Γράφτηκε από: 
τον Λάζαρο Μαυράκη

Ημέρες Μοτοσυκλέτας 2018

Θα είναι όλοι εκεί!

Μια από τις σημαντικότερες μοτοσυκλετιστικές εκδηλώσεις για τα ελληνικά δρώμενα, βρίσκεται για άλλη μια χρονιά προ των πυλών. Οι "Ημέρες Μοτοσυκλέτας", όπως θα διαβάσετε στο δελτίο τύπου που ακολουθεί, συγκεντρώνουν όλο και περισσότερες συμμετοχές προς τέρψιν του κοινού που θα έχει την ευκαιρία να επισκεφθεί το event:

Δελτίο τύπου
"Λιγότεροι από τρεις μήνες απομένουν για την εκδήλωση Ημέρες Μοτοσυκλέτας 2018 και οι εταιρείες που θα συμμετάσχουν διαρκώς αυξάνονται.
Οι ωραιότερες και πλέον σημαντικές μοτοσυκλέτες ήδη έκλεισαν το ραντεβού τους στις Ημέρες Μοτοσυκλέτας, όπου θα κυριαρχήσουν θεματικές εκθέσεις με σπάνιες και ιδιαίτερες μοτοσυκλέτες από την Ελληνική Λέσχη Φίλων Κλασικής Μοτοσυκλέτας και τη Λέσχη Κλασικής Ιαπωνικής Μοτοσυκλέτας, αλλά και Custom show με την επιμέλεια του caferacers.gr με νέες δημιουργίες και βραβευμένες κατασκευές.

Όμως, εκτός από τις δεκάδες custom και κλασικές μοτοσυκλέτες θα υπάρχουν και σημαντικές παρουσίες από σύγχρονα μοντέλα, με πολλά από αυτά να συνοδεύονται από τους προγόνους τους. Οι εταιρείες που έχουν δηλώσει μέχρι τώρα την παρουσία τους στην εκδήλωση είναι οι Moto Guzzi, Ducati Scrambler, Triumph, Honda, MV Agusta, Harley Davidson, KTM, Royal Enfield, Indian, Husqvarna, Bajaj και Οrcal, ενώ αναμένονται να ακολουθήσουν και άλλες.
Oι Ημέρες Μοτοσυκλέτας του 2018 θα φιλοξενηθούν το τελευταίο τριήμερο του Σεπτεμβρίου (28-29-30/9) και κρατώντας το αρχικό τους concept θα εμπλουτιστούν με νέες ιδέες. Το διήμερο γίνεται τριήμερο, έτσι ώστε όλοι να το ευχαριστηθούν περισσότερο. Kαντίνες με ποιοτικό street food, Barber Shop, συναυλίες αλλά και καλλιτέχνες tattoo θα δώσουν στην εκδήλωση ένα διαφορετικό χρώμα, απευθείας από τις μεγαλύτερες αντίστοιχες εκδηλώσεις στην υφήλιο, όπως τα Bike Shed, Wheels & Waves, Glemseck κλπ. Μείνετε συντονισμένοι, οι εκπλήξεις θα είναι πολλές ακόμα!"