KTM Off Road Days 2021: Ιδανικό φινάλε

Με πάνω από 80 αναβάτες
Από τον

Λάζαρο Μαυράκη

7/12/2021

Τα φετινά ΚΤΜ Off Road Days ολοκληρώθηκαν με την τελευταία διοργάνωση στην Θεσσαλονίκη καταγράφοντας 80 αναβάτες που οδήγησαν τα χωματερά μοντέλα των KTM, Husqvarna και GASGAS, έπειτα από μία περιοδεία σε οκτώ πόλεις της Ελλάδας.

Περισσότερες πληροφροίες μπορείτε να βρείτε στο δελτίο τύπου που δημοσίευσε η K-Motors SEE:

Δελτίο τύπου

 

Off Road Days Θεσσαλονίκη: Ιδανικό φινάλε με 80 αναβάτες

 

Τα ραντεβού για οδήγηση και συζήτηση ολοκληρώθηκαν για φέτος

Αναβάτες από τη Θεσσαλονίκη και τις γύρω περιοχές άδραξαν την ευκαιρία και οδήγησαν σε μια τέλεια διαδρομή τις μοτοσυκλέτες της KTM, της Husqvarna και της GASGAS

Τα φετινά OFFROAD DAYS τελείωσαν με 80 αναβάτες κάθε ηλικίας να ανακαλύπτουν τις αστείρευτες δυνατότητες των enduro και motocross μοτοσυκλετών του 2022. Τα 10 διαθέσιμα μοντέλα τράβηξαν την προσοχή εκείνων που αγαπούν την off road οδήγηση. Οι μοτοσυκλέτες της KTM απέδειξαν πως είναι οι κορυφαίες του είδους και αυτές της Husqvarna ξεχώρισαν χάρη στην ιδιαίτερη σχεδίαση και προσωπικότητα αφήνοντας άφωνους όσους ήρθαν σε επαφή μαζί τους. Οι ερωτήσεις για τα χαρακτηριστικά και τις τιμές τους μονοπώλησαν το ενδιαφέρον και έκαναν πάρα πολλούς να καταλήξουν στη μοτοσυκλέτα που θα αποκτήσουν.



Τα μοντέλα της GASGAS «συστήθηκαν» με τον καλύτερο τρόπο στους αναβάτες της Θεσσαλονίκης. Οι ερωτήσεις που δέχθηκαν οι άνθρωποι της MAKINA A.E. που επιμελήθηκαν τη διαδρομή και της K-MOTORS SOUTH EAST EUROPE ήταν ποικίλες. Εντύπωση προκάλεσε η ποιότητα κατασκευής και οι δυνατότητες των δύο μοντέλων που ήταν διαθέσιμα. Μόλις η συζήτηση έφτανε στην τιμή, τότε όλοι καταλάβαιναν πως πρόκειται για κάτι παραπάνω από VALUE FOR MONEY επιλογές.

Τα OFFROAD DAYS 2021 ολοκληρώθηκαν, αφότου επισκέφθηκαν 8 πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Πελοπόννησο, Κρήτη, Μακεδονία, Θράκη και Θεσσαλία καλοδέχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο το 2022, οδηγώντας τις κορυφαίες μοτοσυκλέτες off road της νέες χρονιάς. Η K-MOTORS SOUTH EAST EUROPE και οι συνεργάτες της σε όλη την Ελλάδα ευχαριστούν όλους εκείνους που έλαβαν μέρος στα OFFROAD DAYS 2021.
Καλές γιορτές και η νέα χρονιά να μας βρει πάνω στις αγαπημένες μας μοτοσυκλέτες.

