Honda Customs competition 2022 - Η τριάδα των νικητών

Στην πρώτη θέση η ιταλική Maanboard με βάση μια Honda Rebel
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

31/8/2022
Περισσότεροι από 8.000 χρήστες του διαδικτύου ψήφισαν στο hondacustoms.com την αγαπημένη τους custom Honda Rebel στον επίσημο διαγωνισμό της ιαπωνικής φίρμας για το 2022, με την ιταλική “Maanboard” να αποτελεί τη μοτοσυκλέτα που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους.
 
Όλες οι custom μοτοσυκλέτες βασιζόταν στη σειρά Rebel της Honda, ενώ αρχικά είχαν εκτεθεί στο φεστιβάλ Wheels & Waves στο Biarritz, τον περασμένο Ιούλιο.
 
Η νικήτρια Maanboard αποτελεί δημιουργία του customizer Motocicli Audaci από τη Σαρδηνία.
 
Οι τρεις πρώτες μοτοσυκλέτες σε ψήφους πήραν 5,175, 4,823 και 4,335 likes.
Οι δημιουργοί της Maanboard εμπνεύστηκαν από τις μοτοσυκλέτες που αγωνίζονταν στην άμμο τη δεκαετία του 1930 (Sand Racers), δημιουργώντας μια μοτοσυκλέτα με springer πιρούνι, ακτινωτούς τροχούς 19 ιντσών και εξάτμιση αλουμινίου με τελικό της SC-Project. Η βαφή ήταν μπλε και χρυσή, διαφορετικό ήταν το ψηλό τιμόνι και νέα η δερμάτινη σέλα.
Η δεύτερη σε likes μοτοσυκλέτα ήταν η “5Four Honda Rebel Street” του Βρετανού customizer Guy Wilson, σε λευκή και κόκκινη βαφή από την Pro Kustom, ακτινωτούς τροχούς, αγωνιστική σέλα και numbperlate μπροστά από ανοξείδωτο ατσάλι. 
Τρίτη ήταν η “Lucy”, του Πορτογάλου dealer Honda Garonda, μια μοτοσυκλέτα βαμμένη σε λευκό και χρυσό χρώμα, με έμπνευση από το CB175 των δεκαετιών του 1960 και του 1970.
 
Και οι τρεις πρώτες μοτοσυκλέτες στις προτιμήσεις του κοινού βασιζόταν στη CMX500 Rebel, μια μοτοσυκλέτα που από το ντεμπούτο της το 2017 έχει αποκτήσει το δικό της μερίδιο αγοράς, ενώ το 2021 ήταν η custom μοτοσυκλέτα με τις περισσότερες ταξινομήσεις στην Ευρώπη, τίτλο που διατηρεί και στο πρώτο μισό του 2022.
 
Για να δείτε και τις δέκα φιναλίστ του διαγωνισμού Honda Customs του 2022, επισκεφθείτε τη σελίδα του event, ΕΔΩ.

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες