Ήρθε το Adventure Ride III: Διήμερο Adventure Οδήγησης στην Εύβοια 23-24 Νοεμβρίου

Wild Evia: Μια μοναδική εμπειρία adventure οδήγησης στα πανέμορφα βουνά της Κεντρικής Εύβοιας στις 23 και 24 Νοεμβρίου!
Ήρθε το Adventure Ride III: Διήμερο Adventure Οδήγησης στην Εύβοια 23-24 Νοεμβρίου
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

15/11/2024

Μια μοναδική ευκαιρία για τους λάτρεις των on-off και off-road μοτοσυκλετών να εξερευνήσουν τις πανέμορφες και άγριες περιοχές των βουνών της Εύβοιας!

Ετοιμαστείτε για ένα διήμερο γεμάτο περιπέτεια και εντυπωσιακές διαδρομές μέσα στη φύση της Εύβοιας. Με την Travel Enduro ή Adventure μοτοσυκλέτας σας, θα διασχίσετε τα βουνά, τα δάση και τα παραλιακά μονοπάτια της Εύβοιας, βιώνοντας τη μοναδικότητα του τοπίου σε δύο διαφορετικές διαδρομές, με δυνατότητα επιλογής μεταξύ "hard" και "easy" διαδρομών την Κυριακή.

https://www.enduroskills.gr/adventure-ride-3

Μια διαφορετική πρόταση δίνοντας την δυνατότητα σε περισσότερους λάτρεις του adventure να συμμετέχουν σε ένα οργανωμένο διήμερο tour της Enduro Skills. Με αυτόνομη πλοήγηση μέσω χάρτη GPX για τον καθένα αλλά ταυτόχρονα με την ασφάλεια των έμπειρων ανθρώπων που θα περικυκλώνουν τις διαδρομές και του οχήματος υποστήριξης που θα καλύπτει τα νώτα μας, παράλληλα με τη διαδρομή για κάθε πιθανή βοήθεια.

Αναλυτικά:

🔸️590km σύνολο από Αθήνα

🔸️Εκκίνηση: Ερέτρια

🔹️1η μέρα 169km (χώμα 130km), Κοινή για όλους

🔹️2η μέρα HARD 205km (χώμα 165km)

🔹️2η μέρα EASY 203km (χώμα 130km)

https://www.enduroskills.gr/adventure-ride-3

🔸️Ελαστικά: Απαραίτητα διπλής χρήσης 50-50 έως 100% χωμάτινα

🔹️Επίπεδο δυσκολίας: ΜΕΣΑΙΟ
Περιλαμβάνονται: Εύκολοι δασικοί χωματόδρομοι, σημεία μεσαίας δυσκολίας και τεχνικά περάσματα (κοίτη ποταμού, πέτρα)

*Απαραίτητη προηγούμενη εμπειρία

https://www.enduroskills.gr/adventure-ride-3

ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

  • Πλοηγό - Προπομπό
  • Μέσο
  • Ουραγό - Σκούπα
  • Aυτοκόλλητο number plate
  • Όχημα συνοδείας για τεχνική υποστήριξη 
  • Όχημα μεταφοράς προσωπικών αντικειμένων
  • Συμβουλές οδήγησης
  • Κόστος οργάνωσης tour
  • Χάρτη GPS (αρχείο GPX) για κάθε ημέρα

 

Είναι η ιδανική ευκαιρία για να συνδυάσετε την περιπέτεια με την οδήγηση και να ανακαλύψετε την ομορφιά της Εύβοιας, σε μια μοναδική adventure εκδρομή που θα σας μείνει αξέχαστη!

Επικεφαλής - Πλοηγός: Καράμπελας Κίμων

https://www.enduroskills.gr/adventure-ride-3

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα και δηλώστε συμμετοχή εδώ!

https://www.enduroskills.gr/adventure-ride-3
 

Κλείσιμο Αττικής Οδού - 27.773 οχήματα διοχετεύθηκαν στο παράπλευρο οδικό δίκτυο

Σε εφαρμογή ο επιχειρησιακός σχεδιασμός της Τροχαίας για τη συντήρηση της Αττικής Οδού, και για τις επόμενες ημέρες
Αττική Οδός
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

17/2/2026

Η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής έχει εκπονήσει και εφαρμόζει σχέδιο διαχείρισης για τον αυξημένο κυκλοφοριακό φόρτο που καταγράφεται στην Αθήνα, αρχής γενομένης από τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2026, λόγω των εργασιών βαριάς συντήρησης στη σήραγγα Λιοσίων της Αττικής Οδού.

Η επιβάρυνση στο δυτικό οδικό δίκτυο ήταν ιδιαίτερα αυξημένη τη Δευτέρα 16/2, καθώς 27.773 οχήματα δεν εισήλθαν στην Αττική Οδό και διοχετεύθηκαν στη Λεωφόρο Αθηνών και στο παράπλευρο οδικό δίκτυο Ασπροπύργου-Φυλής.

Ταυτόχρονα, από τα διόδια Φυλής προς Αεροδρόμιο εισήλθαν 12.775 οχήματα, αριθμός αυξημένος κατά 4.171 σε σχέση με μια συνήθη ημέρα, ενώ η επαναλειτουργία της εισόδου από τον άξονα Αθηνών-Κορίνθου, συνέβαλε σημαντικά στην αποσυμφόρηση, απορροφώντας 5.653 οχήματα.

Ανταποκρινόμενη στις νέες κυκλοφοριακές συνθήκες, η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, διέθεσε 40 αστυνομικούς σε κομβικά σημεία, με συνεχή παρουσία ρυθμιστών τροχονόμων σε όλο το μήκος της Λεωφόρου Αθηνών και υποστήριξη από οχήματα άμεσης επέμβασης.

Τροχαίο ατύχημα στο ύψος της Μονής Δαφνίου, κατά τις πρωινές ώρες, προκάλεσε πρόσκαιρη επιβάρυνση, ενώ η αυξημένη συμφόρηση, που παρατηρήθηκε στη διασταύρωση Περιφερειακής Αιγάλεω – Λ. Αθηνών, λόγω και ακινητοποίησης φορτηγού με βλάβη και δύο τροχαίων ατυχημάτων, διαχειρίστηκε με στοχευμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, περιορίζοντας τις καθυστερήσεις.

Ο συνολικός επιχειρησιακός συντονισμός πραγματοποιήθηκε από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής και το Α’ Τμήμα Τροχαίας Δυτικής Αττικής, με διαρκή αξιολόγηση και αναπροσαρμογή των μέτρων, βάσει της εξέλιξης των κυκλοφοριακών δεδομένων.

Τα δεδομένα που έχουν συλλεχθεί αναλύονται, με σκοπό τη διαρκή επικαιροποίηση και αναπροσαρμογή των μέτρων που εφαρμόζονται, ώστε να διασφαλιστεί η βέλτιστη δυνατή ροή κυκλοφορίας έως την πλήρη ομαλοποίηση της κατάστασης.

Ετικέτες