Η συνεργασία KYMCO – Ducati CORSE συνεχίζεται!

Προμηθευτής των Ιταλών οι Ταϊβανέζοι
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

7/10/2019

Ήταν πρώτη φορά το 2016 που η Kymco έγινε προμηθευτής των αγωνιστικών ομάδων της Ducati σε WSBK και MotoGP και αυτή η συνεργασία συνεχίζεται με νέα People S 125i.

Τα σκούτερ της Kymco χρησιμοποιούνται από την Ducati και στις δύο αγωνιστικές ομάδες, βοηθώντας τους μηχανικούς αλλά και τους αγωνιζόμενους να μετακινούνται στα paddock απρόσκοπτα.

Ο κ.Paolo Cardone (Kymco Sales Manager) παραδίδει συμβολικά τα κλειδά στον κ. Davide Tardozzi (Ducati MotoGP Team Manager)
photo: Motociclismo

Η Kymco σχεδίασε δύο διαφορετικές εκδόσεις γραφικών, μία κατακόκκινη για την ομάδα των MotoGP και μία σε κόκκινο και μαύρο για την Aruba.it Racing-Ducati στα WSBK. Η Ducati δεν έχει -προφανώς- το δικό της σκούτερ, αυτό που δυο-τρεις φορές το χρόνο μαθαίνουμε «πως έρχεται» από διάφορες σελίδες στο ίντερνετ. Αυτή την στιγμή το πιο κοντινό σε κόκκινο σκούτερ με έντονα Ducati γραφικά, είναι τα συγκεκριμένα People S της Κymco και δεν πωλούνται στο κοινό. Σίγουρα όμως μπορεί κανείς να ντύσει το δικό του σκούτερ σε χρώματα των Ducati, αν το επιθυμεί…

 

Δείτε τα ξεχωριστά σκούτερ της Kymco μέσα από 60 φωτογραφίες:

Ετικέτες

Yamaha XMAX 125 & ΧΜΑΧ 300 - Δώρο 200 ευρώ σε κιτ γνήσιων αξεσουάρ

Η προσφορά ισχύει για όλες τις εκδόσεις των ΧΜΑΧ 125 & ΧΜΑΧ 300
motomag Yamaha XMAX 125 & ΧΜΑΧ 300 – Δώρο 200 ευρώ σε κιτ γνήσιων αξεσουάρ
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

24/4/2024

Η Yamaha προχωρά σε μία προσφορά για τα scooter XMAX 125 και XMAX 300 η οποία περιλαμβάνει έκπτωση 200 ευρώ στο κιτ γνήσιων αξεσουάρ.

Πιο συγκεκριμένα το κιτ γνήσιων αξεσουάρ περιλαμβάνει σχάρα στήριξης, βάση τοποθέτησης κεντρικής βαλίτσας, κλειδαριά, κεντρική βαλίτσα χωρητικότητας 45 λίτρων καθώς και σετ μαύρα διακοσμητικά βαλίτσας.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Ετικέτες