Γράφτηκε από: 
τον Θάνο Αμβρ. Φελούκα

Η συνεργασία KYMCO – Ducati CORSE συνεχίζεται!

Προμηθευτής των Ιταλών οι Ταϊβανέζοι

Ήταν πρώτη φορά το 2016 που η Kymco έγινε προμηθευτής των αγωνιστικών ομάδων της Ducati σε WSBK και MotoGP και αυτή η συνεργασία συνεχίζεται με νέα People S 125i.

Τα σκούτερ της Kymco χρησιμοποιούνται από την Ducati και στις δύο αγωνιστικές ομάδες, βοηθώντας τους μηχανικούς αλλά και τους αγωνιζόμενους να μετακινούνται στα paddock απρόσκοπτα.

Ο κ.Paolo Cardone (Kymco Sales Manager) παραδίδει συμβολικά τα κλειδά στον κ. Davide Tardozzi (Ducati MotoGP Team Manager)
photo: Motociclismo

Η Kymco σχεδίασε δύο διαφορετικές εκδόσεις γραφικών, μία κατακόκκινη για την ομάδα των MotoGP και μία σε κόκκινο και μαύρο για την Aruba.it Racing-Ducati στα WSBK. Η Ducati δεν έχει -προφανώς- το δικό της σκούτερ, αυτό που δυο-τρεις φορές το χρόνο μαθαίνουμε «πως έρχεται» από διάφορες σελίδες στο ίντερνετ. Αυτή την στιγμή το πιο κοντινό σε κόκκινο σκούτερ με έντονα Ducati γραφικά, είναι τα συγκεκριμένα People S της Κymco και δεν πωλούνται στο κοινό. Σίγουρα όμως μπορεί κανείς να ντύσει το δικό του σκούτερ σε χρώματα των Ducati, αν το επιθυμεί…

 

Δείτε τα ξεχωριστά σκούτερ της Kymco μέσα από 60 φωτογραφίες:

Tags: