Επιστροφή του τέλους ταξινόμησης για τις εξαγωγές

Ψηφίστηκε η τροπολγία
Από τον

Λάζαρο Μαυράκη

4/12/2020

Με δελτίο τύπου ο ΠΑ.Σ.Ε.Ε.Ε.Δ. ανακοίνωσε την ψήφιση της τροπολογία για την επιστροφή του τέλους ταξινόμησης σε εμπόρους που εξάγουν οχήματα στο εξωτερικό που δεν έχουν ταξινομηθεί στην Ελλάδα, προκειμένου να είναι πιο ανταγωνιστικοί απέναντι σε εμπόρους άλλων χωρών. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στο δελτίο τύπου που ακολουθεί:

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ευχαριστήριο Μήνυμα

Επιστροφή Τέλους Ταξινόμησης για τις εξαγωγές

Ψηφίστηκε η τροπολογία, η οποία ικανοποιεί το χρόνιο αίτημα επιστροφής του Τέλους Ταξινόμησης κατόπιν εξαγωγής οχήματος που δεν είχε ταξινομηθεί στην χώρα μας.

Οι εταιρείες δικύκλου θα μπορούν πλέον στις αγορές του εξωτερικού να ανταγωνίζονται επί ίσοις όροις τους εμπόρους άλλων χωρών.

Επιτέλους, γιατί και για τα αυτονόητα και απλά στην χώρα μας χρειάστηκαν χρόνια για να επιλυθούν.

Ευχαριστούμε τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο για την αντίληψη και την αμεσότητα της προώθησης της σχετικής λύσης.

 

Με εκτίμηση για τον ΠΑ.Σ.Ε.Ε.Ε.Δ.

 

Ο Πρόεδρος                Ο Γεν. Γραμματέας

Αραούζος Γ.        Κεϊσόγλου Ι.

 

MV Agusta Brutale 800 – Το νέο χρώμα Nero Carbonio είναι η premium πινελιά της βασικής έκδοσης

Διπλασιάζονται οι χρωματικές επιλογές της Brutale 800, με μια σκοτεινή απόχρωση δίπλα στην κόκκινη
mv agusta brutale 800
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

29/4/2026

Η βασική έκδοση της οικογένειας Brutale της MV Agusta είχε ως τώρα διαθέσιμο ένα χρώμα, το κόκκινο (matt red), κάτι που αλλάζει με την εισαγωγή ενός ακόμη χρωματισμού.

Αυτός ουσιαστικά αντιστρέφει τη διχρωμία της κόκκινης Brutale 800, βάφοντας τα κουστούμια της μοτοσυκλέτας σε Nero Carbonio, (carbon black αγγλιστί) πάνω από ένα χωροδικτύωμα και ζάντες στο φλογερό κόκκινο Rosso Ago. Το μεταλλικό του φινίρισμα ενισχύεται από ένα στρώμα διάφανου βερνικιού που δίνει premium αίσθηση στη νέα χρωματική επιλογή.

mv agusta

Η Brutale 800 είναι η εισαγωγική έκδοση του μοντέλου, η οικονομικά πιο προσιτή μοτοσυκλέτα της εταιρείας, αλλά με τεχνικό εξοπλισμό που μόνο “βασικός” δεν είναι. Χτισμένη γύρω από έναν τρικύλινδρο κινητήρα 800cc, αποδίδει 113 ίππους και 8,7 χιλιογραμμόμετρα, ενώ εξοπλίζεται με πλήρως ρυθμιζόμενο ανεστραμμένο πιρούνι 43 mm Marzocchi, αμορτισέρ Sachs και φρένα Brembo με ακτινικές τετραπίστονες M4.32 στους μπροστινούς πλευστούς δίσκους 320 mm.

mv agusta

Αναμένουμε με πολύ ενδιαφέρον την τιμή της στην Ελλάδα, καθώς στην Ιταλία η MV Agusta μόλις ανακοίνωσε μια νοστιμότατη λιανική €13.100 για τη νέα Brutale 800 στο χρώμα Nero Carbonio.

Ετικέτες