Έτοιμο το νέο ελληνικό site της Kymco

Πιο περιεκτικό και πιο εύκολο στη χρήση
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

23/3/2021

Πολλές βελτιώσεις έχει το νέο site της Kymco στην Ελλάδα που σκοπό έχουν την παροχή περισσότερων πληροφοριών για τα μοντέλα της εταιρείας, αλλά ταυτόχρονα δημιουργεί και ένα φιλικότερο περιβάλλον για οποιαδήποτε συσκευή χρησιμοποιεί ο επισκέπτης. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε στο Δελτίο Τύπου που ακολουθεί:  

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Kymco.gr, το νέο site της Kymco είναι on air!

Η Kymco είναι ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα brand για scooter πόλης και όχι μόνο. Διαθέτει μία ευρεία γκάμα που καλύπτει κάθε ανάγκη του σύγχρονου αναβάτη, με κύρια χαρακτηριστικά την ευελιξία, την πρακτικότητα, την τεχνολογία και την ευκολία σε κάθε διαδρομή. Σε αυτά τα χαρακτηριστικά βασίστηκε για να δημιουργήσει και το νέο της website.

Πλέον, στο ανανεωμένο και πλήρως mobile friendly, kymco.gr οι χρήστες μπορούν να ζήσουν μία ξεχωριστή εμπειρία πλοήγησης. Οι σελίδες των μοντέλων διαθέτουν μεγάλες και πλούσιες αναλυτικές παρουσιάσεις, πλαισιωμένες από διαδραστικά στοιχεία και multimedia υλικά.

Ο κάθε χρήστης βρίσκει άμεσα και εύκολα τις πληροφορίες που τον ενδιαφέρουν, ενώ σε κάθε σελίδα συμπεριλαμβάνονται όλα τα απαραίτητα έγγραφα για το κάθε μοντέλο, τα οποία και μπορεί να κατεβάσει στη συσκευή του. Αξιοσημείωτο είναι πως πλέον οι χρήστες μπορούν μέσω του website να κλείσουν εύκολα και γρήγορα service για το scooter τους, την ημέρα και ώρα που τους βολεύει.

Φυσικά, από το website δεν λείπουν και τα νέα της Kymco, ο αναλυτικός τιμοκατάλογος, μία πλήρης γκάμα με γνήσια ανταλλακτικά, αλλά και το section του Test Ride It, μέσω του οποίου η Kymco σου δίνει τη δυνατότητα να δοκιμάσεις το scooter της επιλογής σου. Πιο συγκεκριμένα, στο www.testrideit.kymco.gr , διαλέγεις το scooter Kymco που θες να δοκιμάσεις, κλείνεις τη θέση σου την ώρα και μέρα που επιθυμείς, γράφεις την κριτική σου και μπαίνεις αυτόματα στην κλήρωση για να κερδίσεις ένα Kymco People S 125, που θα δώσει ξεχωριστό στυλ στην κάθε σου μετακίνηση!

Μάθε περισσότερα στο www.kymco.gr

Χιλιάδες Hell’s Angels καταφτάνουν στην Ηγουμενίτσα – Άρχισαν ήδη οι συλλήψεις

Πάνω από 5.000 μοτοσυκλετιστές αναμένονται στο Ελληνικό Φεστιβάλ Φίλων Αμερικανικής Μοτοσυκλέτας στην παραλία Δρέπανο
hells-angels
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

5/6/2026

Η διοργάνωση του φεστιβάλ στο Δρέπανο από 5 ως 7 Ιουνίου αναμένεται να προσελκύσει στην περιοχή χιλιάδες μοτοσυκλετιστές από όλη την Ευρώπη και μεταξύ τους μεγάλο αριθμό μελών της οργάνωσης Hell’s Angels (HAMC).

Το γεγονός αυτό ωστόσο έχει σημάνει συναγερμό στις αρχές της χώρας, καθώς εκτιμάται πως μεταξύ των μελών της HAMC περιλαμβάνονται αρκετοί επικίνδυνοι κακοποιοί. Άλλωστε υπάρχει πάντα η ανάμνηση του ανάλογου φεστιβάλ στην περιοχή το 2015, όταν μια ομάδα Hell’s Angels είχε ξυλοκοπήσει μέχρι θανάτου 41χρονο Έλληνα έξω από κατάστημα εστίασης μετά από ασήμαντη διαφωνία.

Στο μεταξύ δέκα συλλήψεις έχουν ήδη γίνει από τις αρχές, επτά στον συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα και άλλες τρεις στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, αφορώντας όλες μέλη διαφόρων τμημάτων της HAMC.

Στον Προμαχώνα συνελήφθησαν επτά μοτοσυκλετιστές από τη Βουλγαρία και την Πολωνία που βρέθηκαν σε έλεγχο με μαχαίρια, σιδερογροθιές και γκλομπ. Στη δε Ηγουμενίτσα πιάστηκαν στη διάρκεια ελέγχων κατά την αποβίβαση από το καράβι τρεις Γερμανοί υπήκοοι, δύο εξ αυτών οπλισμένοι με μαχαίρια και ο τρίτος καθώς εκκρεμούσε εις βάρος του διεθνές ένταλμα για τροχαίο με τραυματισμό στην Πολωνία.

Με τις εκτιμήσεις των διοργανωτών να μιλούν για μια συγκέντρωση περισσότερων από 5.000 μοτοσυκλετιστών, η Ελληνική Αστυνομία έχει καταστρώσει ειδικά σχέδια περιφρούρησης στην περιοχή, σε συνεργασία με τις τελωνειακές αρχές και το Λιμενικό Σώμα.