Δυστύχημα στο Rally Σαρδηνίας για την Sara Lenzi - Δήλωση Petrucci

Ο Danilo Petrucci έπαιρνε μέρος με KTM 450 για προπόνηση
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

7/12/2020

Η δεκαοχτάχρονη Sara Lenzi έχασε την ζωή της ενώ βρισκόταν μεταξύ δύο ειδικών διαδρομών σε δημόσιο δρόμο, τηρώντας σύμφωνα με τους μάρτυρες το όριο ταχύτητας. Ωστόσο σε ένα πολύ στενό κατηφορικό δρόμο δεν μπόρεσε να αποφύγει την μετωπική σύγκρουση με ένα SUV που ανέβαινε εκείνη την στιγμή. Η βοήθεια έφτασε γρήγορα αλλά ήταν μάταιη, καθώς ο θάνατος ήταν ακαριαίος.

Ο κακός καιρός και η ολισθηρότητα του δρόμου έπαιξαν βασικό ρόλο στο δυστύχημα. Εκείνη την στιγμή η Sara ήταν δεύτερη στην κατηγορία γυναικών, ενώ αποτελούσε ένα από τα φαβορί του Ιταλικού Enduro και είχε γίνει πρόσφατα μέλος της ομάδας Beta Dirt Racing.

Το δυστύχημα έγινε στην περιοχή Alà dei Sardi στις 14:00 τοπική ώρα την Κυριακή, με τις τοπικές εφημερίδες να μεταδίδουν πως έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας φρενάροντας μπροστά από το αυτοκίνητο και το κράνος της χτύπησε στον προφυλακτήρα βρίσκοντας ακαριαίο θάνατο.

Η ιταλική ομοσπονδία μοτοσυκλέτας και οι διοργανωτές του Motorally εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια της νεαρής αναβάτριας με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας να λέει χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ κοντά στην οικογένεια της Sara που η απώλεια που νιώθουν μας αγγίζουν όλους μας βαθιά. Στους γονείς της Sara, τους αγαπημένους της και τους φίλους της, στέλνω τα θερμά μου συλλυπητήρια όπως και ολόκληρης της ιταλικής ομοσπονδίας».

Ο Danillo Petrucci έπαιρνε μέρος στο Rally Σαρδηνίας για προπόνηση και διατήρηση της φυσικής του κατάστασης χωρίς να έχει τους ίδιους κινδύνους όπως στο motocross όπως δήλωσε τις προηγούμενες ημέρες στους συμμετέχοντες. Στα κοινωνικά δίκτυα δήλωσε συντετριμμένος για την απώλεια της Sara.

Σήμερα το Rally διακόπτει την πορεία του σε ένδειξη πένθους για την Σάρα. Θα συνεχίσει με την τελευταία ημέρα την Τρίτη, αφιερώνοντάς την στην μνήμη της Sara Lenzi.

Ετικέτες

Suzuki – Δύο αγγλικά body kits για τα GSX-S1000 και GSX-8S

Προϊόντα φροντίδας και ομορφιάς για τις δύο γυμνές Suzuki από την αγγλική αντιπροσωπεία
suzuki gsx-s1000 k gsx-8s body kits
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

19/3/2026

Χωρίς να αλλάζουν το παραμικρό στην τεχνική βάση των δύο μοντέλων της Suzuki, αυτά τα κιτ γραφικών εμπλουτίζουν την εμφάνισή τους προσφέροντας μιαν αύρα εργοστασιακών αγωνιστικών.

suzuki gsx-s1000

Τα αυτοκόλλητα παίζουν κυρίως με τρία χρώματα – μαύρο, κόκκινο και ασημί – με το GSX-S1000 να ξεχωρίζει από τη μεγάλη αναγραφή Suzuki στις δύο του πλευρές, ενώ το GSX-8S έχει πιο διακριτικά γραφικά με μεγάλα 8S στα πλευρικά πλαστικά του ψυγείου.

suzuki gsx-8s

Τα κιτ γι’ αμφότερες τις μοτοσυκλέτες είναι διαθέσιμα στο δίκτυο καταστημάτων της Suzuki στην Αγγλία, με λιανικές τιμές 160 λιρών για το GSX-8S και 250 για το GSX-S1000 – ήτοι περίπου €185 και €290 αντιστοίχως, με την ισοτιμία της 19/3/2026 – χωρίς φυσικά το κόστος τοποθέτησης.

Ετικέτες