Dunlop Quilifier CORE 2022: Νέο ελαστικό υψηλών επιδόσεων

Τεχνολογία και τιμή
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

21/2/2022

Η Dunlop προσθέτει για το 2022 έναν νέο ελαστικό στην κατηγορία Hypersport σε διαστάσεις που καλύπτουν ένα τεράστιο φάσμα μοτοσυκλετών δρόμου, με δύο εμπρός ελαστικά (120/70-17 και 120/60-17) και πέντε πίσω (160/60-17, 180/55-17, 190/50-17, 190/55-17 και 200/50-17). Στόχος είναι να προσφέρει σε προσιτή τιμή τις νέες τεχνολογίες που έχει αναπτύξει η Dunlop, όπως Dynamic Front Formula, Carcass Tension Control System και Jointless Belt, δημιουργώντας μαζί με τα SportSmart TT και SportSmart Mk3 για ολοκληρωμένη γκάμα επιλογών για τους αναβάτες των μοτοσυκλετών δρόμου μεσαίου και μεγάλου κυβισμού. Στο δελτίο τύπου που ακολουθεί θα βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες για τα νέα Qualifier CORE καθώς και πληροφορίες για τις ημερομηνίες άφιξής τους:

 

 

Δελτίο Τύπου

 

Hypersport απόδοση για όλους: Η Dunlop παρουσιάζει το νέο Qualifier CORE

  • Το Dunlop Qualifier CORE ξεκινά να διατίθεται σε τρεις διαστάσεις
  • Hypersport απόδοση σε προσιτή τιμή
  • Βελτιωμένη απόδοση σε βρεγμένο οδόστρωμα σε σχέση με τον προκάτοχό του

Η Dunlop παρουσιάζει το νεότερο μέλος στην οικογένεια των hypersport ελαστικών, το Qualifier CORE, που προσφέρει εξαιρετική απόδοση σε προσιτή τιμή για αναβάτες μίας ευρείας γκάμας μοτοσυκλετών από μεσαίου κυβισμού street έως και supersport.

Εξοπλισμένο με την πλέον πρόσφατη τεχνολογία της Dunlop, το Qualifier CORE προσφέρει τη γνωστή hypersport απόδοση της Dunlop σε προνομιακή τιμή συνδυάζοντας πρόσφυση και προσιτή τιμή για όλες τις μικρές και μεσαίες street, power-naked, sport αλλά και sport touring μοτοσυκλέτες μέχρι και τις supersport.

Οι βασικές τεχνολογίες με τις οποίες η Dunlop έχει εξοπλίσει το Qualifier CORE συμπεριλαμβάνουν την Dynamic Front Formula, το Carcass Tension Control System και το Jointless Belt εξασφαλίζοντας έτσι απαράμιλλη ευελιξία καθώς και σταθερότητα, ενώ οι καινοτομίες όπως η γόμα με μεγαλύτερη περιεκτικότητα πυριτίου βελτιώνουν την πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες.

Η σχεδίαση της χάραξης προέρχεται από την δοκιμασμένη πρώτη γενιά του Dunlop Sportmax SportSmart έχοντας εξελιχθεί για να συνεργάζεται πλήρως με τις τεχνολογίες της γόμας συνδράμοντας σε μία ισορροπημένη ακαμψία πέλματος και ομοιόμορφη φθορά. Η επανασχεδιασμένη χάραξη με τις νέες αυλακώσεις προσφέρει εξαιρετική πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα συγκριτικά με τον προκάτοχο του Qualifier CORE, το Qualifier II. Χάρη στην τεχνολογία της Dunlop, Heat Control Technology, η σύνθεση του πέλματος με στρώματα από διαφορετικά μείγματα προσφέρουν σημαντικά μεγαλύτερη διάρκεια ζωής καθώς το ελαστικό συνεχίζει να αποδίδει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, προσφέροντας στον αναβάτη μεγαλύτερη αξία.

Στην οικογένεια των hypersport ελαστικών της Dunlop που συγκαταλέγεται το Qualifier CORE, περιλαμβάνονται επίσης τα premium ελαστικά SportSmart TT και SportSmart Mk3. Και τα δυο διαθέτουν καινοτομίες που προσφέρουν εντυπωσιακή απόδοση στους αναβάτες των μεσαίων street μέχρι και των superbike.

Το Qualifier CORE αρχικά κυκλοφορεί σε τρεις ευρείας κυκλοφορίας διαστάσεις από τον Ιανουάριο του 2022: 120/70ZR17 (μπροστινό), 160/60ZR17 (πίσω) και 180/55ZR17 (πίσω). Στο 4ο τρίμηνο του 2022, μια επιπλέον διάσταση μπροστινού ελαστικού (120/60ZR17) και τρεις νέες διαστάσεις πίσω ελαστικού (190/50ZR17, 190/55ZR17 και 200/50ZR17) θα είναι διαθέσιμες.

