Δυστύχημα στον αγώνα Dragster στο Αγρίνιο

Νεκρός οδηγός αυτοκινήτου
Από το

motomag

14/5/2021

Δυστύχημα σημειώθηκε στην έναρξη του πρώτου αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Dragster 2021, όταν ένα Nissan GT-R εξετράπη της πορείας του κατά την διάρκεια των χρονομετρημένων δοκιμών.

Νεκρός ο έμπειρος οδηγός Γ.Φ. 33 ετών και πατέρας τριών παιδιών.

Ο αγώνας διεξαγόταν στον διάδρομο του στρατιωτικού αεροδρομίου στο Αγρίνιο υπό την αιγίδα του Δήμου. Ήταν κοινός αγώνας για ΟΜΑΕ και ΑΜΟΤΟΕ, αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών και η αγωνιστική δραστηριότητα προφανώς και έχει σταματήσει.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο άτυχος οδηγός είχε ακαριαίο θάνατο με το περιστατικό να έχει καταγραφεί σε video, την προβολή του οποίου δεν θεωρούμε σκόπιμο να αναπαράγεται.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου οδηγού

Ετικέτες

Ξάνθη: Θανατηφόρο τροχαίο μοτοσυκλετιστή με εγκατάλειψη - Ο οδηγός αυτοκινήτου προκάλε νέο δυστύχημα με θύμα τον αδερφό του

Νεκρός και ο αδερφός του οδηγού - Βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο
cover
Από το

motomag

8/12/2025

Το τραγικό δυστύχημα συνέβη το βράδυ της Κυριακής στα Κιμμέρια της Ξάνθης, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 36χρονος συγκρούστηκε μετωπικά με δίκυκλο που οδηγούσε 71χρονος, με αποτέλεσμα ο ηλικιωμένος αναβάτης να χάσει τη ζωή του, ενώ ξεψύχησε και ο συνοδηγός του αυτοκινήτου!

Ειδικότερα 36χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, ο οποίος διαπιστώθηκε αργότερα ότι στερούνταν άδειας οδήγησης, εγκατέλειψε το σημείο του δυστυχήματος. Οι δυνάμεις της Αστυνομίας που κινητοποιήθηκαν εντόπισαν το όχημα του 36χρονου σε οικισμό της Ξάνθης όπου και διαπίστωσαν ότι τη ζωή του είχε χάσει και ο αδερφός του οδηγού που ήταν συνεπιβάτης την ώρα του δυστυχήματος. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Xanthinews.gr και του Σταύρου Καρυπίδη ο 36χρονος προκάλεσε και δεύτερο τροχαίο στο Σέλερο πέφτοντας πάνω σε μάντρα και αυτή ήταν η αιτία του θανάσιμου τραυματισμού του αδερφού του, ενώ τότε τραυματίστηκε και ο ίδιος.

Αφού 36χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο συνελήφθη κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από αμέλεια και παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Την προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης.