Η Sherco γιορτάζει 4 χρόνια στην Ελλάδα!

Με… αμιγώς εντουράδικους εορτασμούς τα γενέθλια!
Από τον

Λάζαρο Μαυράκη

2/2/2022

Η Sherco κλείνει φέτος τέσσερα χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά και το γιόρτασε δεόντως, έτσι όπως αρμόζει στην φιλοσοφία της εταιρείας. Πιο συγκεκριμένα, στο οινοποιείο "Τζιβάνη" στην Ριτσώνα, παρευρέθηκαν οι προσκεκλημένοι της αντιπροσωπείας και όπως μπορείτε να διαβάσετε στο δελτίο τύπου που ακολουθεί, πέρα από τους τυπικούς εορτασμούς και την διασκέδαση, είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν σε υπέροχες enduro διαδρομές!

Δελτίο τύπου

Η Sherco Hellas βρέθηκε στην ευχάριστη θέση να γιορτάσει τα τέσσερα χρόνια παρουσία της στην ελληνική αγορά με μια εκδήλωση που χαρακτηρίζει το πνεύμα της εταιρείας από την έναρξη της στα ελληνικά δρώμενα. Δυνατή μουσική, χαρούμενη διάθεση και συνθήκες enduro φιλοξένησαν του προσκεκλημένους στις μοναδικές εγκαταστάσεις του οινοποιείου "Τζιβάνη" στην Ριτσώνα.

Οι περιορισμοί της πανδημίας δεν μας επέτρεψαν να γιορτάσουμε τα προηγούμενα χρόνια τα "γενέθλια" μας, ακολουθώντας το χωμάτινο DNA της εταιρείας, και φέτος δεν χάσαμε την ευκαιρία λόγω της άρσης των περιορισμών να βρεθούμε στον αγαπημένο μας χώρο, στο οινοποιείο της οικογένειας Τζιβάνη. Το τσουχτερό κρύο, η βροχή και το χιόνι δεν θα μπορούσε φυσικά να μας σταματήσει και δεν απέτρεψε τους προσκεκλημένους μας να μας τιμήσουν με την παρουσία τους αλλά και να συμμετάσχουν στην enduro διαδρομή των 40 χιλιομέτρων που είχαμε επιμεληθεί. Οι πιο τολμηροί από αυτούς, δοκίμασαν και την super ειδική που είχαμε σχεδιάσει στον χώρο του οινοποιείου.

Η Sherco Hellas και ο Γιάννης Πολυχρόνης θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και μοιράστηκαν την χαρά μας, ειδικά τους φίλους από την Κύπρο και την Ρουμανία αλλά και την ενεργή συμμετοχή του Red Bull, της Weber, του enduronews.gr και της οικογένεια Τζιβάνη, που μας διέθεσε για ακόμα μια φορά τον εκλεκτό χώρο του οινοποιείου "Τζιβάνη" για την εκδήλωση μας...ραντεβού στα πέντε!

ΕΛ.ΑΣ. – 35.504 παραβάσεις Κ.Ο.Κ. σε όλη την επικράτεια, η μη χρήση κράνους σταθερά στην τριάδα των παραβάσεων

393 αστυνομικές επιχειρήσεις καταγράφηκαν σε όλη την Ελλάδα σε 7 ημέρες
motomag ΕΛ.ΑΣ. – 35.504 παραβάσεις Κ.Ο.Κ. σε όλη την επικράτεια από 22 έως 28 Απριλίου, η μη χρήση κράνους σταθερά στην τριάδα των παραβάσεων
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

2/5/2024

Η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε στοχευμένους ελέγχους σε όλη την επικράτεια από τις 22 έως τις 28 Απριλίου για την αντιμετώπιση παραβατικών και επικίνδυνων - αντικοινωνικών οδηγικών συμπεριφορών βεβαιώνοντας 35.504 παραβάσεις Κ.Ο.Κ.

Πιο συγκεκριμένα οι υπηρεσίες της Τροχαίας πραγματοποίησαν 135.009 τροχονομικούς ελέγχους οχημάτων για τις οποίες επιβλήθηκαν τα ανάλογα διοικητικά πρόστιμα.

Ενδεικτικά, οι παραβάσεις που βεβαιώθηκαν, μεταξύ άλλων, αφορούν:

11.412 για παράνομες σταθμεύσεις

7.621 για υπερβολική ταχύτητα

2.200 για μη χρήση κράνους

2.076 για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης

1.572 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας

1.116 για ΚΤΕΟ

846 για μέθη

522 για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση

Οι στοχευμένες δράσεις θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και το επόμενο διάστημα.