ΕΛ.ΜΟΤ.Ο. – Ολοκληρώθηκε η 1η Γενική Συνέλευση το διήμερο 23-24 Μαρτίου στο Αγρίνιο

Υπήρξε πλήρης μαγνητοσκόπηση της Γενικής Συνέλευσης ενώ κρατήθηκαν και πρακτικά
motomag ΕΛ.ΜΟΤ.Ο. – Ολοκληρώθηκε η 1η Γενική Συνέλευση το διήμερο 23-24 Μαρτίου στο Αγρίνιο
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

28/3/2024

Στην 1η Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας η οποία έλαβε χώρα το διήμερο 23 και 24 Μαρτίου στην πόλη του Αγρινίου παρευρέθηκαν 32 λέσχες και μοτοπαρέες από όλη την Ελλάδα.

Το Σάββατο 22 Μαρτίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου οι συμμετέχοντες έθεσαν προτάσεις και ιδέες ώστε να ξεκινήσει ο σχεδιασμός -δημιουργία ομάδων δράσεων κ.α.- των δράσεων της ΕΛ.ΜΟΤ.Ο. ενώ παρουσιάστηκαν και οι στόχοι της Ομοσπονδίας για τη φετινή χρονιά.

ΕΛ.ΜΟΤ.Ο. – Ολοκληρώθηκε η 1η Γενική Συνέλευση το διήμερο 23-24 Μαρτίου στο Αγρίνιο

Την Κυριακή 23 Μαρτίου, συνήλθε σε σώμα η συνέλευση με εκπροσώπους των λεσχών μελών αλλά και των υποστηρικτών μοτοπαρεών και αφού άκουσαν όλοι τον οικονομικό απολογισμό αλλά και τα πεπραγμένα της ομοσπονδίας για το 2023, ψήφισαν από κοινού τις δράσεις και δραστηριότητες καθώς και την συγκρότηση των ομάδων εργασίας για το μέλλον του μοτοσυκλετισμού στη χώρα μας.

Οι άνθρωποι της ΕΛ.ΜΟΤ.Ο. δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν τον Δήμο Αγρινίου, την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και την Λέσχη Μοτοσυκλέτας Αγρινίου ΛΕ.ΜΟΤ.Α για την άψογη προετοιμασία και φιλοξενία όλο το διήμερο ενώ μετά το τέλος της 1ης Γενικής Συνέλευσης οι υπεύθυνοι της ΕΛ.ΜΟΤ.Ο ανέφεραν πως η δέσμευση τους για εξωστρέφεια και διαφάνεια γίνεται πράξη.

ΕΛ.ΜΟΤ.Ο. – Ολοκληρώθηκε η 1η Γενική Συνέλευση το διήμερο 23-24 Μαρτίου στο ΑγρίνιοΕΛ.ΜΟΤ.Ο. – Ολοκληρώθηκε η 1η Γενική Συνέλευση το διήμερο 23-24 Μαρτίου στο ΑγρίνιοΕΛ.ΜΟΤ.Ο. – Ολοκληρώθηκε η 1η Γενική Συνέλευση το διήμερο 23-24 Μαρτίου στο ΑγρίνιοΕΛ.ΜΟΤ.Ο. – Ολοκληρώθηκε η 1η Γενική Συνέλευση το διήμερο 23-24 Μαρτίου στο Αγρίνιο

 

Ετικέτες

Damon Motorcycles: Έπεσε μαύρο στην ιστοσελίδα της – Πιθανότατα σημαίνει και το τέλος της

3.000 πελάτες της είναι στον αέρα, σε αντίθεση με τον ιστότοπο της Damon
damon
Από τον

Παύλο Καρατζά

21/4/2026

Η ιστορία της Damon υπήρξε περίεργη από τότε που ιδρύθηκε το 2017 από τον Jay Giraud και τον Dom Kwong, αφού με το καλημέρα υπόσχονταν μία ηλεκτρική superbike με τελική άνω των 320 χλμ/ώρα και αυτονομία έως 320 χλμ.

Αυτό βέβαια δεν συνέβη ποτέ και ούτε υπάρχει κάποιο νέο για επικειμένη κυκλοφορία της. Μάλιστα λίγες εβδομάδες νωρίτερα είχαμε και την παραίτηση σύσσωμου του διοικητικού συμβουλίου. Μεταξύ αυτών ήταν ο συνιδρυτής της εταιρείας Dominic Kwong που εκτελούσε και χρέη CEO, όπως και ο οικονομικός διευθυντής της εταιρείας Dino Mariutti. Πιθανότατα είδαν το καράβι να βουλιάζει και θέλησαν να πηδήξουν.

Τα προβλήματα δεν τελειώνουν εκεί για την Damon, ο Andrew DeFrancesco, χρηματοδότης της εταιρείας, της έχει κάνει αγωγή ζητώντας 3,2 εκατομμύρια δολάρια για συμβουλευτικές υπηρεσίες, ενώ τον ίδιο δρόμο έχει ακολουθήσει και ο συνιδρυτής της Jay Giraud.

damon

Μάλιστα από σήμερα δεν λειτουργεί και η ιστοσελίδα της καναδικής εταιρείας, με τους επισκέπτες να λαμβάνουν μήνυμα πως ο ισότοπος δεν βρέθηκε. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει πως η εταιρεία μεταφέρει την ιστοσελίδα της, αλλά το πιο πιθανό είναι πως αυτό είναι το τέλος εποχής για τη Damon και η διακοπή λειτουργίας του ιστότοπού της είναι απλώς προάγγελος μιας επίσημης ανακοίνωσης για το κλείσιμο της εταιρείας.

Βέβαια, οι πιο άτυχοι της υπόθεσης είναι οι περίπου 3.000 “πελάτες” της Damon είχαν δώσει χρήματα για να προπαραγγείλουν μοτοσυκλέτες, τις οποίες μάλλον δεν είναι πολύ πιθανό να παραλάβουν.