Kosmoride - Nέο e-shop

Για e-bikes και μικροκινητικότητα
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

27/7/2022
To e-shop της Kosmoride είναι ενεργό, προσφέροντας τη δυνατότητα στον χρήστη να πραγματοποιήσει την αγορά ενός e-bike με εύκολο και ασφαλή τρόπο. 
 
Ακολουθεί το δελτίο τύπου της εταιρείας:
 
"Το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα στο kosmoride.gr αποτελεί ένα νέο εναλλακτικό σημείο πώλησης των προϊόντων της με σκοπό να εκπληρώσει τις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών της και στο διαδίκτυο. Με τον τρόπο αυτό προσφέρει την ίδια γκάμα ηλεκτρικών ποδηλάτων και αξεσουάρ που διατίθενται στο σύνολο του δικτύου των καταστημάτων της καλύπτοντας  αποστολές σε κάθε σημείο της Ελλάδας.
To νέο e-shop της Kosmoride που είναι ειδικά σχεδιασμένο για να λειτουργεί με φιλικό τρόπο προς το χρήστη σε κινητό, υπολογιστή ή tablet, δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να πραγματοποιούν τις αγορές τους με άνεση, ταχύτητα και ασφάλεια σε ένα λειτουργικό online περιβάλλον.
 
Οι επισκέπτες στο e-shop έχουν την ευκαιρία να βρούνε e-bikes και αξεσουάρ µέσω της ονομασίας τους, ανά μάρκα και ανά τύπο  ενώ η πληρωμή μπορεί να πραγματοποιηθεί με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες.
 
Από το 2020, η Kosmoride έχει μπει δυναμικά στην αγορά του e-mobility στην Ελλάδα με καταστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Λάρισα, και Πάτρα διαθέτοντας τις κορυφαίες μάρκες ηλεκτρικών ποδηλάτων από όλο τον κόσμο. Τα καταστήματα της Kosmoride περιμένουν το κοινό για να δει από κοντά τα κορυφαία ηλεκτρικά ποδήλατα και να ζήσει την εμπειρία ενός test ride με το ηλεκτρικό ποδήλατο της επιλογής του.
Επιπλέον, μέσω του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά» οι δικαιούχοι μπορούν να αποκτήσουν το καινούριο τους ηλεκτρικό ποδήλατο από την Kosmoride με 40% επιστροφή της αξίας του, κάνοντας τη βιώσιμη μετακίνηση πιο προσιτή για όλους.
 
Περισσότερες πληροφορίες, το πλήρες δίκτυο της Kosmoride και το νέο e-shop είναι διαθέσιμα στο kosmoride.gr"

 

Ducati – Νέο εργοστάσιο στην Ταϊλάνδη ως εξαγωγικό κέντρο για την Ασία

Ενισχύει την παρουσία της στην Ταϊλάνδη η ιταλική εταιρία με νέα επένδυση 400.000 εκατ. ευρώ
motomag Ducati – Νέο εργοστάσιο στην Ταϊλάνδη ως εξαγωγικό κέντρο για την Ασία
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

23/4/2024

Η Ducati η οποία ήδη έχει εργοστάσιο στην Ταϊλάνδη από το 2011 και συγκεκριμένα στην πόλη Rayong, άνοιξε νέο εργοστάσιο στην ίδια πόλη το οποίο θα χρησιμοποιηθεί ως εξαγωγικό κέντρο που θα τροφοδοτεί τις αγορές της Ασίας.

Το νέο εργοστάσιο θα έχει παραγωγική δυναμικότητα 10.000 μονάδων ετησίως σε πρώτη φάση και την εποπτεία του θα έχει η Ducati Motor Thailand. Με αυτόν τον τρόπο η ιταλική εταιρεία θέλει να αυξήσει την παραγωγική διαδικασία στις αγορές της Ασίας οι οποίες παίζουν σημαντικό ρόλο για την ίδια. Με την άνοδο του μοτοσυκλετισμού και το πέρασμα από την κατάσταση "έχω δίκυκλο γιατί δεν μπορώ να πάρω αυτοκίνητο" στο "θέλω να κινούμαι πάνω σε δύο ρόδες" που πέρασε και η πλειοψηφία της Ευρώπης πριν από δεκαετίες, οι αγορές σε πολλές χώρες της Ασίας έχουν μία τρομακτική άνοδο που όλοι οι Ευρωπαίοι καλοβλέπουν. Η Ducati που όπως είπαμε έχει παρουσία στην περιοχή πολλά χρόνια, δεν θέλει να λείπει από αυτό το γαϊτανάκι που σκαρφαλώνει το βουνό και η αύξηση της παραγωγής είναι μία σωστή απόφαση και ο μόνος τρόπος να διατηρήσει το μερίδιό της στις επιμέρους αγορές.

Ducati – Νέο εργοστάσιο στην Ταϊλάνδη ως εξαγωγικό κέντρο για την Ασία

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ducati Motor Holding, Claudio Domenicali, ανέφερε για την νέα δραστηριότητα της ιταλικής εταιρίας: “Η Ταϊλάνδη είναι μια σημαντική αγορά για premium και μεγάλου κυβισμού μοτοσυκλέτες και θέλουμε να την καταστήσουμε ως εξαγωγική μας βάση. Παράγουμε όλα τα μοντέλα μοτοσυκλετών της Ducati στο εργοστάσιό μας στο Rayong.

Πέρυσι πουλήσαμε σχεδόν 58.000 μοτοσυκλέτες. Ο όγκος των πωλήσεων θα καθοριστεί από την αύξηση της ζήτησης και τις τάσεις της αγοράς”.

Ετικέτες