KTM Coffee Days 2019: test rides στην Πελοπόννησο

Ημέρες γεμάτες καφέ και οδήγηση
Από τον

Πάνο Καραβοκύρη

13/2/2019

Μετά την περσινή επιτυχία των Coffee Days, που πραγματοποιήθηκαν απ’ την KTM S.E.E. –επίσημο αντιπρόσωπο των μοτοσυκλετών KTM, Husqvarna και Bajaj- η εταιρεία αποφάσισε να συνεχίσει το έθιμο για δεύτερη συνεχόμενη φορά, προσκαλώντας όσους θέλουν να συμμετάσχουν. Οι αναβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις μοτοσυκλέτες των εταιρειών που εισάγει η KTM S.E.E. και να ανταλλάξουν απόψεις μεταξύ τους, απολαμβάνοντας τον καφέ τους. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, τις απαραίτητες προϋποθέσεις αλλά και τα μέρη που θα διεξαχθούν τα Coffee Days μαζί με τα test rides, μπορείτε να βρείτε στο δελτίο τύπου που ακολουθεί.

Δελτίο Τύπου:

Η KTM South East Europe, επίσημη εισαγωγέας των μοτοσυκλετών KTM, Husqvarna και Bajaj ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα προκειμένου να σας δώσει την ευκαιρία να οδηγήσετε μερικές από τις καλύτερες μοτοσυκλέτες.

Τα Coffee Days ξεκίνησαν το 2018 και στέφθηκαν από πλήρη επιτυχία χάρη σε όλους εσάς, που μας τιμήσατε με την παρουσία σας, οδηγήσατε τις μοτοσυκλέτες και ανταλλάξατε απόψεις μαζί μας, απολαμβάνοντας τον καφέ σας σε μερικές από τις ομορφότερες πόλεις της Ελλάδας.

Όπως και πέρυσι, τα Coffee Days έχουν ως αφετηρία την Πελοπόννησο. Πέντε στάσεις έχουν προγραμματιστεί για καφέ, οδήγηση και κουβέντα. Θα ξεκινήσουμε από τo Αίγιο στις 18 Φεβρουαρίου στο Café Anko, θα είμαστε στην Πάτρα στις 19 στο Café Daboos, από εκεί θα πάμε στην Καλαμάτα στις 20 στο EntryCafé και στη Σπάρτη στις 21 στο Café Libre, ενώ θα ολοκληρώσουμε το “Tour de Peloponnese” στο Ναύπλιο στις 22 Φεβρουαρίου στο Café Μαύρος Γάτος.

Τις ημέρες αυτές ένα διάλειμμα για καφέ με τα μοντέλα της KTM και της Bajaj επιβάλλεται. Απαραίτητα αξεσουάρ το δίπλωμά σας, το κράνος και όρεξη για οδήγηση και κουβέντα.

Μοντέλα διαθέσιμα για Test Ride

ΚΤΜ RC390

KTM Duke 250

Bajaj Pulsar NS 125

Bajaj Pulsar RS 200

Bajaj Dominar 400

ΚΤΜ 250 DUKE: Η μόνη γυμνή μοτοσυκλέτα 250cc με αληθινά αγωνιστικά γονίδια. Εφοδιασμένη με πληθώρα κορυφαίων εξαρτημάτων, όπως ο συμπαγής και αποτελεσματικός υγρόψυκτος κινητήρας με τους 30hp, το εξαιρετικά ελαφρύ πλαίσιο χωροδικτύωμα, το μοντέρνο σύστημα ψεκασμού, οι κορυφαίες αναρτήσεις της WP και το ψαλίδι-έργο-τέχνης από χυτό αλουμίνιο, η νέα KTM 250 DUKE προσφέρει γνήσια Ready to Race οδηγική απόλαυση σε κάθε, αστική και μη, διαδρομή.

KTM RC390: Ο πύραυλος στη στροφή! Συνδυάζοντας τη μέγιστη οδηγική απόλαυση με τη χρηστικότητα αποτελεί την καλύτερη επιλογή για το αστικό περιβάλλον, για κάθε δρόμο με στροφές, αλλά και την πίστα. Χάρη στο μικρό βάρος, τον πανίσχυρο τετράχρονο DOCH κινητήρα με ψεκασμό, ο οποίος αποδίδει 44hp, 43mm πιρούνι USD, ηλεκτρονικό ψεκασμό και φρένα με ακτινικές τετραέμβολες δαγκάνες απευθύνεται σε όλους εκείνους που επιζητούν την κορυφή.

