Harley-Davidson: Προβλήματα παραγωγής στο εργοστάσιο του York

Αφορά στον προμηθευτή των φρένων της εταιρείας
Harley-Davidson York
Από το

motomag

14/6/2023

Με επίσημη ανακοίνωση της η Harley-Davidson ανακοίνωσε πως υπάρχει πρόβλημα με τον προμηθευτή Proterial Cable America που δραστηριοποιείται στα συστήματα φρένων της εταιρείας, και για τον λόγο αυτό η αμερικάνικη εταιρεία μειώνει -προσωρινά- την παραγωγή μοτοσυκλετών στο εργοστάσιο του York.

Θυμίζουμε πως το 2022, η εταιρεία από το Milwaukee είχε αναστείλει την συναρμολόγηση και την αποστολή μοτοσυκλετών για διάστημα δύο εβδομάδων καθώς αντιμετώπισε ένα ζήτημα κανονιστικής συμμόρφωσης εξαρτημάτων ενός άλλου προμηθευτή της εταιρείας. Η HD ενημέρωσε πως το νέο ζήτημα το οποίο θα επιφέρει μείωσεη της παραγωγής μοτοσυκλετών στις εγκαταστάσεις της στο York αφορά διαφορετικό προμηθευτή και δεν επηρεάζει την παραγωγή των νέων μοντέλων CVO Road Glide και Street Glide.

Το εργοστάσιο του York αναμένεται να επιστρέψει στα φυσιολογικά επίπεδα παραγωγής μοτοσυκλετών στις 26 Ιουνίου 2023, με την HD να υποστηρίζει πως η διεθνής παραγωγή της δεν θα επηρεαστεί σημαντικά.

Ετικέτες

ΕΛ.ΑΣ.: 4.970 παραβάσεις σε πέντε ημέρες στην Αττική

Πραγματοποιήθηκαν 25.627 έλεγχοι και 15 συλλήψεις
cover
Από τον

Παύλο Καρατζά

16/3/2026

Η τροχαία Αττικής πραγματοποίησε 25.627 ελέγχους σε διάφορα σημεία της Αττικής από 12 έως 16 Μαρτίου 2026, όπου βεβαιώθηκαν συνολικά 4.970 παραβάσεις, εκ των οποίων 255 για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ενδεικτικά οι παραβάσεις αφορούσαν:

38 για παραβίαση σηματοδοτών,

260 για υπερβολική ταχύτητα,

181 για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης,

293 για μη χρήση προστατευτικού κράνους,

89 για χρήση κινητού τηλεφώνου.

187 για έλλειψη ΚΤΕΟ

Επιπρόσθετα, βεβαιώθηκαν 255 παραβάσεις για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και συνελήφθησαν 15 οδηγοί.

Τέλος αφαιρέθηκαν 255 άδειες κυκλοφορίας, 1.010 άδειες ικανότητας οδήγησης, 212 πινακίδες κυκλοφορίας, ενώ ακινητοποιήθηκαν 548 οχήματα.