Harley-Davidson: Προβλήματα παραγωγής στο εργοστάσιο του York

Αφορά στον προμηθευτή των φρένων της εταιρείας
Harley-Davidson York
Από το

motomag

14/6/2023

Με επίσημη ανακοίνωση της η Harley-Davidson ανακοίνωσε πως υπάρχει πρόβλημα με τον προμηθευτή Proterial Cable America που δραστηριοποιείται στα συστήματα φρένων της εταιρείας, και για τον λόγο αυτό η αμερικάνικη εταιρεία μειώνει -προσωρινά- την παραγωγή μοτοσυκλετών στο εργοστάσιο του York.

Θυμίζουμε πως το 2022, η εταιρεία από το Milwaukee είχε αναστείλει την συναρμολόγηση και την αποστολή μοτοσυκλετών για διάστημα δύο εβδομάδων καθώς αντιμετώπισε ένα ζήτημα κανονιστικής συμμόρφωσης εξαρτημάτων ενός άλλου προμηθευτή της εταιρείας. Η HD ενημέρωσε πως το νέο ζήτημα το οποίο θα επιφέρει μείωσεη της παραγωγής μοτοσυκλετών στις εγκαταστάσεις της στο York αφορά διαφορετικό προμηθευτή και δεν επηρεάζει την παραγωγή των νέων μοντέλων CVO Road Glide και Street Glide.

Το εργοστάσιο του York αναμένεται να επιστρέψει στα φυσιολογικά επίπεδα παραγωγής μοτοσυκλετών στις 26 Ιουνίου 2023, με την HD να υποστηρίζει πως η διεθνής παραγωγή της δεν θα επηρεαστεί σημαντικά.

Ετικέτες

Ο Giacomo Agostini μετέφερε την Ολυμπιακή Φλόγα! Λαμπαδηδρομία Bagnaia, Bezzecchi, Petrucci και άλλων για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες 2026!

Μέχρι τις 6 Φεβρουαρίου διασχίζει ελληνικές πόλεις
Ο Giacomo Agostini μετέφερε την Ολυμπιακή Φλόγα! Λαμπαδηδρομία Bagnaia, Bezzecchi, Petrucci και άλλων για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες 2026!
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

28/1/2026

Σειρά του θρύλου Giacomo Agostini, 15 φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή, να μεταφέρει την Ολυμπιακή Φλόγα στο μεγάλο της ταξίδι στην Ιταλία για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Milano Cortina.

Πλήθος αθλητών των MotoGP και MOTUL WSBK έχουν πάρει μέχρι στιγμής μέρος στην λαμπαδηδρομία που θα συνεχιστεί μέχρι τις 6 Φεβρουαρίου.

Η Αφή της Ολυμπιακής Φλόγας από την Αρχαία Ολυμπία έγινε στις 26 Νοεμβρίου, φτάνοντας στο Καλλιμάρμαρο στις αρχές Δεκεμβρίου, περνώντας από Καρπενήσι, Μέτσοβο, Καστοριά, πριν αναχωρήσει με ιστιοφόρο για την Μασσαλία.

Στις αρχές Ιανουαρίου αρκετοί πρώην και εν ενεργεία αναβάτες πήραν μέρος, όπως ο Danilo Petrucci, αναβάτης MotoGP, νικητής σε WorldSB και MotoAmerica αλλά και νικητής σκέλους στο Dakar, ο 6 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Max Biaggi, ο 9 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Motocross, Tony Cairoli.

Αμέσως μετά στην λαμπαδηδρομία πήρε μέρος ο Paolo Simoncelli πατέρας του αδικοχαμένου παγκόσμιο πρωταθλητή στα 250, Marco Simoncelli και έπειτα ο Marco Bezzecchi.

Μία εβδομάδα μετά η Ολυμπιακή Φλόγα έφτασε στα χέρια του Francesco Bagnaia και του Nicola Dutto και εχθές ήταν η σειρά του τεράστιου θρύλου, Giacomo Agostini.

Λίγες ημέρες έμειναν μέχρι να φτάσει στο Μιλάνο και τον τελικό προορισμό της στις κεντρικές αθλητικές εγκαταστάσεις του San Siro για να ξεκινήσουν οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2026 που θα διαρκέσουν έως τις 22 Φεβρουαρίου!