Επίθεση σκύλων σε μοτοσυκλετίστρια, έπεσε και τις επιτέθηκαν

Πρόβλημα κατά εξακολούθηση στην Καλαμάτα
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

22/9/2022

Επίθεση αδέσποτων σκύλων συνέβη στην Καλαμάτα, η δεύτερη μέσα σε λίγες ημέρες κι αυτή την φορά σε μοτοσυκλετίστρια που προσπαθούσε να επιστρέψει σπίτι της το βράδυ μετά την εργασία της.

Οι αδέσποτοι, σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο, σκύλοι, κυνήγησαν την οδηγό της μοτοσυκλέτας η οποία προσπάθησε να τους αποφύγει για να μην τους τραυματίσει, κάνοντας έναν ελιγμό της τελευταίας στιγμής και χάνοντας τον έλεγχο.

Μόλις έπεσε από την μοτοσυκλέτα τα σκυλιά όρμησαν στην άτυχη γυναίκα που είχε κατάγματα στο πρόσωπο. Φορούσε κράνος όπως δήλωσε αλλά σύρθηκε για 12 μέτρα πριν ακινητοποιηθεί. Η κα Παναγάκη δημοσιοποίησε το ατύχημα που είχε για να ευαισθητοποιήσει τους κατοίκους απέναντι σε ένα πρόβλημα που διαιωνίζεται καθώς έχει συμβεί κι άλλη επίθεση αδέσποτων σκύλων πριν από λίγες ημέρες.

Από την πλευρά της δημοτικής αρχής, ο αντιδήμαρχος προέβη σε δηλώσεις, λέγοντας πως υπάρχει έξαρση του φαινομένου εγκατάλειψης σκύλων και δημιουργούνται αγέλες τις οποίες προσπαθούν να διαλύσουν στέλνοντας τα σκυλιά σε κτηνίατρους για δέκα μέρες πριν επανενταχθούν. Η περιπέτεια της κα Παναγάκη φαίνεται πως θα συνεχιστεί καθώς θα πρέπει να υποβληθεί σε επεμβάσεις αποκατάστασης και ελπίζουμε να επανέλθει το δυνατόν πιο γρήγορα, χωρίς προβλήματα.

Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2026: Όλα έτοιμα! Οι εταιρείες που συμμετέχουν

Η μεγαλύτερη γιορτή της μοτοσυκλέτας - ΞΕΚΙΝΑ
έκθεση μοτοσυκλέτας 2026
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

31/3/2026

Όλα έτοιμα για την μεγάλη γιορτή της μοτοσυκλέτας!

Η Έκθεση Μοτοσυκλέτας επιστρέφει δυναμικά και φέρνει τα νέα μοντέλα του 2026, πολλά από αυτά σε πρώτη παρουσίαση στο κοινό!

Η λίστα με τους εκθέτες είναι έτοιμη, παραμονή της έναρξης, άργησε λίγο για όποιον περίμενε ίσως να δει την λίστα για να αποφασίσει την επίσκεψή του!
Ήταν όμως για καλό σκοπό καθώς πέρα των Honda και Piaggio Group και μερικών ακόμη απουσιών, υπάρχει μεγάλη πληρότητα.

Οι εταιρείες που συμμετέχουν στη φετινή έκθεση Μοτοσυκλέτας και έχουν ήδη στήσει τα περίπτερά τους είναι οι εξής: Aodes, BMW Motorrad, Benda, Bimota, Brixton, BSA, Buggy Motors, Can Am, CFMOTO, Cyclone, Ducati, Ecoshift, FB Mondial, Gemini, GPX, Harley-Davidson, Husqvarna, Hyosung, Indian Motorcycle, Italjet, Kawasaki, KTM, KYMCO, Kove, Letbe, Malaguti, Moto Morini, Motron, Phelon & Moore, QJMOTOR, Royal Alloy, Royal Enfield, Suzuki, SYM, Thrust Motor, Triumph, UM Motorcycles, Velocifero, Voge, Yadea, Yamaha, Zontes.

Απόν θα είναι η Honda και το Piaggio Group που περιλαμβάνει τις Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio και Vespa, ενώ επίσης απούσα θα είναι η Motoway Καμπράνης, μαζί με τις μάρκες που εκπροσωπεί: Asus, Benelli, Keeway, Morbidelli.

Σας περιμένουμε στο περίπτερο του MOTO!

Αναλυτικά το ωράριο της Έκθεσης Μοτοσυκλέτας:

Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2026
1-5 Απριλίου / Metropolitan Expo
Ώρες λειτουργίας:

Τετάρτη 1/4: 14:00-21:00
Πέμπτη 2/4: 14:00-21:00
Παρασκευή 3/4: 14:00-21:00
Σάββατο 4/4: 10:00-21:00
Κυριακή 5/4: 10:00-21:00