ΕΛ.ΑΣ. - 182 συλλήψεις, 4.015 παραβάσεις Κ.Ο.Κ. και 74 ακινητοποιήσεις οχημάτων σε μία μέρα

Σε ελέγχους την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου σε Δυτική Αττική, Χαλκίδα, Γρεβενά, Καστοριά, Φλώρινα, Πτολεμαΐδα, Στερεά Ελλάδα, Κρήτη, Άρτα και Ημαθία
motomag ΕΛ.ΑΣ. - 182 συλλήψεις, 4.015 παραβάσεις Κ.Ο.Κ. και 74 ακινητοποιήσεις οχημάτων σε μία μέρα
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

29/11/2023

Στοχευμένες αστυνομικές δράσεις της ΕΛ.ΑΣ. την 27η Νοεμβρίου 2023 σε ολόκληρη την επικράτεια οδήγησαν σε 4.015 κλήσεις για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ., 830 προσαγωγές, 182 συλλήψεις και 74 ακινητοποιήσεις οχημάτων.

Κατά τη διάρκεια των ανωτέρω δράσεων σε ολόκληρη τη χώρα ελέγχθηκαν συνολικά 20.011 άτομα και 15.091 οχήματα ενώ:

  • προσήχθησαν 830 άτομα,
  • συνελήφθησαν 182 άτομα για διάφορα αδικήματα
  • βεβαιώθηκαν 4.015 παραβάσεις Κ.Ο.Κ.
  • ακινητοποιήθηκαν 74 οχήματα και
  • κατασχέθηκαν 2

Πιο συγκεκριμένα οι αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής, όπου διενεργήθηκαν 665 έλεγχοι ατόμων, συνελήφθησαν 3 άτομα και βεβαιώθηκαν 44 παραβάσεις για Κ.Ο.Κ., ενώ στην περιοχή του Αγίου Νικολάου Χαλκίδας, πραγματοποιήθηκαν 7 έλεγχοι ατόμων.

Στο ίδιο πλαίσιο, ειδικές αστυνομικές δράσεις πραγματοποιήθηκαν και στη Δυτική Μακεδονία και ειδικότερα σε περιοχές των Γρεβενών, της Καστοριάς, της Πτολεμαΐδας και της Φλώρινας, σε σημεία με αυξημένη εγκληματικότητα, όπου:

  • ελέγχθηκαν 60 άτομα
  • προσήχθησαν 2 άτομα και
  • βεβαιώθηκαν 4 παραβάσεις Κ.Ο.Κ.

Επιπρόσθετα, διενεργήθηκε πλήθος ουσιαστικών ελέγχων σε επιχειρήσεις υποδοχής, επεξεργασίας και ανακύκλωσης μεταλλικών αντικειμένων στη Στερεά Ελλάδα, την Κρήτη, την Ήπειρο και την Κεντρική Μακεδονία. Στο πλαίσιο αυτό σε περιοχές του Δήμου Φθιώτιδας, Ρεθύμνου, Άρτας και Ημαθίας ελέγχθηκαν 46 άτομα και προσήχθησαν 2.

Benelli TRK 702/X – Σημαντική μείωση τιμής για την 700άρα crossover

Έως 850 ευρώ το όφελος για τις δύο εκδόσεις – Καλοκαιρινή ευκαιρία μέχρι εξαντλήσεως αποθέματος
Benelli TRK 702 2025 μείωση τιμής
Από τον

Θοδωρή Ξύδη

13/6/2025

Με σημαντική μείωση στην τιμή τους που φτάνει έως και τα 850 ευρώ προσφέρει πλέον η αντιπροσωπεία της Benelli τις δύο εκδόσεις του δικύλινδρου TRK 702.

Η Benelli TRK 702 είναι μια μοτοσυκλέτα που είχε καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις όταν πέρασε από τα χέρια μας για τη δοκιμή της έκδοσης με τις χυτές αλουμινένιες ζάντες των 17 ιντσών. 

H crossover της Benelli είναι μια μοτοσυκλέτα πολύ τίμια για τα χρήματα που ζητούσε τότε η αντιπροσωπεία, η οποία κερδίζει τον αναβάτη με την ευκολία και τη φιλικότητα που παρουσιάζει στην οδήγηση στο αστικό περιβάλλον και παρά τον όγκο και το βάρος της -ζυγίστηκε στα 230,5 κιλά- μπορεί να παίξει κάλλιστα τον ρόλο του commuter αφού έχει εξαιρετικό ζύγισμα και δεν δυσκολεύει καθόλου στους ελιγμούς με πολύ χαμηλές ταχύτητες ακόμη και αν το ύψος του αναβάτη είναι κάτω από 1,75 μ.

Benelli TRK 702 2025 μείωση τιμής

Παράλληλα η TRK 702, παρά τη σχετικά μικρή ζελατίνα, έχει την ικανότητα να ταξιδεύει άνετα και ευχάριστα με ταχύτητες αυτοκινητόδρομου, με τον κινητήρα να καταναλώνει λογικότατες ποσότητες βενζίνης (μετρήσαμε 5,5 λτ./100 χλμ. μέση κατανάλωση) και σε αυτό το πεδίο, ενώ είναι ευχάριστη και σε δρόμο με στροφές με τον αναβάτη να είναι σε θέση να αναπτύξει έναν πολύ σβέλτο ρυθμό.

Από τότε που δοκιμάσαμε το TRK 702 (τεύχος ΜΟΤΟ #650), η Benelli μείωσε μία φορά την τιμή του, από τα 7.980 στα 7.400 ευρώ και τώρα προχωρά σε μία ακόμη γενναία μείωση τιμής, η οποία πέφτει στα 6.600 ευρώ και κάνει τη Euro 5 μοτοσυκλέτα ευκαιρία με δεδομένο και τον ανταγωνισμό που έχει να αντιμετωπίσει.

Έτσι το όφελος για τον ενδιαφερόμενο φτάνει τα 800 ευρώ για την έκδοση με τις χυτές αλουμινένιες ζάντες των 17 ιντσών και αυξάνεται ακόμη περισσότερο στα 850 ευρώ για την έκδοση με τους ακτινωτούς τροχούς (19 εμπρός και 17 πίσω), με τιμή που πέφτει από τα 7.750 στα 6.900 ευρώ.

Benelli TRK 702 2025 μείωση τιμής

Να σημειωθεί ότι ως στάνταρ εξοπλισμό η μοτοσυκλέτα φέρει έγχρωμη TFT οθόνη πέντε (5) ιντσών με ρυθμιζόμενη φωτεινότητα και δυνατότητα σύνδεσης με κινητό, φωτιζόμενους διακόπτες, δύο θύρες φόρτισης, full LED φωτιστικά σώματα, χούφτες τιμονιού, εκτροπείς αέρα στα πλαϊνά του φέρινγκ, ρυθμιζόμενες μανέτες, σχάρα και χειρολαβές συνεπιβάτη, 4πίστονες ακτινικές δαγκάνες, δίσκους 320 χλστ. και ελαστικά πρώτης τοποθέτησης Pirelli Angel GT για την έκδοση με τους χυτούς τροχούς και Pirelli Scorpion Rally STR.
Επιπλέον, η Benelli συνεχίζει να προσφέρει τη δυνατότητα προαιρετικής απόκτησης του πακέτου Travel Pack που αναβαθμίζει την δικύλινδρη μοτοσυκλέτα στο ταξίδι, ενώ η αγορά της συνοδεύεται από εργοστασιακή εγγύηση τριών ετών.