Γράφτηκε από: 
τον Θάνο Αμβρ. Φελούκα

Επίθεση σκύλων σε μοτοσυκλετίστρια, έπεσε και τις επιτέθηκαν

Πρόβλημα κατά εξακολούθηση στην Καλαμάτα

Επίθεση αδέσποτων σκύλων συνέβη στην Καλαμάτα, η δεύτερη μέσα σε λίγες ημέρες κι αυτή την φορά σε μοτοσυκλετίστρια που προσπαθούσε να επιστρέψει σπίτι της το βράδυ μετά την εργασία της.

Οι αδέσποτοι, σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο, σκύλοι, κυνήγησαν την οδηγό της μοτοσυκλέτας η οποία προσπάθησε να τους αποφύγει για να μην τους τραυματίσει, κάνοντας έναν ελιγμό της τελευταίας στιγμής και χάνοντας τον έλεγχο.

Μόλις έπεσε από την μοτοσυκλέτα τα σκυλιά όρμησαν στην άτυχη γυναίκα που είχε κατάγματα στο πρόσωπο. Φορούσε κράνος όπως δήλωσε αλλά σύρθηκε για 12 μέτρα πριν ακινητοποιηθεί. Η κα Παναγάκη δημοσιοποίησε το ατύχημα που είχε για να ευαισθητοποιήσει τους κατοίκους απέναντι σε ένα πρόβλημα που διαιωνίζεται καθώς έχει συμβεί κι άλλη επίθεση αδέσποτων σκύλων πριν από λίγες ημέρες.

Από την πλευρά της δημοτικής αρχής, ο αντιδήμαρχος προέβη σε δηλώσεις, λέγοντας πως υπάρχει έξαρση του φαινομένου εγκατάλειψης σκύλων και δημιουργούνται αγέλες τις οποίες προσπαθούν να διαλύσουν στέλνοντας τα σκυλιά σε κτηνίατρους για δέκα μέρες πριν επανενταχθούν. Η περιπέτεια της κα Παναγάκη φαίνεται πως θα συνεχιστεί καθώς θα πρέπει να υποβληθεί σε επεμβάσεις αποκατάστασης και ελπίζουμε να επανέλθει το δυνατόν πιο γρήγορα, χωρίς προβλήματα.