ΕΛ.ΜΟΤ.Ο: 1η Χειμερινή Συνάντηση Μοτοσυκλετιστών Λουτρά Πόζαρ – Σε πανηγυρικό κλίμα και με αθρόα προσέλευση κόσμου

Περισσότεροι από 800 επισκέπτες και 400 μοτοσυκλέτες “έδωσαν χρώμα” στα Λουτρά Πόζαρ
motomag ΕΛ.ΜΟΤ.Ο: 1η Χειμερινή Συνάντηση Μοτοσυκλετιστών Λουτρά Πόζαρ – Σε πανηγυρικό κλίμα και με αθρόα προσέλευση κόσμου
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

5/12/2023

Η 1η Χειμερινή Συνάντηση Μοτοσυκλετιστών στα Λουτρά Πόζαρ η οποία διοργανώθηκε από την Ελληνική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία (ΕΛ.ΜΟΤ.Ο), σε συνεργασία με την τοπική κοινότητα της περιοχής ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία με περισσότερες από 400 μοτοσυκλέτες από όλη την επικράτεια να δίνουν το παρών.

Τα Λουτρά Πόζαρ ξεκίνησαν να υποδέχονται τους 800 επισκέπτες από την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου με την τοπική φιλοξενία να αποτελεί εχέγγυο για την επιτυχία της εκδήλωσης. Οι συμμετέχοντες την πρώτη ημέρα απόλαυσαν τις ομορφιές του Λουτρακίου, ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας επισκέφθηκαν το αποσταγματοποιείο Μελισσανίδη στην Αριδαία. Στη συνέχεια στο Hotel Filoxenia έλαβε χώρα το σεμινάριο για την τεχνολογία και την ρύθμιση των αναρτήσεων με εισηγητή τον κ. Χρήστο Τασούλη – eXTra Products, (επίσημος αντιπρόσωπος Ohlins, White Power, Denicol, Brembo, Hebo), ενώ εν συνεχεία στο Bar Pothos έγινε η παρουσίαση ταξιδιωτικού στο Νεπάλ από τον Θεοδόση Δάλλα – Greek Adventure Riders, με την πρώτη ημέρα της εκδήλωσης να κλείνει υπό τον ήχο της μουσικής.

ΕΛ.ΜΟΤ.Ο: 1η Χειμερινή Συνάντηση Μοτοσυκλετιστών Λουτρά Πόζαρ – Σε πανηγυρικό κλίμα και με αθρόα προσέλευση κόσμου

Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου το “μενού” περιελάμβανε μία σύντομη βόλτα 90 χιλιομέτρων στην Λίμνη Άγρα – Λίμνη Βεγορίτιδα – Παναγίτσα, ενώ στη συνέχεια οι περισσότεροι εκ των συμμετεχόντων απόλαυσαν το pool party στη μεγάλη πισίνα των Λουτρών Πόζαρ. Κατά τις απογευματινές ώρες στο Hotel Filoxenia έλαβε χώρα το σεμινάριο για τα ελαστικά με εισηγητή τον Ανδρέα Ψυχογιό. Εν συνεχεία στην Αίθουσα Εκδηλώσεων “Παραδοσιακόν” έγιναν οι χαιρετισμοί, οι απονομές, οι βραβεύσεις καθώς και οι κληρώσεις δώρων της 1ης Χειμερινή Συνάντηση Μοτοσυκλετιστών της ΕΛ.ΜΟΤ.Ο.

ΕΛ.ΜΟΤ.Ο: 1η Χειμερινή Συνάντηση Μοτοσυκλετιστών Λουτρά Πόζαρ – Σε πανηγυρικό κλίμα και με αθρόα προσέλευση κόσμου

Η τελευταία ημέρα της εκδήλωσης αν και σύντομη είχε εύθυμο χαρακτήρα καθώς μετά τον πρωινό καφέ οι περισσότεροι συγκεντρώθηκαν για την αναμνηστική φωτογραφία η οποία θα έκλεινε με τον καλύτερο τρόπο την 1η Χειμερινή Συνάντηση Μοτοσυκλετών στα Λουτρά Πόζαρ την οποία διοργάνωσε η ΕΛ.ΜΟΤ.Ο. Άπαντες έδωσαν ραντεβού για την επόμενη εκδήλωση, με τον Πρόεδρο της ΕΛ.ΜΟΤ.Ο. κ. Ηλία Γρηγοράκη και τον Έφορο Δράσεων και Εκδηλώσεων κ. Στέλιο Αγιομαυρίτη να ευχαριστούν θερμά όλους τους συμμετέχοντες.

ΕΛ.ΜΟΤ.Ο: 1η Χειμερινή Συνάντηση Μοτοσυκλετιστών Λουτρά Πόζαρ – Σε πανηγυρικό κλίμα και με αθρόα προσέλευση κόσμου

Η πρώτη χειμερινή συνάντηση αποτελεί την καλύτερη πρόβα και ένα πρώτο βήμα και για την πρώτη Πανελλήνια Συγκέντρωση της νέας Ομοσπονδίας που μπορεί να μην έχει εκφράσει δημόσια την διάθεσή της να διοργανώσει μία τέτοια εκδήλωση, αποτελεί όμως ευσεβή πόθο πολλών, μεταξύ αυτών και εμείς, καθώς ο θεσμός της Πανελλήνιας Συγκέντρωσης έχει αμαυρωθεί με τον πιο δυστυχή τρόπο, μετρώντας πολλούς νεκρούς και τραυματίες ενώ η εικόνα επεισοδίων στην ευρύτερη περιοχή διεξαγωγής δεν έχει πλέον χώρο στην εποχή μας. Αποτελεί δημιούργημα μιας παλαιότερης περιόδου που έχει αποτύχει να εξελιχθεί διατηρώντας τα όποια καλά στοιχεία και απορρίπτοντας εκείνα που ποτέ δεν θα έπρεπε να είχαν θέση. Η επιτυχία της πρώτης Χειμερινής Συνάντησης της νέας Ομοσπονδίας σε μία μάλιστα τοποθεσία που ήταν πλέον εχθρική στο άκουσμα «Ομοσπονδία Μοτοσυκλέτας» μετά την Πανελλήνια Συγκέντρωση που είχε λάβει μέρος το 2016, ανοίγει τον δρόμο και για άλλες τοποθεσίες με αντίστοιχη στάση και βοηθά στην αποκατάσταση της εικόνας.

ΕΛ.ΜΟΤ.Ο: 1η Χειμερινή Συνάντηση Μοτοσυκλετιστών Λουτρά Πόζαρ – Σε πανηγυρικό κλίμα και με αθρόα προσέλευση κόσμουΕΛ.ΜΟΤ.Ο: 1η Χειμερινή Συνάντηση Μοτοσυκλετιστών Λουτρά Πόζαρ – Σε πανηγυρικό κλίμα και με αθρόα προσέλευση κόσμουΕΛ.ΜΟΤ.Ο: 1η Χειμερινή Συνάντηση Μοτοσυκλετιστών Λουτρά Πόζαρ – Σε πανηγυρικό κλίμα και με αθρόα προσέλευση κόσμουΕΛ.ΜΟΤ.Ο: 1η Χειμερινή Συνάντηση Μοτοσυκλετιστών Λουτρά Πόζαρ – Σε πανηγυρικό κλίμα και με αθρόα προσέλευση κόσμουΕΛ.ΜΟΤ.Ο: 1η Χειμερινή Συνάντηση Μοτοσυκλετιστών Λουτρά Πόζαρ – Σε πανηγυρικό κλίμα και με αθρόα προσέλευση κόσμου

 

Ετικέτες

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες