αγώνες στον κόσμο, ενός θεσμός που κοντεύει τα εκατό χρόνια. Η Dunlop, επενδύοντας ακόμα περισσότερο στα off road ελαστικά αναλαμβάνει να εξοπλίσει τους συμμετέχοντες με τα νέα Geomax, μία κίνηση που ταυτόχρονα έχει τεράστιο κόστος αλλά και μεγάλο ρίσκο. Ωστόσο η εταιρία είναι απολύτως βέβαιη για την επάρκεια των εγκεκριμένων από την FIM ελαστικών, από την στιγμή που και στο χώμα, όπως και στους αγώνες δρόμου, επενδύει με χορηγίες κορυφαίων αναβατών, επιβάλλοντας τα ελαστικά της στην πιο δύσκολη δοκιμασία.

Το ISDE θα γίνει φέτος στην Χιλή, στα μέσα Νοεμβρίου. Ας δούμε το Δελτίο Τύπου της Dunlop:

 

Η Dunlop είναι ο επίσημος χορηγός ελαστικών του FIM International Six Days Enduro 2018

Ένα από τα μεγαλύτερα motorsport γεγονότα στον κόσμο, με 600 αγωνιζόμενους, έχει ορίσει την Dunlop ως τον Επίσημο Συνεργάτη Ελαστικών της.

Το FIM International Six Days της Enduro (FIM - ISDE) θα φιλοξενηθεί για πρώτη φορά, εδώ και 11 χρόνια, στη Χιλή από τις 12-17 Νοεμβρίου.

Αναβάτες από περισσότερες από 30 χώρες, θα κατέβουν το Vina del Mar, καθώς ο ιστορικός αυτός διαγωνισμός γιορτάζει τα 93ου χρόνια.

Το "ISDE" είναι ένας από τους μεγαλύτερους off-road αγώνες μοτοσικλέτας στον κόσμο και το γεγονός που συγκεντρώνει τον μεγαλύτερο αριθμό χωρών και οδηγών, όπου οι καλύτεροι οδηγοί Enduro ανταγωνίζονται σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η μάρκα ελαστικών, η οποία γιορτάζει την 130η επέτειό της φέτος, θα είναι ένας από τους πρωταγωνιστές του φετινού αγώνα. Η Dunlop είναι γνωστή για την εξαιρετική αγωνιστική της απόδοση σε μοτοσικλέτες και αυτοκίνητα. Η Dunlop ήδη βρίσκεται φέτος στην κορυφή, με νίκες που κατέχει σε οχήματα με δύο τροχούς στο World MXGP, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής FIM και σε αγώνες αυτοκινήτων στο Nurburgring. Η εκδήλωση αυτή θα εδραιώσει το 2018 World Motorsport της Dunlop με έναν φαντασμαγορικό τρόπο.

Ο Luca Davide Andreoni, Διευθυντής Marketing της Dunlop Motorcycle, δήλωσε ότι: «Μετά από μια επιτυχημένη off-road περίοδο, συμπεριλαμβανομένης της νίκης στο World MXGP, Trials και Motocross Γυναικών, είμαστε υπερήφανοι που οι διοργανωτές της εκδήλωσης FIM-ISDE επέλεξαν να συνεργαστούν με την Dunlop. Οι συμμετέχοντες στον αγώνα θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα στα ελαστικά Dunlop Geomax Enduro και Dunlop Enduro mousse. Τα Geomax Enduro σχεδιάστηκαν για να ανταποκρίνονται στους κανονισμούς της FIM και είναι ένα ελαστικό οδικής κυκλοφορίας που προσφέρει αυξημένη πρόσφυση, έλεγχο του αναβάτη, ανώτερη γωνιακή λαβή και βελτιωμένη φθορά σε όλους τους τύπους εδάφους. Η Dunlop δημιούργησε αυτό το ελαστικό με βέλτιστο σκελετό ακαμψίας και μεγαλύτερο προφίλ, κάτι που δίνει καλύτερη απορρόφηση πρόσκρουσης και παρέχει στον αναβάτη ένα αίσθημα ελέγχου και εμπιστοσύνης σε διαφορετικές επιφάνειες».

Σχετικά με τη Goodyear

H Goodyear είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες ελαστικών στον κόσμο. Απασχολεί περίπου 64,000 άτομα και κατασκευάζει προϊόντα σε 48 εργοστάσια σε 22 χώρες ανά τον κόσμο. Διαθέτει δύο Κέντρα Καινοτομίας στο Akron του Ohio και στην Colmar-Berg στο Λουξεμβούργο όπου αναπτύσσονται προϊόντα τεχνολογίας αιχμής και υπηρεσίες που θέτουν τα πρότυπα τεχνολογίας και επιδόσεων για τη βιομηχανία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Goodyear και τα προϊόντα της, επισκεφθείτε το www.goodyear.com/corporate.