FIVA WORLD MOTORCYCLE RALLY 2021: Έρχεται στην καρδιά της Αθήνας στις 1-3 Οκτωβρίου

Τρεις μέρες και 100 σπάνιες μοτοσυκλέτες
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

28/9/2021

Υπό την αιγίδα της UNESCO και το Ελληνικό Μουσείο Μοτοσυκλέτας MOTORCYCLE REPUBLIK φέρνει στην Ελλάδα και στο κέντρο της πρωτεύουσας το FIVA WORLD MOTORCYCLE RALLY 2021 από 1 έως  3 Οκτωβρίου 2021. Περισσότερες από 100 σπάνιες κλασσικές μοτοσυκλέτες θα δώσουν το παρόν σε αυτή την ζωντανή τριήμερη διεθνή εκδήλωση. Ακολουθεί το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ τμε όλες τις λεπτομέρειες και το πρόγραμμα:

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

Το Ελληνικό Μουσείο Μοτοσυκλέτας MOTORCYCLE REPUBLIK διοργανώνει την εκδήλωση FIVA WORLD MOTORCYCLE RALLY 2021 από 1 έως  3 Οκτωβρίου 2021, στην Αθήνα. Το Rally διεξάγεται κάθε χρόνο σε διαφορετική χώρα, και φέτος τελεί υπό την αιγίδα της UNESCO, της FIVA (the  Fédération Internationale des Véhicules Anciens), του Δ. Αθηναίων, της Ε.Ο. ΦΙΛΠΑ και της ΚΕΔΕ.

 

Θα συμμετάσχουν 100 από τις πιο σπάνιες κλασικές μοτοσυκλέτες από όλη την Ευρώπη με  οδηγούς, εραστές της κλασικής μοτοσυκλέτας.

 

Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στο Athens Avenue Hotel. Το πρόγραμμα  την Παρασκευή 01/10/21 περιλαμβάνει διαδρομές από την Αθήνα στο Σούνιο με επίσκεψη στον Αρχαιολογικό χώρο και στη συνέχεια στο Λαύριο. Το Σάββατο 2/10/21 θα γίνει διαδρομή από την Αθήνα στον Μαραθώνα (στην αφετηρία του Μαραθωνίου και στον Τύμβο). Την Κυριακή 03/10/21 από τις 10.00-13.00, όλες οι μοτοσυκλέτες θα μετακινηθούν στην Πλατεία Συντάγματος όπου το κοινό θα έχει την ευκαιρία να τις θαυμάσει από κοντά και θα πραγματοποιηθεί και επίσκεψη από τον Δήμαρχο Αθηναίων. Στη συνέχεια, από 14.00-17.00, θα ακολουθήσει πορεία προς τον Πειραιά όπου θα γίνει και η λήξη του Rally.

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες