Honda - Απόκτησε το αγαπημένο σου μοντέλο σε καρφίτσα

Μέσα από 15 συνολικά επιλογές, με τα παπιά, τα scooter και τις μοτοσυκλέτες της ιαπωνικής εταιρείας
Honda Bike pins
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

21/12/2023

Μετά την πρώτη παρτίδα 10 μοντέλων της Honda, που έχει ήδη παρουσιάσει, η ιαπωνική εταιρεία Storyteller Co., Ltd, με έδρα το Τόκυο, μέσα από την σειρά “BUTTON&CUFFLINKS” 5 νέες καρφίτσες που απεικονίζουν ιστορικά μοντέλα του Big H, αφήνοντάς σε να διαλέξεις μέσα από 15 συνολικά επιλογές.

Η συγκεκριμένη σειρά περιλαμβάνει ήδη 10 μοντέλα που έχει κατασκευάσει η Honda. Σε αυτά βρίσκουμε τόσο το γνωστό μας σκούτερ PCX, όσο και τις σύγχρονες εκδόσεις των Little Cub (Super Cub) και Monkey, τα Cross Cub και Hunter Cub, αλλά και το Grom.

Honda – Απόκτησε το αγαπημένο σου μοντέλο σε καρφίτσα

Τώρα η εταιρεία έρχεται να προσθέσει επιπλέον επιλογές στην συλλογή από καρφίτσες με μοντέλα της Honda, με τα εμβληματικά GORILLA, Monkey, Little Cub, CB1100 και CB400 super four, που τα έχουμε γνωρίσει και στην Ελλάδα.

Αξιοσημείωτη είναι η προσοχή στην λεπτομέρεια, ενώ όλες οι καρφίτσες είναι έγχρωμες, με τα χρώματα που έχουν επιλεχθεί να ακολουθούν το μοτίβο της εποχής που κατασκευάστηκαν. Τα περισσότερα εξ αυτών μάλιστα έρχονται όχι σε μια, αλλά δύο χρωματικές επιλογές, αφήνοντας την επιλογή στον πελάτη.

Honda – Απόκτησε το αγαπημένο σου μοντέλο σε καρφίτσα

Οι προπαραγγελίες για τις νέες καρφίτσες θα ξεκινήσουν στις 22 Δεκεμβρίου, με τις παραδόσεις να αρχίζουν από τα τέλη Ιανουαρίου 2024 και μετά. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας, από όπου μπορείτε να κάνετε και την παραγγελία σας. Σημειώστε, ότι όλα είναι στα ιαπωνικά, ενώ η τιμή για τις 5 νέες προσθήκες διαμορφώνεται στα 1.650 γιεν - ή 10,5€.

Honda – Απόκτησε το αγαπημένο σου μοντέλο σε καρφίτσαHonda – Απόκτησε το αγαπημένο σου μοντέλο σε καρφίτσαHonda – Απόκτησε το αγαπημένο σου μοντέλο σε καρφίτσα
Ετικέτες

ΕΛ.ΑΣ. – 35.504 παραβάσεις Κ.Ο.Κ. σε όλη την επικράτεια, η μη χρήση κράνους σταθερά στην τριάδα των παραβάσεων

393 αστυνομικές επιχειρήσεις καταγράφηκαν σε όλη την Ελλάδα σε 7 ημέρες
motomag ΕΛ.ΑΣ. – 35.504 παραβάσεις Κ.Ο.Κ. σε όλη την επικράτεια από 22 έως 28 Απριλίου, η μη χρήση κράνους σταθερά στην τριάδα των παραβάσεων
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

2/5/2024

Η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε στοχευμένους ελέγχους σε όλη την επικράτεια από τις 22 έως τις 28 Απριλίου για την αντιμετώπιση παραβατικών και επικίνδυνων - αντικοινωνικών οδηγικών συμπεριφορών βεβαιώνοντας 35.504 παραβάσεις Κ.Ο.Κ.

Πιο συγκεκριμένα οι υπηρεσίες της Τροχαίας πραγματοποίησαν 135.009 τροχονομικούς ελέγχους οχημάτων για τις οποίες επιβλήθηκαν τα ανάλογα διοικητικά πρόστιμα.

Ενδεικτικά, οι παραβάσεις που βεβαιώθηκαν, μεταξύ άλλων, αφορούν:

11.412 για παράνομες σταθμεύσεις

7.621 για υπερβολική ταχύτητα

2.200 για μη χρήση κράνους

2.076 για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης

1.572 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας

1.116 για ΚΤΕΟ

846 για μέθη

522 για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση

Οι στοχευμένες δράσεις θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και το επόμενο διάστημα.