ELECTROMOVE: Test Rides ηλεκτρικών μοτοσυκλετών Zero και scooter Ray και WOW

Τετάρτη 21 Ιουνίου στην πίστα Speed Park στο Κορωπί
1
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

7/6/2023

H ΕLECTROMOVE προσκαλεί τους φίλους της ηλεκτροκίνησης και των δυο τροχών σε ένα μοναδικό event, την Τετάρτη 21 Ιουνίου, για να δοκιμάσουν την πλειονότητα των μοντέλων των Zero Motorcycles, Ray 7.7 και WOW

                           

Το Test Ride Event  θα λάβει χώρα στο φιλόξενο και ελεγχόμενο περιβάλλον της Πίστας Καρτ Speed Force στο Κορωπί, μεταξύ 18:00 – 21:00, με τους συμμετέχοντες να έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τα μοντέλα αρκετές φορές (εφόσον είναι διαθέσιμα), ώστε να αποφασίσουν ποιο ταιριάζει περισσότερο στις δικές τους ανάγκες και επιθυμίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο του ELECTROMOVE Open Test Ride Event 2023, θα προσφερθεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μόνο σε όλους τους συμμετέχοντες που θα προχωρήσουν σε παραγγελία μετά την ημερομηνία του Test Ride Event, ένα  πρόσθετο όφελος 500,00€.

2

Το όφελος αυτό έρχεται να προστεθεί στην ήδη υπάρχουσα προωθητική ενέργεια  Go Electric Campaignγια τις μοτοσυκλέτες της Zero, άλλα και στην αντίστοιχη που αφορά το scooter Ray 7.7, που αμφότερες λήγουν στο τέλους του Ιουνίου.

3

Ανακαλύψτε τις συναρπαστικές Zero Motorcycles τα καινοτόμα scooter Ray 7.7 και WOW  και μπείτε στον θαυμαστό κόσμο της ηλεκτροκίνησης στους δύο τροχούς.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://electromove.gr

 

Προϋποθέσεις συμμέτοχης

 

  • Δίπλωμα οδήγησης
  • Προστατευτικός εξοπλισμός ( κράνος, μπουφάν μοτοσυκλέτας με προστασίες, γάντια, μπότες ή μποτάκια, μακρύ παντελόνι -επιθυμητά προστατευτικά-)

 

  • Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

 

  • Αποστολή στοιχείων ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή στοELECTROMOVE Open Test Ride Event 2023” στο sales@electromove.gr

 

 

Πίστα Καρτ Speed Force : https://www.speedforce.gr/

Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2026: Όλα έτοιμα! Οι εταιρείες που συμμετέχουν

Η μεγαλύτερη γιορτή της μοτοσυκλέτας - ΞΕΚΙΝΑ
έκθεση μοτοσυκλέτας 2026
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

31/3/2026

Όλα έτοιμα για την μεγάλη γιορτή της μοτοσυκλέτας!

Η Έκθεση Μοτοσυκλέτας επιστρέφει δυναμικά και φέρνει τα νέα μοντέλα του 2026, πολλά από αυτά σε πρώτη παρουσίαση στο κοινό!

Η λίστα με τους εκθέτες είναι έτοιμη, παραμονή της έναρξης, άργησε λίγο για όποιον περίμενε ίσως να δει την λίστα για να αποφασίσει την επίσκεψή του!
Ήταν όμως για καλό σκοπό καθώς πέρα των Honda και Piaggio Group και μερικών ακόμη απουσιών, υπάρχει μεγάλη πληρότητα.

Οι εταιρείες που συμμετέχουν στη φετινή έκθεση Μοτοσυκλέτας και έχουν ήδη στήσει τα περίπτερά τους είναι οι εξής: Aodes, BMW Motorrad, Benda, Bimota, Brixton, BSA, Buggy Motors, Can Am, CFMOTO, Cyclone, Ducati, Ecoshift, FB Mondial, Gemini, GPX, Harley-Davidson, Husqvarna, Hyosung, Indian Motorcycle, Italjet, Kawasaki, KTM, KYMCO, Kove, Letbe, Malaguti, Moto Morini, Motron, Phelon & Moore, QJMOTOR, Royal Alloy, Royal Enfield, Suzuki, SYM, Thrust Motor, Triumph, UM Motorcycles, Velocifero, Voge, Yadea, Yamaha, Zontes.

Απόν θα είναι η Honda και το Piaggio Group που περιλαμβάνει τις Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio και Vespa, ενώ επίσης απούσα θα είναι η Motoway Καμπράνης, μαζί με τις μάρκες που εκπροσωπεί: Asus, Benelli, Keeway, Morbidelli.

Σας περιμένουμε στο περίπτερο του MOTO!

Αναλυτικά το ωράριο της Έκθεσης Μοτοσυκλέτας:

Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2026
1-5 Απριλίου / Metropolitan Expo
Ώρες λειτουργίας:

Τετάρτη 1/4: 14:00-21:00
Πέμπτη 2/4: 14:00-21:00
Παρασκευή 3/4: 14:00-21:00
Σάββατο 4/4: 10:00-21:00
Κυριακή 5/4: 10:00-21:00