ΕΛ.ΑΣ. - 303 συλλήψεις, 4.034 παραβάσεις Κ.Ο.Κ. και 103 ακινητοποιήσεις οχημάτων σε μία μέρα

Σε ελέγχους τη Δευτέρα 18/9 στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας και σε Δυτική Αττική, Παιανία, Κορινθία, Θεσσαλία, Κατερίνη και Άρτα
Έλεγχοι ΕΛ.ΑΣ.
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

20/9/2023

Στοχευμένες αστυνομικές δράσεις της ΕΛ.ΑΣ. την 18η Σεπτεμβρίου 2023 οδήγησαν σε 4.034 κλήσεις για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ., 848 προσαγωγές, 303 συλλήψεις και 103 ακινητοποιήσεις οχημάτων.

Κατά τη διάρκεια των ανωτέρω δράσεων σε όλη την χώρα ελέγχθηκαν 15.410 οχήματα και 21.094 άτομα ενώ πραγματοποιήθηκαν:

 • 303 συλλήψεις για διάφορα αδικήματα
 • 848 προσαγωγές,
 • 4.034 παραβάσεις Κ.Ο.Κ.
 • 103 ακινητοποιήσεις οχημάτων και
 • 3 κατασχέσεις οχημάτων.

Ειδικότερα, αστυνομικές δράσεις πραγματοποιήθηκαν σε περιοχές στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, με τη συμμετοχή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, όπου διενεργήθηκαν 386 έλεγχοι ατόμων, προσήχθησαν 32 άτομα, ενώ συνελήφθησαν 7 άτομα, από τα οποία τα 4 για παρεμπόριο.

Επιπλέον, συνεχίστηκαν οι ειδικές επιχειρησιακές δράσεις σε περιοχές της Δυτικής Αττικής, οι οποίες επικεντρώθηκαν στις περιοχές της Αγίας Βαρβάρας, των Αχαρνών και του Ζεφυρίου.

Πιο αναλυτικά:

 • πραγματοποιήθηκαν 266 έλεγχοι ατόμων και 127 έλεγχοι οχημάτων,
 • προσήχθησαν 50 άτομα,
 • συνελήφθησαν 5 άτομα, από τους οποίους οι 2 για φθορά ξένης ιδιοκτησίας, 1 για ενδοοικογενειακή βία,1 για κλοπή και 1 για απειλή ενώ
 • βεβαιώθηκαν 38 παραβάσεις Κ.Ο.Κ..

Παρόμοιες δράσεις έλαβαν χώρα και στην περιοχή της Παιανίας, όπου πραγματοποιήθηκαν 43 έλεγχοι ατόμων, ενώ προσήχθησαν 5 άτομα και συνελήφθησαν 5 άτομα μεταξύ των οποίων οι 4 για ρευματοκλοπή και 1 για απόφαση.

Αντίστοιχα, σε στοχευμένες αστυνομικές δράσεις, οι οποίες έλαβαν χώρα σε περιοχές της Κορινθίας (Βραχάτι και Εξαμίλια) πραγματοποιήθηκαν 42 έλεγχοι ατόμων, 39 έλεγχοι οχημάτων, ενώ συνελήφθη 1 άτομο για παράβαση του Κ.Ο.Κ.. και προσήχθησαν 5 άτομα.

Ανάλογες αστυνομικές δράσεις πραγματοποιήθηκαν και στη Βόρεια Ελλάδα, σύμφωνα με τον υφιστάμενο στρατηγικό σχεδιασμό των Γενικών Περιφερειακών Αστυνομικών Διευθύνσεων, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε περιοχές με αυξημένα περιστατικά εγκληματικότητας.

Στο πλαίσιο αυτό, σε περιοχές της Θεσσαλίας και συγκεκριμένα σε Καρδίτσα, Τρίκαλα, Καλαμπάκα, Πύλη και Φαρκαδώνα:

 • ελέγχθησαν 110 άτομα και 91 οχήματα,
 • προσήχθη 1 άτομο,
 • συνελήφθη 1 άτομο για απόφαση,
 • βεβαιώθηκαν 11 παραβάσεις Κ.Ο.Κ.,
 • ακινητοποιήθηκε 1 όχημα ενώ,
 • ελέγχθησαν 2 επιχειρήσεις συλλογής και επεξεργασίας στερεών αποβλήτων (ΣΚΡΑΠ).