Στόλος μοτοσυκλετών OFFROAD DAYS 2021:
KTM
KTM 250 EXC TPI SIX DAYS
KTM 250 EXC-F SIX DAYS
KTM 300 EXC TPI
KTM 350 EXC-F

HUSQVARNA
HQV FC250
HQV FC450
HQV TE300i
HQV FE350

GASGAS
GASGAS EC350F
GASGAS EC250

Οι πόλεις που επισκέφθηκαν τα OFFROAD DAYS 2021
16-17/10 Ζήρεια
30-31/10 Πάτρα MIKIS RACING
5-6/11 Ηράκλειο Κρήτης HK AEBE
7/11 Χανιά Κρήτης ΚΑΡΑΚΗΣ ΜΟΤΟ
13/11 Ξάνθη ΔΡΑΜΟΝ
14/11 Καβάλα ΜΟΤΟ ΤΕΑΜ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ
20-21/11 Τρίκαλα SIOKIS MOTO
27-28/11 Θεσσαλονίκη ΜΑΚΙΝΑ ΑΕ

WSBK-Alvaro Bautista: Παραμονή στην Ducati θέλει τελικά ο Μαδριλένος

Ξεκαθαρίζει τη θέση του ο Bautista – Περιμένει απάντηση από Borgo Panigale
Bautista - Ducati WorldSBK 2025
Από το

motomag

16/5/2025

Ο δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής στα Superbike Alvaro Bautista θέλει τελικά να αγωνιστεί στο WSBK και την επόμενη σεζόν με την Ducati.

Τις τελευταίες εβδομάδες υπήρχαν φήμες γύρω από το μέλλον του Alvaro Bautista στην εργοστασιακή ομάδα της Ducati. Ωστόσο, ο Ισπανός διέψευσε εκείνες που έκαναν λόγο για αποχώρηση του στο τέλος του 2025, ακριβώς πριν την έναρξη του τσέχικου GP που ξεκινάει σήμερα.

O Ισπανός πρωταθλητής δεν απαντούσε ξεκάθαρα στο παρελθόν όσον αφορά τα μελλοντικά του σχέδια -το ίδιο έκανε και η Ducati- και αυτό, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δυσκολεύεται να ακολουθήσει το ρυθμό του team mate του Nicolo Bulega και του αντιπάλου του Toprak Razgatlioglu (ROKiT BMW Motorrad WorldSBK Team), πυροδότησαν τις φήμες για αποχώρηση.

Ο 40χρονος Ισπανός επιβεβαίωσε ότι θέλει να αγωνιστεί για την ομάδα Aruba.it Racing - Ducati στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike του 2026 και δήλωσε: “Για να είμαι ειλικρινής, έχω συμφωνία με την Ducati για το 2025 και το 2026, απλά πρέπει να πω “ναι” από την πλευρά μου και η ομάδα πρέπει να πει “ναι” από την πλευρά της, αλλά η συμφωνία έχει ήδη υπογραφεί. Έχω επιβεβαιώσει στην ομάδα ότι θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι το 2026 και τώρα περιμένω την απάντησή τους”.

Συνέχισε δηλώνοντας “Μετά την Cremona, είμαστε σε καλή κατάσταση, χτίζουμε καλή εμπιστοσύνη με τη μοτοσυκλέτα, ευτυχώς η μοτοσυκλέτα δουλεύει πολύ καλά φέτος στην πίστα, τουλάχιστον πολύ σταθερά. Είναι ωραίο να παίρνουμε παρόμοια δεδομένα από διαφορετικές πίστες. Αυτή η πίστα είναι πολύ διαφορετική από την Cremona και ο καιρός θα είναι λίγο διαφορετικός, οπότε απλά θα προσπαθήσω να ξεκινήσω σήμερα δουλεύοντας με τη μοτοσυκλέτα και να πάρω την αίσθηση που είχα στους προηγούμενους γύρους. Θα δουλέψουμε για να προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε τα νέα ελαστικά που φέρνει η Pirelli για να καταλάβουμε ποια είναι τα καλύτερα για την ημέρα του αγώνα”.

Ο Bautista βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην τρίτη θέση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Superbike και απέχει 73 βαθμούς από τον Nicolo Bulega και 39 βαθμούς από τον Toprak Razgatlioglu.