BAJAJ PULSAR RS 200: Αξιόλογη πρόταση όχι μόνον επειδή διαθέτει έναν ισχυρό μονοκύλινδρο, τετράχρονο, υγρόψυκτο, SOCH 4βάλβιδο κινητήρα με 3 μπουζί, 200cc και απόδοση 24hp, αλλά και επειδή έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τη χρηστικότητα, την οικονομία χρήσης και τις επιδόσεις τόσο σε καθημερινή αστική χρήση, όσο και εκτός πόλης.

BAJAJ DOMINAR 400: Το κορυφαίο μοντέλο στην γκάμα της BAJAJ διαθέτει πολύπλευρο χαρακτήρα, άνετη θέση οδήγησης, κορυφαία ποιότητα κατασκευής και έναν ισχυρό κινητήρα 400cc που αποδίδει 35 hp! Επιπλέον, digital πίνακα οργάνων, φώτα τεχνολογίας LED παντού, σωστά μελετημένες αναρτήσεις και ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή.

BAJAJ NS125 PULSAR: Το sport city commuter είναι έτοιμο να ανταποκριθεί σε όλες τις καθημερινές ανάγκες μετακίνησης με ασφαλή τρόπο και περίσσιο στυλ. Το μέγεθός του παραπέμπει σε μεγαλύτερες μοτοσυκλέτες και είναι έτοιμο να φιλοξενήσει δύο ενήλικες αναβάτες. Άνετο, σύγχρονο με μοντέρνα σχεδίαση και τιμή κάτω από 2.000€. Με οικονομικό τετράχρονο, μονοκύλινδρο, αερόψυκτο, με τέσσερις βαλβίδες κινητήρα, που αποδίδει 15 ίππους, το νέο μοντέλο της Bajaj είναι έτοιμο να εκτελέσει ό,τι του ζητήσετε.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε στα παρακάτω τηλέφωνα:

18/2 Αίγιο - Cafe Anko, Κορίνθου 9 - Info 6931138423
19/2 Πάτρα - Cafe Daboos, Αμερικής 1 - Info 210-5540640
20/2 Καλαμάτα - Entry Cafe, Νέα είσοδος - Info 27210-20000
21/2 Σπάρτη - Libre Cafe, Κ.Παλαιολόγου 50 - Info 6975772004 
22/2 Ναύπλιο - Μαύρος Γάτος Cafe, Σοφρώνη 1 - Info 210-5540640

Ετικέτες

Yamaha – Μόνο για την πίστα το R1 από το 2025

Ακολουθώντας τα χνάρια του R6, το superbike της Yamaha θα πωλείται μόνο για αγωνιστική χρήση
motomag Yamaha – Μόνο για την πίστα το R1 από το 2025
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

23/2/2024

Διαβάσατε στο ΜΟΤΟ πως η Yamaha σκοπεύει να μην προχωρήσει στην εξέλιξη των YZF-R1 και YZF-R1M προκειμένου αυτά να συμμορφωθούν με τις Euro5+ προδιαγραφές, σημαίνοντας ταυτόχρονα το τέλος των πωλήσεων του μοντέλου στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης από το 2025.

Μετά τον ντόρο που σήκωσε η συγκεκριμένη είδηση ήρθε και η απάντηση από την ίδια την Yamaha, με την ιαπωνική εταιρεία να επιβεβαιώνει πως τo superbike της θα ακολουθήσει το δρόμο που χάραξε από το 2020 και μετά το YZF-R6. Με απλά λόγια το R1 θα συνεχίσει να πωλείται ωστόσο από το 2025 και μετά θα χρησιμοποιείται μόνο για αγωνιστική χρήση χωρίς αυτό να μπορεί να βγάλει πινακίδες για το δρόμο.

Yamaha – Μόνο για την πίστα το R1 από το 2025

Η συγκεκριμένη απόφαση της Yamaha έγκειται αφενός στην αλλαγή των προτεραιοτήτων του αγοραστικού κοινού καθώς βλέπουμε πως οι Adventure μοτοσυκλέτες αποτελούν τα τελευταία χρόνια την πρώτη επιλογή των αγοραστών και αφετέρου πως η αγωνιστική εμπλοκή της Yamaha στο WSBK απαιτεί την ύπαρξη του YZF-R1 έστω και χωρίς αυτή να βγάζει πινακίδες (λόγω των κανονισμών που επιβάλουν η αγωνιστική μοτοσυκλέτα να βασίζεται σε έκδοση παραγωγής).

Η φετινή χρονιά ως εκ τούτου θα είναι η τελευταία που θα μπορεί κάποιος να αποκτήσει τα YZF-R1 και YZF-R1M με πινακίδες ωστόσο το θετικό είναι πως το κεφάλαιο του R1 θα συνεχιστεί έστω και αν αυτό σχετίζεται με την αποκλειστική χρήση του μοντέλου στις πίστες.

Yamaha – Μόνο για την πίστα το R1 από το 2025