Δυστύχημα στον αγώνα Dragster στο Αγρίνιο

Νεκρός οδηγός αυτοκινήτου
Από το

motomag

14/5/2021

Δυστύχημα σημειώθηκε στην έναρξη του πρώτου αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Dragster 2021, όταν ένα Nissan GT-R εξετράπη της πορείας του κατά την διάρκεια των χρονομετρημένων δοκιμών.

Νεκρός ο έμπειρος οδηγός Γ.Φ. 33 ετών και πατέρας τριών παιδιών.

Ο αγώνας διεξαγόταν στον διάδρομο του στρατιωτικού αεροδρομίου στο Αγρίνιο υπό την αιγίδα του Δήμου. Ήταν κοινός αγώνας για ΟΜΑΕ και ΑΜΟΤΟΕ, αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών και η αγωνιστική δραστηριότητα προφανώς και έχει σταματήσει.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο άτυχος οδηγός είχε ακαριαίο θάνατο με το περιστατικό να έχει καταγραφεί σε video, την προβολή του οποίου δεν θεωρούμε σκόπιμο να αναπαράγεται.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου οδηγού

Ετικέτες

ELECTROMOVE: Test Rides ηλεκτρικών μοτοσυκλετών Zero και scooter Ray και WOW

Τετάρτη 21 Ιουνίου στην πίστα Speed Park στο Κορωπί
1
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

7/6/2023

H ΕLECTROMOVE προσκαλεί τους φίλους της ηλεκτροκίνησης και των δυο τροχών σε ένα μοναδικό event, την Τετάρτη 21 Ιουνίου, για να δοκιμάσουν την πλειονότητα των μοντέλων των Zero Motorcycles, Ray 7.7 και WOW

                           

Το Test Ride Event  θα λάβει χώρα στο φιλόξενο και ελεγχόμενο περιβάλλον της Πίστας Καρτ Speed Force στο Κορωπί, μεταξύ 18:00 – 21:00, με τους συμμετέχοντες να έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τα μοντέλα αρκετές φορές (εφόσον είναι διαθέσιμα), ώστε να αποφασίσουν ποιο ταιριάζει περισσότερο στις δικές τους ανάγκες και επιθυμίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο του ELECTROMOVE Open Test Ride Event 2023, θα προσφερθεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μόνο σε όλους τους συμμετέχοντες που θα προχωρήσουν σε παραγγελία μετά την ημερομηνία του Test Ride Event, ένα  πρόσθετο όφελος 500,00€.

2

Το όφελος αυτό έρχεται να προστεθεί στην ήδη υπάρχουσα προωθητική ενέργεια  Go Electric Campaignγια τις μοτοσυκλέτες της Zero, άλλα και στην αντίστοιχη που αφορά το scooter Ray 7.7, που αμφότερες λήγουν στο τέλους του Ιουνίου.

3

Ανακαλύψτε τις συναρπαστικές Zero Motorcycles τα καινοτόμα scooter Ray 7.7 και WOW  και μπείτε στον θαυμαστό κόσμο της ηλεκτροκίνησης στους δύο τροχούς.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://electromove.gr

 

Προϋποθέσεις συμμέτοχης

 

  • Δίπλωμα οδήγησης
  • Προστατευτικός εξοπλισμός ( κράνος, μπουφάν μοτοσυκλέτας με προστασίες, γάντια, μπότες ή μποτάκια, μακρύ παντελόνι -επιθυμητά προστατευτικά-)

 

  • Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

 

  • Αποστολή στοιχείων ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή στοELECTROMOVE Open Test Ride Event 2023” στο sales@electromove.gr

 

 

Πίστα Καρτ Speed Force : https://www.speedforce.gr/