Γράφτηκε από: 
τον Πάνο Καραβοκύρη

Harley Davidson: Ανοιξιάτικες προσφορές 2019!

Όφελος έως και 1.500 ευρώ!

Μπορεί ο καιρός να είναι αναποφάσιστος και τις τελευταίες τρεις εβδομάδες να μας έχει σήκω-σήκω, κάτσε-κάτσε και οι μετεωρολόγοι να μην είναι τόσο ακριβείς στις προβλέψεις τους… Όμως η Harley δεν πτοείται απ’ αυτό και προχωρά στις ανοιξιάτικες προσφορές που αφορούν όχι μόνο όσους θέλουν να μπουν στο κόσμο της, αλλά και όσους είναι ήδη δίνοντάς τους την ευκαιρία να τροποποιήσουν τη μοτοσυκλέτα τους με λιγότερο κόστος. Στο δελτίο τύπου που ακολουθεί μπορείτε να βρείτε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Θυμηθείτε τις εντυπώσεις μας απ' το ταξίδι στο Πήλιο με μια Forty Eigtht της σειράς Sportster

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κάνε τώρα δικιά σου μία ολοκαίνουρια Sportster &  επωφελήσου έως και 1.500 €

Μοναδικές προσφορές από την Harley-Davidson για λίγες μόνο μέρες

Η μοτοσυκλετιστική περίοδος ξεκινάει δυναμικά με τη Harley-Davidson να συνεχίζει για λίγο ακόμη μία σειρά από μοναδικές προσφορές για περιορισμένο χρονικό διάστημα αναφορικά τόσο με την αγορά νέας μοτοσυκλέτας όσο και σε customization της υπάρχουσας.

Δεν χρειάζεται λοιπόν να περιμένεις άλλο! Άδραξε την ευκαιρία και επισκέψου το συντομότερο δυνατόν μία αντιπροσωπεία της Harley-Davidson και κάνε δική σου μία ολοκαίνουργια Sportster με όφελος  1,000€. Το κέρδος σου όμως δεν τελειώνει εδώ καθώς για λίγες ακόμη μέρες, μπορείς να κάνεις customization στη μοτοσυκλέτα σου με Harley-Davidson αξεσουάρ, με όφελος 500€ αν πραγματοποιήσεις αγορές άνω των 2,000€.

Μπες τώρα στην επίσημη σελίδα της Harley-Davidson, συμπλήρωσε την ηλεκτρονική φόρμα που θα βρεις εδώ http://bit.ly/SportsterOffer_PR και άμεσα θα επικοινωνήσει μαζί σου ένας εκπρόσωπος μας για να σε ενημερώσει πως θα κάνεις δική σου Harley-Davidson των ονείρων σου!

Επίσημοι αντιπρόσωποι Harley-Davidson

Harley-Davidson Athena - Πειραιώς 187, Αθήνα 118 53 - 21 0341 0850

Harley - Davidson Thessaloniki - Μακεδονίας 10, Μενεμένη 546 28 - 231 070 0707