Φτιάξτε μια δαγκάνα φρένου από Yamaha YZF-R1M με… μαλλί και βελονάκι

Με την ιαπωνική τεχνική Amigurumi
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

8/12/2022

Amigurumi στα ιαπωνικά σημαίνει “πλέκω λούτρινο ζωάκι”, όμως η Yamaha χρησιμοποιεί τη συγκεκριμένη τεχνική για δημιουργίες που εμπνέονται από τα προϊόντα της, όπως τη συγκεκριμένη… μάλλινη δαγκάνα από R1M που χρησιμοποιείται ως βάση κινητού τηλεφώνου.

 

Προηγουμένως η Yamaha είχε παρουσιάσει Amigurumi μάσκα προσώπου με έμπνευση από το… φαίρινγκ του R1M -κομπλέ με μάλλινους προβολείς…

μάλλινο NIKEN…

μάλλινο E-Vino…

κασκόλ-εξάτμιση από R1M…

μάλλινο πιστόνι από SR400, και διάφορα άλλα, όπως μάλλινη μπαταρία από τα ηλεκτρικά ποδήλατα της εταιρείας, μάλλινη γεννήτρια, κ.α.

Για τις παραπάνω δημιουργίες της η Yamaha συνεργάζεται με τον ιαπωνικό σύνδεσμο Amigurumi, ενώ διαθέτει δωρέαν πατρόν και οδηγίες για να τις φτιάξει ο καθένας που θέλει να ασχοληθεί με την τεχνική.

Η τελευταία δημιουργία της είναι μια μάλλινη δαγκάνα από R1M (σε πραγματικές σχεδόν διαστάσεις), που όταν τη γυρίσετε ανάποδα εκτελεί χρέη βάσης smartphone.

Αν έχετε όρεξη, χρόνο και αγάπη για το βελονάκι, επισκεφθείτε τη σελίδα Amigurumi της Yamaha ΕΔΩ. Και όταν τελειώσετε, βγάλτε φωτογραφία το αριστούργημα σας και στείλτε το στη Yamaha, η οποία θα το ανεβάσει στον Amigurumi λογαριασμό της στο instagram.

Yamaha XMAX 125 & ΧΜΑΧ 300 - Δώρο 200 ευρώ σε κιτ γνήσιων αξεσουάρ

Η προσφορά ισχύει για όλες τις εκδόσεις των ΧΜΑΧ 125 & ΧΜΑΧ 300
motomag Yamaha XMAX 125 & ΧΜΑΧ 300 – Δώρο 200 ευρώ σε κιτ γνήσιων αξεσουάρ
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

24/4/2024

Η Yamaha προχωρά σε μία προσφορά για τα scooter XMAX 125 και XMAX 300 η οποία περιλαμβάνει έκπτωση 200 ευρώ στο κιτ γνήσιων αξεσουάρ.

Πιο συγκεκριμένα το κιτ γνήσιων αξεσουάρ περιλαμβάνει σχάρα στήριξης, βάση τοποθέτησης κεντρικής βαλίτσας, κλειδαριά, κεντρική βαλίτσα χωρητικότητας 45 λίτρων καθώς και σετ μαύρα διακοσμητικά βαλίτσας.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Ετικέτες