Επιβολή προστίμου 10.000 ευρώ σε πρατήριο υγρών καυσίμων για “πειραγμένη” αντλία

Από την Περιφέρεια Αττικής
motomag Επιβολή προστίμου 10.000 ευρώ σε πρατήριο υγρών καυσίμων για “πειραγμένη” αντλία
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

23/1/2024

Με την αρ. πρωτ. 321/19-1-2024 απόφασης της Δ/νσης Ανάπτυξης Π.Ε. Κεντρικού Τομέα της Περιφέρειας Αττικής, επεβλήθη πρόστιμο 10.000 ευρώ στην επιχείρηση "AEGEAN ANGELS E.E.", καθώς βρέθηκαν παρατυπίες μετά από έλεγχο των αρμοδίων.

Το πρόστιμο των 10.000 ευρώ επιβλήθηκε από την Περιφέρεια Αττικής, για τον παρακάτω λόγο: Σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε εκτέλεση της αρ. 11930 Εντολής Ελέγχου στο πρατήριο υγρών καυσίμων της εταιρείας AEGEAN ANGELS E.E. που βρίσκεται στην οδό Καλλιρόης 40 Αθήνα, με Α.Φ.Μ. 800675355-ΔΟΥ Χολαργού, διαπιστώθηκε ελλιπής μέτρηση -0,6% στην αντλία 2 – ακροφύσιο 3 της αμόλυβδης βενζίνης 95 οκτανίων. Αυτό αποτελεί παράβαση του Ν. 4177/13  άρθρο 20 παρ. 3Α όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 83 του Ν. 4413/16 και ισχύει.

Voge SR450X – Άνοιξαν οι προπαραγγελίες με έκπτωση ανάλογη της προκαταβολής – Πότε προβλέπονται παραδόσεις

Νέο δικύλινδρο σκούτερ της Voge με crossover σχεδίαση
voge sr450x
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

30/4/2026

Αν κρίνουμε από τις αντιδράσεις του κοινού στην πρόσφατη Έκθεση Μοτοσυκλέτας στο Metropolitan Expo, το νέο Voge SR450X έχει ήδη τραβήξει πολλά βλέμματα πάνω του. Στην έκθεση η Mototrend το έδειξε για πρώτη φορά σε ελληνικό έδαφος και ανακοίνωσε την τιμή με την οποία θα διατεθεί στη χώρα μας: 6.795 ευρώ.

Εκεί επίσης έγινε για πρώτη φορά γνωστό πως οι προπαραγγελίες για το νέο σκούτερ θα άνοιγαν μέσα στον Απρίλιο, με τις πρώτες παραδόσεις να προβλέπονται για τον Σεπτέμβριο, ενώ ανακοινώθηκε και η προσφορά για όσους σπεύσουν να προπαραγγείλουν, με έκπτωση ισόποση της προκαταβολής με εύρος από 100 ως 500 ευρώ.

Τηρώντας τις εξαγγελίες που έκανε στην έκθεση η Mototrend, λίγο πριν το τέλος το Απρίλη άνοιξε η διαδικασία μέσω της ιστοσελίδα voge.gr/preorder-sr450x.

Το SR450X ξεχωρίζει πρωτίστως χάρη στον δικύλινδρο οκταβάλβιδο κινητήρα 398 cc και 43 hp με crossover/adventure σχεδίαση, κυλώντας σε τροχούς 17 ιντσών μπροστά και 14 πίσω – συνδυασμός που εξασφαλίζει μοτοσυκλετιστικής διάστασης μπροστινή ζάντα, με τον πίσω τροχό να εξασφαλίζει μεγάλο αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα, ικανό για δύο κράνη.

Το νέο σκούτερ της Voge απολαμβάνει επίσης πλουσιότατο πακέτο εξοπλισμού, ο οποίος περιλαμβάνει έγχρωμη TFT οθόνη επτά ιντσών με συνδεσιμότητα, κάμερες καταγραφής εμπρός και πίσω, ΑΒS, TCS, TPMS, ραντάρ ανίχνευσης τυφλού σημείου με ειδοποίηση σύγκρουσης, προβολείς ομίχλης, keyless σύστημα εκκίνησης/ενεργοποίησης, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ζελατίνα, θερμαινόμενα γκριπ και θερμαινόμενη σέλα, προστατευτικά κάγκελα, προστατευτικές χούφτες, αντιολισθητικά πατάκια αλουμινίου, USB θύρα φόρτισης και χειρόφρενο.