Γράφτηκε από: 
τον Λάζαρο Μαυράκη

Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2017

Μετά από χρόνια, έκθεση μοτοσυκλέτας ξανά!

Με δελτίου τύπου ο ανάδοχος οργανωτής, ALBATROSS Event Organizing, ανακοίνωσε την διοργάνωση της επίσημης έκθεσης μοτοσυκλέτας, μετά από εννέα χρόνια απουσίας. Η απόφαση πάρθηκε ομόφωνα από όλες τις εταιρείες-μέλη του ΣΕΑΑ, καθώς θα είναι και η πρώτη φορά –μετά το 2008- που θα συμμετάσχουν με όλα τους τα μοντέλα.

Η έκθεση θα στηθεί στο εκθεσιακό κέντρο ξιφασκίας στο πρώην δυτικό αεροδρόμιο στον Αγ. Κοσμά, θα διαρκέσει πέντε μέρες και οι πύλες της για το κοινό θα παραμείνουν ανοιχτές από την Πέμπτη 20 Απριλίου, έως και την Δευτέρα 24 Απριλίου. Η έκταση που θα καταλαμβάνει υπολογίζεται σε πάνω από 7.000 τετραγωνικά μέτρα, ενώ αναμένεται να προσελκύσει δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες.

Πέρα από τις μοτοσυκλέτες και τα σκούτερ, θα υπάρχουν περίπτερα εκθετών από τον χώρο των αξεσουάρ και των υπηρεσιών, ενώ είναι προγραμματισμένες και πάρα πολλές παράλληλες εκδηλώσεις και παρουσιάσεις. Το αναλυτικό πρόγραμμα της διοργάνωσης, θα βρίσκεται αναρτημένο στο επίσημο site της έκθεσης, το οποίο θα αρχίσει να λειτουργεί στις αρχές Μαρτίου. Το ωράριο για τους επισκέπτες θα είναι τις καθημερινές από τις 14:00 έως τις 21:00 και το Σαββατοκύριακο από τις 10:00 το πρωί.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 2294-115125 (Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 17:00) και με email στο albatrossevents.gr@gmail.com