Γράφτηκε από: 
τον Κώστα Γκαζή

The Kings Riders Club - 12th Greek Tour and Treffen 2022

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία στην Καλαμάτα

Με μεγάλη επιτυχία  ολοκληρώθηκε η ετήσια συγκέντρωση των ‘’The Kings Riders Club’’ στην Καλαμάτα, όπου 82 Gold Wing από 13 χώρες έδωσαν το παρών, με τη διοργάνωση να τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου των The Kings Riders Club:

“Στην πρώτη θέση η Ιταλία με εντυπωσιακή συμμετοχή, στην δεύτερη θέση η Τσεχία και στην Τρίτη θέση η Σερβία.

Ακολούθησαν η Τουρκία το Ισραήλ η Γαλλία η Σλοβακία η Αυστρία η Κύπρος η Σουηδία η Πορτογαλία η Ολλανδία η Γερμανία και πολλές όμορφες Gold Wing από την Ελλάδα. 

Ο πρόεδρος των ‘’The Kings Riders Club’’ Δημήτρης Αστερίου ευχαρίστησε όλους τους Μεσσήνιους για την συμβολή τους στην άριστη επιτυχία της συγκέντρωσης.

1)Τον Δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο για την μεγάλη βοήθεια που μας έδωσε και τον αντιδήμαρχο Αναστάσιο Σκοπετέα που τον εκπροσώπησε το βράδυ των απονομών λόγω της απουσίας του στην ΔΕΘ. 2) την υπεύθυνη επί των δημοσίων σχέσεων  Άστρη Μαυρέα η οποία συντόνισε τα πάντα γύρω από  την συμμετοχή του δήμου στην εκδήλωση κατά τρόπον επαγγελματικό και άψογο. 3) τον Λιμενάρχη Καλαμάτας κ. Νικόλαο Κωνσταντέλλη, τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας,κ. Μιχάλη Αντωνόπουλο. 4) το τμήμα τροχαίας Καλαμάτας και το αστυνομικό τμήμα Πύλου για την διευκόλυνση στις μετακινήσεις μας. 5)τον δήμαρχο Πυλου Νέστορος Παναγιώτη Καρβέλα.  6) τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Πύλου Θεόδωρο Χαραμαρά. 7) τον Αρχιμανδρίτη κ. Ειρηναίο και τον πατέρα Γεώργιο για την υποδοχή που μας έκαναν στην Μονή Ζωοδόχου Πηγής Σγράπας, το κέρασμα που μας πρόσφεραν και κυρίως για την ευλογία τους...μεγίστης σημασίας για εμάς η εκεί επίσκεψή μας. 8) τους Μότο Ανεξάρτητους Μεσσηνίας και ιδιαιτέρως τον φίλο Δημήτρη Τζανετάκο για την μεγάλη του βοήθεια στις διασταυρώσεις κατά το πέρασμά μας από αυτές. 9) τον σμήναρχο Παναγιώτη Κομεσσάριο,Burkhard Muhr, Δημήτρη Κελέση,Κώστα Μητρόπουλο από την ομάδα μας Φιλοι μοτοσυκλέτας Καλαμάτας, τον  φίλο Γιώργο Πετρουλάκη του   HOG Athena Chapter για τις πολύτιμες πληροφορίες και υποδείξεις λόγω της εμπειρίας του σε τέτοιου είδους events, ως και την  Μαίρη Κελέση για την ιδέα της παρουσίας του χορευτικού του Μορφωτικού Συλλόγου Μεσσηνίας το βράδυ του καλωσορίσματος των επισκεπτών - ευχαριστούμε τον πρόεδρο κ. Παναγιώτη Μασουρίδη. 10) ένα μεγάλο ευχαριστώ στον δήμαρχο Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη που μας υποδέχθηκε στην πλατεία Άρεως. 11) ευχαριστώ θερμά τον Γενικό δ/ντή της Ένωσης Συνεταιρισμών Μεσσηνίας Γιάννη Πάζιο, την ΣΥΚΙΚΗ Καλαμάτας και την εταιρεία ελαιολάδου Αναγνωστόπουλου Απόστολου για την πλούσια προσφορά τους στο κάλεσμά μας με προϊόντα της μεσσηνιακής γης, για να δοθούν ως δώρα στους επισκέπτες μας. 12) ευχαριστώ όλους τους δημοσιογράφους που απαθανάτισαν όμορφες στιγμές του 12th Greek tour and treffen 2022’’. 13) ένα μεγάλο ευχαριστώ στον αγαπητό φίλο μου και διευθυντή του 12th Greek treffen  Χαράλαμπο Καρακύκλα  για την άψογη διοργάνωση.

Τέλος αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη των ‘’The Kings Riders Club’’ για την βοήθεια που πρόσφεραν και είχαμε ένα ακόμη επιτυχημένο treffen.

Πάμε ολοταχώς αναζητώντας πόλη  για το 13th Greek treffen and tour 2023 που θα γίνει σε συνεργασία με το Goldwing Dostlar της Τουρκίας από 1 έως 10 Σεπτεμβρίου.

Σας ευχαριστώ όλους, καλή επιστροφή και υγεία σε όλους.

Ο Πρόεδρος

Δημήτρης Αστερίου

President & Founder of The Kings Riders Club

Gold Wing Road Riders Association”