KTM 450 SX-F Factory 2023 - Σε περιορισμένη παραγωγή

Φορτωμένη με καλούδια και με αγωνιστική βαφή
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

7/12/2022

Καθώς η ΚΤΜ ετοιμάζεται για την έναρξη του ΑΜΑ Supercross με τους Cooper Webb και Marvin Musquin στη μεγάλη κατηγορία, παρουσίασε την κορυφαία 450 SX-F Factory Edition του 2023, πάνω στην οποία βασίζονται οι εργοστασιακές μοτοσυκλέτες των αναβατών της στις Η.Π.Α..

Πρόκειται για την κορυφαία ΜΧ έκδοση της ΚΤΜ, φορτωμένη με δεκάδες επίσημα αξεσουάρ από τον κατάλογο PowerParts των “πορτοκαλί”.

Στην καρδιά της μοτοσυκλέτας βρίσκεται ο μονοκύλινδρος κινητήρας με τον μονό εκκεντροφόρο επικεφαλής, αποδίδοντας 68 hp και ζυγίζοντας λιγότερα από 27 κιλά. Στον εξοπλισμό περιλαμβάνεται σύστημα launch control, quickshifter, 2 χάρτες, ανασχεδιασμένο φιλτροκούτι, νέα εξάτμιση και πολλές ακόμα βελτιώσεις.

Νέο είναι το τρίγωνο του αναβάτη για βελτιωμένη πληροφόρηση, με το “anti-squat” concept του πλαισίου και των αναρτήσεων (με ενισχυμένο υποπλαίσιο αλουμινίου), να συνεργάζεται με τη νέα θέση κινητήρα για καλύτερη συγκέντρωση των μαζών.

Στις πλήρως ρυθμιζόμενες -χωρίς εργαλεία μάλιστα- αναρτήσεις υπεύθυνη είναι η WP, και στα φρένα η Brembo.

Για την έκδοση 2023 του 450 SX-F Factory Edition, η ΚΤΜ έχει χαρίσει μοναδική βαφή με πορτοκαλί πλαίσιο και Red Bull KTM Factory Racing γραφικά, φορτώνοντας παράλληλα τη μοτοσυκλέτα με εξοπλισμό: πορτοκαλί αγωνιστική σέλα, εργοστασιακούς τροχούς, τιμονόπλακα, carbon ποδιά, carbon μπροστινό προστατευτικό δίσκου, τελικό εξάτμισης Akrapovic, κάλυμμα συμπλέκτη Hinson, WP σύστημα εκκίνησης, πορτοκαλί γρανάζι πίσω, χρυσή αλυσίδα, ODI γκριπ, κ.α.

Η 450 SX-F Factory Edition 2023 θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένη παραγωγή, σε παγκόσμια κλίμακα, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να την προ-παραγγείλουν μέσω των επίσημων dealer της ΚΤΜ, με τις παραδόσεις να αναμένονται τον Δεκέμβριο του 2022. Σημειώστε πως ακόμα δεν γνωρίζουμε αν θα διατεθούν και για την Ευρώπη.

Το Πρωτάθλημα AMA Supercross ξεκινά στις 7 Ιανουαρίου, ενώ έχει 17 γύρους, με την ΚΤΜ να συμμετέχει σε αυτό εκτός από τους προαναφερθέντες Musquin και Webb στα 450, και με τους Aaron Plessinger και Tom Vialle στα 250.

Yamaha XMAX 125 & ΧΜΑΧ 300 - Δώρο 200 ευρώ σε κιτ γνήσιων αξεσουάρ

Η προσφορά ισχύει για όλες τις εκδόσεις των ΧΜΑΧ 125 & ΧΜΑΧ 300
motomag Yamaha XMAX 125 & ΧΜΑΧ 300 – Δώρο 200 ευρώ σε κιτ γνήσιων αξεσουάρ
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

24/4/2024

Η Yamaha προχωρά σε μία προσφορά για τα scooter XMAX 125 και XMAX 300 η οποία περιλαμβάνει έκπτωση 200 ευρώ στο κιτ γνήσιων αξεσουάρ.

Πιο συγκεκριμένα το κιτ γνήσιων αξεσουάρ περιλαμβάνει σχάρα στήριξης, βάση τοποθέτησης κεντρικής βαλίτσας, κλειδαριά, κεντρική βαλίτσα χωρητικότητας 45 λίτρων καθώς και σετ μαύρα διακοσμητικά βαλίτσας.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Ετικέτες