ΕΛ.ΑΣ. - 17.620 παραβάσεις Κ.Ο.Κ. και 583 ακινητοποιήσεις οχημάτων το τελευταίο τριήμερο

Και 928 συλλήψεις για διάφορα αδικήματα
Έλεγχοι ΕΛ.ΑΣ.
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

1/4/2024

Στοχευμένες αστυνομικές δράσεις πραγματοποιήθηκαν σε ολόκληρη την επικράτεια το τελευταίο τριήμερο, στο πλαίσιο υλοποίησης του Στρατηγικού Σχεδιασμού του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και τη βελτίωση του επιπέδου ασφάλειας των πολιτών.

Στο πλαίσιο αυτό δραστηριοποιήθηκαν κλιμάκια με τη συμμετοχή αστυνομικών εμφανούς και αφανούς αστυνόμευσης, από διάφορες Υπηρεσίες, λαμβάνοντας υπόψη τα τοπικά επιχειρησιακά σχέδια και δίνοντας έμφαση σε περιοχές και οικισμούς όπου παρατηρούνται αυξημένα περιστατικά παραβατικότητας.

Κατά τη διάρκεια των ανωτέρω δράσεων σε ολόκληρη τη χώρα ελέγχθηκαν συνολικά 80.201 άτομα και 58.838 οχήματα, ενώ

  • προσήχθησαν -2.745- άτομα,
  • συνελήφθησαν -928- άτομα για διάφορα αδικήματα,
  • βεβαιώθηκαν -17.620- παραβάσεις Κ.Ο.Κ., –70– για παράβαση της αντικαπνιστικής νομοθεσίας και –9– για ηχόμετρα,
  • ακινητοποιήθηκαν -583- οχήματα, ενώ
  • κατασχέθηκαν –2-.

Ενδεικτικά, αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν:

  • στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής, όπου διενεργήθηκαν –646– έλεγχοι ατόμων, συνελήφθησαν –33– άτομα και βεβαιώθηκαν –1.328– παραβάσεις Κ.Ο.Κ.,
  • στην περιοχή της Κηφισιάς, όπου διενεργήθηκαν –58– έλεγχοι ατόμων, –12– έλεγχοι οχημάτων και προσήχθησαν –3– άτομα.

Επίσης, αστυνομικές δράσεις πραγματοποιήθηκαν στο Δήμο Αχαρνών, τις δημοτικές ενότητες Ζεφυρίου και Άνω Λιοσίων του Δήμου Φυλής και τη δημοτική ενότητα Καματερού του Δήμου Αγίων Αναργύρων, όπου ελέγχθηκαν –179– οχήματα, –382– άτομα, προσήχθησαν –31– άτομα, συνελήφθησαν –6-, ενώ βεβαιώθηκαν –54– παραβάσεις Κ.Ο.Κ., –4- για ηχορύπανση, –10– για ναρκωτικά, –3– για όπλα και –3– για κλοπές- διαρρήξεις.

Voge: Τρία σκούτερ με καλοκαιρινή έκπτωση 300 ευρώ και 12 άτοκες δόσεις

Προσφορά για περιορισμένο χρόνο και αριθμό σκούτερ
voge
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

22/6/2026

Η αντιπρόσωπος της Voge στην Ελλάδα, Mototrend, ανακοινώνει μια καλοκαιρινή προσφορά που θα παραμείνει σε ισχύ ως 31/8/2026 για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων οχημάτων ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Η προωθητική κίνηση αυτή αφορά τα σκούτερ SR16, SR1 και SR3, με τις τιμές τους να ελαφρώνουν κατά 300€, ενώ η εξόφλησή τους μπορεί να γίνει σε 12 άτοκες δόσεις με κάρτα.

Οι καλοκαιρινές προσφορές της Voge έχουν ως εξής:

voge sr16

SR16: 2.345€ (από 2.645€)

voge sr1

SR1: 2.395€ (από 2.695€)

voge sr3

SR3: 3.695€ (από 3.995€)

Ετικέτες