Γράφτηκε από: 
το motomag

Η νέα ιστοσελίδα της ZONTES στην Ελλάδα

Με τις σειρές ZONTES και Daytona by ZONTES
H ZONTES έχει γίνει γνωστή και στη χώρα μας με μοτοσυκλέτες και scooter που ξεχωρίζουν σε design, εξοπλισμό και ποιότητα κατασκευής, ενώ συνοδεύονται από εξαιρετικές τιμές. Τώρα, η εταιρεία που αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από την Γκοργκόλης Α.Ε. απέκτησε το δικό της site.
 
Ακολουθεί το δελτίο τύπου της ZONTES:
 
«H ZONTES, η οποία έχει καθιερωθεί στα δεδομένα της ελληνικής αγοράς ως μία από τις πλέον δυναμικές παρουσίες, με πλούσια γκάμα και μια διαρκή πορεία εξέλιξης, διαθέτει πλέον τη δική της ξεχωριστή ιστοσελίδα στο διαδίκτυο, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.zontes.gr.
 
Τώρα είναι ακόμη πιο εύκολο και χρηστικό, τόσο για τους υποψήφιους πελάτες της φίρμας, όσο και για τους υφιστάμενους ιδιοκτήτες των ποιοτικών μοτοσυκλετών και scooters της ZONTES, να βρουν τις πληροφορίες αποκλειστικά για το μοντέλο που τους ενδιαφέρει, σε ό,τι αφορά τα χαρακτηριστικά του, όπως και από πού μπορούν να το προμηθευτούν ή να το δουν από κοντά.
 
Επιπλέον, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να μάθουν πληροφορίες για το εργοστάσιο και την εταιρεία, να δουν μέσα από βίντεο τις διαδικασίες και την υψηλή τεχνολογία με την οποία διασφαλίζεται η ποιότητα των προϊόντων της, στοιχεία που χαρακτηρίζουν την υπεροχή της ZONTES στο σύμπαν των δύο τροχών.»