Ο Luca Davide Andreoni, Marketing Manager της Dunlop Ευρώπης, δήλωσε: “Όπως και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας hypersport ελαστικών της Dunlop, το Qualifier CORE προσφέρει δυναμικό χειρισμό και εξαιρετική πληροφόρηση ώστε οι αναβάτες να εκμεταλλεύονται στο έπακρο την απόδοση της μοτοσυκλέτας τους, είτε είναι naked, sport, sportouring ή roadster. Εξελίξαμε το Qualifier CORE με τη φιλοσοφία της «απόδοσης σε προσιτή τιμή» προκειμένου να αξιοποιήσουμε τα καινοτόμα χαρακτηριστικά που δίνουν ηγετικά προτερήματα στα hypersport ελαστικά SportSmart TT και SportSmart Mk3 προσφέροντας στους αναβάτες μία εξαιρετική λύση σε προνομιακή τιμή.”

Σχετικά με την Dunlop

Η Dunlop Europe είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές ελαστικών μοτοσικλετών στον κόσμο με εντυπωσιακό ιστορικό επιτυχιών στοn μηχανοκίνητο αθλητισμό. Η Dunlop Europe είναι τεχνικός συνεργάτης των πρωταθλητριών ομάδων στο Endurance World Championship Racing, επίσημος προμηθευτής ελαστικών στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Moto2 και Moto3 και η πιο επιτυχημένη μάρκα ελαστικών στην ιστορία του Isle of Man TT. Για εκτός δρόμου διοργανώσεις, η Dunlop είναι η επιλογή των νικητών και πρωταθλητών MXGP και Supercross.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Dunlop, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.dunlop.eu

Σχετικά με την Goodyear

Η Goodyear είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες ελαστικών παγκοσμίως.

Απασχολεί περίπου 63,000 άτομα και κατασκευάζει τα προϊόντα της σε 47 εργοστάσια σε 21 χώρες ανά τον κόσμο. Διαθέτει δύο Κέντρα Καινοτομίας στο Akron του Ohio και στο Colmar-Berg του Λουξεμβούργου, όπου αναπτύσσονται κορυφαία προϊόντα και υπηρεσίες αιχμής που θέτουν τα πρότυπα τεχνολογίας και επιδόσεων για την βιομηχανία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Goodyear και τα προϊόντα της, παρακαλούμε επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα www.goodyear.eu.

Περιφέρεια Αττικής - Πρόστιμο 10.000 ευρώ σε πρατήριο υγρών καυσίμων της POSEIDON FUELS E.E.

Ακόμη ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στην Αττική το οποίο βρέθηκε να παρανομεί
motomag Περιφέρεια Αττικής - Πρόστιμο 10.000 ευρώ σε πρατήριο υγρών καυσίμων της POSEIDON FUELS E.E.
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

2/5/2024

Η Διεύθυνση Ανάπτυξης Περιφέρειας Ανατολικής Αττικής επέβαλε πρόστιμο 10.000 ευρώ στο πρατήριο υγρών καυσίμων της εταιρείας «POSEIDON FUELS E.E.», που βρίσκεται στη Βούλα Αττικής επί της οδού Λεωφόρου Βάρης 8, καθώς μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε παρανομία σε ένα ακροσωλήνιο με προϊόν παράδοσης βενζίνη αμόλυβδη 95 οκτανίων.

Πιο συγκεκριμένα με την αρ. πρωτ.  418/ 24.04.2024 απόφαση της Δ/νσης Ανάπτυξης Π.Ε. Ανατολικής Αττικής επεβλήθη, πρόστιμο δέκα χιλιάδων ευρώ (10.000 €) στην επιχείρηση πρατήριο υγρών καυσίμων με την επωνυμία «POSEIDON FUELS E.E.» που βρίσκεται στη Βούλα Αττικής, επί της οδού Λεωφ. Βάρης 8, με Α.Φ.Μ. 801900665 και Δ.Ο.Υ. ΓΛΥΦΑΔΑΣ, διότι κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε από υπαλλήλους της υπηρεσίας μας στο κατάστημά της στις 20 / 12 / 2023 ημέρα Τετάρτη διαπιστώθηκε ότι στην αντλία του πρατηρίου με S.N. 40 – 1035063 μάρκας WAYNE, μοντέλο HELIX 1000 τύπος S ( NL / ID ) 22 – 211S, βρέθηκε ένα ακροσωλήνιο με προϊόν παράδοσης βενζίνη αμόλυβδη 95 οκτανίων, να δίνει ελλειποβαρή ποσότητα καυσίμου με απόκλιση του μετρητή -0,65%  (με μέγιστο επιτρεπόμενο όριο -0,5%).