Περαιτέρω, πραγματοποιήθηκαν στοχευμένες δράσεις στη Κεντρική Μακεδονία και συγκεκριμένα σε Πέλεκα Κατερίνης, στο πλαίσιο των οποίων ελέγχθησαν 23 άτομα και 15 οχήματα.

Τέλος, πραγματοποιήθηκε στοχευμένη αστυνομική δράση στην Άρτα, όπου ελέγχθησαν 30 άτομα και 19 οχήματα, ενώ προσήχθησαν 3 άτομα.

KTM 890 Adventure, 890 Adventure R - Με δώρο το KTM TECH PACK

KTM 890 Adventure
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

18/6/2024

Με την αγορά των νέων KTM 890 ADVENTURE και KTM 890 ADVENTURE R, από σήμερα μέχρι εξαντλήσεων των αποθεμάτων, παρέχεται δώρο το KTM Tech Pack αξίας €1.013.

Σε μια ακόμη προσφορά προχωρά ο επίσημος εισαγωγέας της ΚΤΜ στη χώρα μας, αυτή τη φορά για τα 890 Adventure μοντέλα της αυστριακής εταιρείας. Ακολουθεί το δελτίο τύπου της ΚΤΜ.

"Οι νέες KTM 890 ADVENTURE και KTM 890 ADVENTURE R έχουν σχεδιαστεί για να κατακτήσουν κάθε διαδρομή, από τις καθημερινές μετακινήσεις έως τις πιο απαιτητικές εκτός δρόμου εξερευνήσεις. Με κορυφαία τεχνολογία και την αυθεντική αγωνιστική κληρονομιά της KTM, αυτές οι μοτοσυκλέτες απευθύνονται σε αναβάτες που αναζητούν την απόλυτη απόδοση και ευελιξία, προσφέροντας υψηλή οδηγική απόλαυση.

Εξοπλισμένες με τον κορυφαίο κινητήρα των 889cc, ο οποίος αποδίδει ισχύ 105 ίππων και ροπή 100 Nm, προσφέρει δυναμική απόδοση και εξαιρετική οικονομία καυσίμου, με σύστημα Ride-by-Wire για άμεση απόκριση στο γκάζι, προηγμένα προγράμματα οδήγησης που προσαρμόζονται σε κάθε συνθήκη και πλαίσιο κατασκευασμένο από ελαφρύ και ανθεκτικό χάλυβα για εξαιρετική ευελιξία και ακρίβεια στην οδήγηση, η KTM 890 ADVENTURE προσφέρει εξαιρετική σταθερότητα και άνεση σε μεγάλες αποστάσεις, ενώ η έκδοση R ενσωματώνει αναρτήσεις WP XPLOR με μεγαλύτερη διαδρομή για καλύτερη απόδοση εκτός δρόμου.

Το ηλεκτρονικό πακέτο ξεκλειδώνει μοναδικές τεχνολογικές αναβαθμίσεις για βελτιωμένη οδηγική εμπειρία: Το παραμετροποιήσιμο πρόγραμμα Rally Mode, το σύστημα Quickshifter+, για αλλαγές ταχυτήτων χωρίς συμπλέκτη και προς τις δυο κατευθύνσεις, το σύστημα MSR (Motor Slip Regulation) που αποτρέπει την ολίσθηση του πίσω τροχού κατά την επιβράδυνση και το πάντα χρήσιμο για τουρισμό μεγάλων αποστάσεων σύστημα cruise control.

Με την αγορά των νέων KTM 890 ADVENTURE και KTM 890 ADVENTURE R, από σήμερα μέχρι εξαντλήσεων των αποθεμάτων, παρέχεται δώρο το KTM Tech Pack αξίας €1.013.

Ανακαλύψτε τις νέες, πλήρως εξοπλισμένες KTM 890 ADVENTURE και KTM 890 ADVENTURE R που πλέον διαθέτουν δωρεάν επέκταση εργοστασιακής εγγύησης έως τέσσερα έτη, δωρεάν οδική βοήθεια αλλά και δυνατότητες χρηματοδότησης μέσω της Santander Consumer Finance!

Περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο δίκτυο συνεργατών ΚΤΜ."