Husqvarna Connectivity Unit Offroad - Off-Road συνδεσιμότητα και Τηλεμετρία [VIDEO]

Ακολουθώντας τα χνάρια των συγγενών KTM και GASGAS
Husqvarna connectivity
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

14/2/2024

H Husqvarna με την εφαρμογή Connectivity Unit Offroad (CUO) και την εφαρμογή Ride Husqvarna Motorcycle δίνει πλέον τη δυνατότητα στους αναβάτες να ρυθμίσουν τον κινητήρα και τις αναρτήσεις των Off-Road μοτοσυκλετών της, ενώ μπορούν να δουν και ενδιαφέροντα δεδομένα τηλεμετρίας.

Η εφαρμογή CUO η οποία υπάρχει και στα συγγενικά χωμάτινα μοντέλα της KTM και GASGAS, είναι τώρα διαθέσιμη στα εξής μοντέλα της Husqvarna: FC 250 και FC 450 Rockstar Edition (2022-2024), FC 250, FC 350 και FC 450 (2023-2024), καθώς και στα FX 350 και FX 450 (2023-2024). Όσον αφορά την εφαρμογή Ride Husqvarna Motorcycles αυτή είναι διαθέσιμη δωρεάν για κατέβασμα στο κινητό είτε σε iOS είτε σε Android. Όταν αυτή συνδυαστεί με το Connectivity Unit Offroad CUO, ο αναβάτης θα μπορεί να κάνει ρυθμίσεις στον κινητήρα αλλά και να ρυθμίσει τις αναρτήσεις όπως αυτός θέλει.

Husqvarna Connectivity Unit Offroad – Τηλεμετρία και Offrad συνδεσιμότητα [VIDEO]

H εφαρμογή Ride Husqvarna Motorcycles διαθέτει επίσης και το χαρακτηριστικό “RIDER” το οποίο δίνει τη δυνατότητα της τηλεμετρίας. Για να λειτουργήσει θα χρειαστεί το ειδικό φτερό ώστε να εγκατασταθεί ο αισθητήρας GPS και στη συνέχεια θα έχετε στα χέρια σας τη δυνατότητα να καταγράφετε τους χρόνους σας μέσω της LITPro αλλά και πολλά άλλα που αφορούν την οδήγηση σας.

Μέσα από το κινητό του ο αναβάτης πλέον θα μπορεί να παραμετροποιήσει τη χωμάτινη μοτοσυκλέτα του με το πάτημα ενός κουμπιού. Στην ενότητα “Suspension” θα μπορεί να λάβει συμβουλές ώστε να κάνει τις βέλτιστες ρυθμίσεις στις αναρτήσεις ενώ στην ενότητα “Engine” θα μπορεί να πραγματοποιήσει αλλαγές στον τρόπο απόδοσης του κινητήρα.

Husqvarna Connectivity Unit Offroad – Τηλεμετρία και Offrad συνδεσιμότητα [VIDEO]

Οι ρυθμίσεις θα αποθηκεύονται σε ένα εικονικό γκαράζ στην εφαρμογή για μελλοντική αναφορά και χρήση. Οι αναβάτες θα μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση στο εγχειρίδιο χρήσης της μοτοσυκλέτας τους ενώ υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργηθεί ένα προσωπικό προφίλ όπου μπορούν να επιλεγούν οι μητρικές γλώσσες και οι προτιμώμενες αντιπροσωπείες.

Με τις εφαρμογές Connectivity Unit Offroad (CUO) και Ride Husqvarna Motorcycle ο αναβάτης της Husqvarna πλέον μπαίνει στον κόσμο της παραμετροποιήσης με ηλεκτρονικό βοηθό και τηλεμετρία, φέρνοντας τη μοτοσυκλέτα ακριβώς στα μέτρα του και βελτιώνοντας τις επιδόσεις του.

Husqvarna Connectivity Unit Offroad – Τηλεμετρία και Offrad συνδεσιμότητα [VIDEO]

Ετικέτες

ΕΛ.ΑΣ. – 35.504 παραβάσεις Κ.Ο.Κ. σε όλη την επικράτεια, η μη χρήση κράνους σταθερά στην τριάδα των παραβάσεων

393 αστυνομικές επιχειρήσεις καταγράφηκαν σε όλη την Ελλάδα σε 7 ημέρες
motomag ΕΛ.ΑΣ. – 35.504 παραβάσεις Κ.Ο.Κ. σε όλη την επικράτεια από 22 έως 28 Απριλίου, η μη χρήση κράνους σταθερά στην τριάδα των παραβάσεων
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

2/5/2024

Η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε στοχευμένους ελέγχους σε όλη την επικράτεια από τις 22 έως τις 28 Απριλίου για την αντιμετώπιση παραβατικών και επικίνδυνων - αντικοινωνικών οδηγικών συμπεριφορών βεβαιώνοντας 35.504 παραβάσεις Κ.Ο.Κ.

Πιο συγκεκριμένα οι υπηρεσίες της Τροχαίας πραγματοποίησαν 135.009 τροχονομικούς ελέγχους οχημάτων για τις οποίες επιβλήθηκαν τα ανάλογα διοικητικά πρόστιμα.

Ενδεικτικά, οι παραβάσεις που βεβαιώθηκαν, μεταξύ άλλων, αφορούν:

11.412 για παράνομες σταθμεύσεις

7.621 για υπερβολική ταχύτητα

2.200 για μη χρήση κράνους

2.076 για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης

1.572 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας

1.116 για ΚΤΕΟ

846 για μέθη

522 για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση

Οι στοχευμένες δράσεις θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και το επόμενο διάστημα.