ΕΛ.ΜΟΤ.Ο. – Ολοκληρώθηκε η 1η Γενική Συνέλευση το διήμερο 23-24 Μαρτίου στο Αγρίνιο

Υπήρξε πλήρης μαγνητοσκόπηση της Γενικής Συνέλευσης ενώ κρατήθηκαν και πρακτικά
motomag ΕΛ.ΜΟΤ.Ο. – Ολοκληρώθηκε η 1η Γενική Συνέλευση το διήμερο 23-24 Μαρτίου στο Αγρίνιο
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

28/3/2024

Στην 1η Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας η οποία έλαβε χώρα το διήμερο 23 και 24 Μαρτίου στην πόλη του Αγρινίου παρευρέθηκαν 32 λέσχες και μοτοπαρέες από όλη την Ελλάδα.

Το Σάββατο 22 Μαρτίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου οι συμμετέχοντες έθεσαν προτάσεις και ιδέες ώστε να ξεκινήσει ο σχεδιασμός -δημιουργία ομάδων δράσεων κ.α.- των δράσεων της ΕΛ.ΜΟΤ.Ο. ενώ παρουσιάστηκαν και οι στόχοι της Ομοσπονδίας για τη φετινή χρονιά.

ΕΛ.ΜΟΤ.Ο. – Ολοκληρώθηκε η 1η Γενική Συνέλευση το διήμερο 23-24 Μαρτίου στο Αγρίνιο

Την Κυριακή 23 Μαρτίου, συνήλθε σε σώμα η συνέλευση με εκπροσώπους των λεσχών μελών αλλά και των υποστηρικτών μοτοπαρεών και αφού άκουσαν όλοι τον οικονομικό απολογισμό αλλά και τα πεπραγμένα της ομοσπονδίας για το 2023, ψήφισαν από κοινού τις δράσεις και δραστηριότητες καθώς και την συγκρότηση των ομάδων εργασίας για το μέλλον του μοτοσυκλετισμού στη χώρα μας.

Οι άνθρωποι της ΕΛ.ΜΟΤ.Ο. δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν τον Δήμο Αγρινίου, την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και την Λέσχη Μοτοσυκλέτας Αγρινίου ΛΕ.ΜΟΤ.Α για την άψογη προετοιμασία και φιλοξενία όλο το διήμερο ενώ μετά το τέλος της 1ης Γενικής Συνέλευσης οι υπεύθυνοι της ΕΛ.ΜΟΤ.Ο ανέφεραν πως η δέσμευση τους για εξωστρέφεια και διαφάνεια γίνεται πράξη.

ΕΛ.ΜΟΤ.Ο. – Ολοκληρώθηκε η 1η Γενική Συνέλευση το διήμερο 23-24 Μαρτίου στο ΑγρίνιοΕΛ.ΜΟΤ.Ο. – Ολοκληρώθηκε η 1η Γενική Συνέλευση το διήμερο 23-24 Μαρτίου στο ΑγρίνιοΕΛ.ΜΟΤ.Ο. – Ολοκληρώθηκε η 1η Γενική Συνέλευση το διήμερο 23-24 Μαρτίου στο ΑγρίνιοΕΛ.ΜΟΤ.Ο. – Ολοκληρώθηκε η 1η Γενική Συνέλευση το διήμερο 23-24 Μαρτίου στο Αγρίνιο

 

Ετικέτες

Ανάκληση Harley-Davidson Sportster S - Κίνδυνος αστοχίας της τιμονόπλακας

Ευρωπαϊκή ανάκληση για μοτοσυκλέτες παραγωγής 2020-2025
Recall HD Sportster
Από τον

Φίλιππο Σταυριδόπουλο

24/12/2025

Η Harley-Davidson προχωρά σε ανάκληση του Sportster S λόγω πιθανής κατασκευαστικής αστοχίας στην πάνω πλάκα του πιρουνιού, η οποία ενδέχεται να σπάσει και να οδηγήσει σε απώλεια ελέγχου και ατύχημα.

Σε ανάκληση του μοντέλου Sportster S προχωρά η Harley-Davidson, σύμφωνα με επίσημη ειδοποίηση ασφαλείας που δημοσιεύθηκε στις 22 Δεκεμβρίου 2025 (SR/04510/25).

 Η ανάκληση, που είχαμε ήδη αναφέρει όταν ανακοινώθηκε στις ΗΠΑ, αφορά πλέον και στην Ευρώπη, μοτοσυκλέτες που παρήχθησαν από τις 8 Δεκεμβρίου 2020 έως και τις 21 Αυγούστου 2025.

Σύμφωνα με την περιγραφή της ενημέρωσης, η άνω τιμονόπλακα του πιρουνιού ενδέχεται να παρουσιάσει αστοχία. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος απώλειας ελέγχου της μοτοσυκλέτας, γεγονός που αυξάνει σημαντικά την πιθανότητα ατυχήματος και τραυματισμού του αναβάτη.

Η εταιρεία προχωράει σε ανάκληση των μοτοσυκλετών από τους αναβάτες. Οι ιδιοκτήτες Sportster S καλούνται να ελέγξουν άμεσα εάν η μοτοσυκλέτα τους περιλαμβάνεται στην ανάκληση και να επικοινωνήσουν με εξουσιοδοτημένο συνεργάτη Harley-Davidson για τις απαραίτητες ενέργειες, υπογραμμίζοντας τη σημασία της άμεσης ανταπόκρισης σε θέματα ασφάλειας, ειδικά όταν αυτά σχετίζονται με κρίσιμα δομικά εξαρτήματα που επηρεάζουν άμεσα τον έλεγχο και τη σταθερότητα της μοτοσυκλέτας.

Περισσότερες πληροφορίες, καθώς και ο έλεγχος μέσω αριθμού πλαισίου (VIN), είναι διαθέσιμα στην επίσημη ιστοσελίδα εξυπηρέτησης της Harley-Davidson.