Ήρθε το Adventure Ride III: Διήμερο Adventure Οδήγησης στην Εύβοια 23-24 Νοεμβρίου

Wild Evia: Μια μοναδική εμπειρία adventure οδήγησης στα πανέμορφα βουνά της Κεντρικής Εύβοιας στις 23 και 24 Νοεμβρίου!
Ήρθε το Adventure Ride III: Διήμερο Adventure Οδήγησης στην Εύβοια 23-24 Νοεμβρίου
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

15/11/2024

Μια μοναδική ευκαιρία για τους λάτρεις των on-off και off-road μοτοσυκλετών να εξερευνήσουν τις πανέμορφες και άγριες περιοχές των βουνών της Εύβοιας!

Ετοιμαστείτε για ένα διήμερο γεμάτο περιπέτεια και εντυπωσιακές διαδρομές μέσα στη φύση της Εύβοιας. Με την Travel Enduro ή Adventure μοτοσυκλέτας σας, θα διασχίσετε τα βουνά, τα δάση και τα παραλιακά μονοπάτια της Εύβοιας, βιώνοντας τη μοναδικότητα του τοπίου σε δύο διαφορετικές διαδρομές, με δυνατότητα επιλογής μεταξύ "hard" και "easy" διαδρομών την Κυριακή.

https://www.enduroskills.gr/adventure-ride-3

Μια διαφορετική πρόταση δίνοντας την δυνατότητα σε περισσότερους λάτρεις του adventure να συμμετέχουν σε ένα οργανωμένο διήμερο tour της Enduro Skills. Με αυτόνομη πλοήγηση μέσω χάρτη GPX για τον καθένα αλλά ταυτόχρονα με την ασφάλεια των έμπειρων ανθρώπων που θα περικυκλώνουν τις διαδρομές και του οχήματος υποστήριξης που θα καλύπτει τα νώτα μας, παράλληλα με τη διαδρομή για κάθε πιθανή βοήθεια.

Αναλυτικά:

🔸️590km σύνολο από Αθήνα

🔸️Εκκίνηση: Ερέτρια

🔹️1η μέρα 169km (χώμα 130km), Κοινή για όλους

🔹️2η μέρα HARD 205km (χώμα 165km)

🔹️2η μέρα EASY 203km (χώμα 130km)

https://www.enduroskills.gr/adventure-ride-3

🔸️Ελαστικά: Απαραίτητα διπλής χρήσης 50-50 έως 100% χωμάτινα

🔹️Επίπεδο δυσκολίας: ΜΕΣΑΙΟ
Περιλαμβάνονται: Εύκολοι δασικοί χωματόδρομοι, σημεία μεσαίας δυσκολίας και τεχνικά περάσματα (κοίτη ποταμού, πέτρα)

*Απαραίτητη προηγούμενη εμπειρία

https://www.enduroskills.gr/adventure-ride-3

ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

  • Πλοηγό - Προπομπό
  • Μέσο
  • Ουραγό - Σκούπα
  • Aυτοκόλλητο number plate
  • Όχημα συνοδείας για τεχνική υποστήριξη 
  • Όχημα μεταφοράς προσωπικών αντικειμένων
  • Συμβουλές οδήγησης
  • Κόστος οργάνωσης tour
  • Χάρτη GPS (αρχείο GPX) για κάθε ημέρα

 

Είναι η ιδανική ευκαιρία για να συνδυάσετε την περιπέτεια με την οδήγηση και να ανακαλύψετε την ομορφιά της Εύβοιας, σε μια μοναδική adventure εκδρομή που θα σας μείνει αξέχαστη!

Επικεφαλής - Πλοηγός: Καράμπελας Κίμων

https://www.enduroskills.gr/adventure-ride-3

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα και δηλώστε συμμετοχή εδώ!

https://www.enduroskills.gr/adventure-ride-3
 

Ελληνική Λέσχη Moto Guzzi – 36ωρο Οδοιπορικό Μοτοσυκλέτας

Η Ελληνική Λέσχη Moto Guzzi διοργανώνει για 27η φορά έναν θεσμό-θεμέλιο της μοτοσυκλετιστικής κουλτούρας στη χώρα μας
moto guzzi 36oro
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

18/3/2026

Το 27ο Οδοιπορικό θα διεξαχθεί στις 24-26 Απριλίου 2026 όπου και φέτος οι διαδρομές θα τιμούν την παράδοση και τα Ελληνικά τοπία.

To 36ωρο Οδοιπορικό προορίζεται για μοτοσυκλετιστές που αγαπούν την περιήγηση στο εκτεταμένο οδικό δίκτυο της χώρας, σε μια διαδρομή μεγάλης απόστασης που έχει στόχο να προάγει το μοτοσυκλετισμό και την οδική ασφάλεια, προσφέροντας στον αναβάτη ένα μοναδικό διήμερο.

Περισσότερες πληροφορίες και δυνατότητα εγγραφής: http://www.motoguzziclub.gr

Επικοινωνία με την οργανωτική ομάδα: [email protected]

Εγγραφές δια ζώσης στην Λέσχη, κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 19:00-23:00 από 18/3 έως 08/04 (ή μέχρι εξαντλήσεως αριθμού συμμετοχών)

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία/ενημέρωση παρακαλώ επικοινωνήστε :

κ. Μπάμπης Γκιουλμεϊντάνογλου: 6984415755

κ. Γιώργος Ανδρικόπουλος: 6978555870

κ. Χρήστος Γερόπουλος: 6937051207