Kymco και Voge - Χορηγοί της ποδοσφαιρικής ομάδας του Παναθηναϊκού

Για τις χρονιές 2023 και 2024
Mototrend Panathinaikos
Από το

motomag

13/9/2023

Η εταιρεία Mototrend αντιπρόσωπος στη χώρα μας των Kymco, Voge, Yadea, Gemini, TGB, ανακοίνωσε την χορηγική συνεργασία των Kymco και Voge για τα έτη 2023 και 2024 με την ποδοσφαιρική ομάδα του Παναθηναϊκού.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της Mototrend:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, KYMCO ΚΑΙ VOGE ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ

Μια νέα δυναμική συνεργασία μόλις ξεκίνησε και αφορά σε ένα μεγάλο χορηγικό πρόγραμμα της Kymco και της Voge με τον Παναθηναϊκό Α.Ο.

Το “ισχύς εν τη ενώσει” στην καλύτερή του μορφή και η Mototrend SA με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο για την αγωνιστική περίοδο 2023-24. Μέσω χορηγικού προγράμματος των Kymco και Voge, διάσημων και καταξιωμένων κατασκευαστών μοτοσυκλέτας και scooter, o ερασιτέχνης Παναθηναϊκός με τους 1.712 τίτλους θα έχει στο εξής μια επιπλέον ώθηση στην πραγμάτωση των στόχων του, που δεν είναι άλλοι από τη διάκριση σε κάθε άθλημα και την κατάκτηση πολλών πρωταθλημάτων, τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο.

Ένα μέρος αυτής της σημαντικής συνεργασίας θα μπορείτε να το απολαμβάνετε μέσα από τις αναμεταδόσεις του PaoTV, που θα καλύψει όλα τα αθλήματα στα οποία δραστηριοποιείται ο Παναθηναϊκός Α.Ο. 

Ακολουθεί και η επίσημη ανακοίνωση της εν λόγω συνεργασίας από τον Π.Α.Ο. https://www.pao1908.com/deltia-typoy/panathinaikos-a-o-kymco-kai-voge-synergazontai/

O Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ιδρύθηκε από τον Γιώργο Καλαφάτη το 1908 και είναι ένας εκ των δημοφιλέστερων Ελληνικών Συλλόγων. Με ιστορική έδρα το γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» της Λεωφόρου Αλεξάνδρας στoυς Αμπελόκηπους, ο Παναθηναϊκός αποτελεί το μοναδικό Σύλλογο που εδρεύει στον Δήμο Αθηναίων και ταυτόχρονα συμμετέχει στα περισσότερα πρωταθλήματα πρώτης κατηγορίας των ομαδικών αθλημάτων της χώρας. Η ονομασία του παραπέμπει στο αρχαίο έργο του Ισοκράτη Παναθηναϊκός, το οποίο παρουσίαζε την ανωτερότητα των Αθηναίων ως προς την εκπαίδευση, τη δημοκρατική φύση τους αλλά και τη στρατιωτική ισχύ τους, την οποία χρησιμοποιούσαν προς όφελος όλων των Ελλήνων.

  • 1712 τίτλοι σε όλα τα τμήματα
  • 26 τμήματα αυτή τη στιγμή στον Αθλητικό Όμιλο
  • 21 τμήματα ΑμεΑ αυτή τη στιγμή στον Αθλητικό Όμιλο
  • 1.500 Ακαδημίες

https://www.pao1908.com/

Mototrend Panathinaikos

Η MOTOTREND S.A. είναι μια δυναμική εταιρεία με πολυετή παρουσία και εμπειρία στην αγορά μοτοσυκλετών, αντιπρόσωπος στη χώρα μας των Kymco, Voge, Yadea, Gemini, TGB. Δημιουργήθηκε το 1997 από ανθρώπους που ήδη δραστηριοποιούνταν στο χώρο του δίκυκλου για περισσότερα από 30 χρόνια. Διαθέτοντας ένα εκτενές δίκτυο αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα, διανέμει κάθε χρόνο χιλιάδες οχήματα καθώς και πλήθος αξεσουάρ και προϊόντα συντήρησης μοτοσυκλετών, τοποθετώντας τις μάρκες που αντιπροσωπεύει στις πρώτες θέσεις των πωλήσεων. Η προσήλωση στις αρχές των κατασκευαστριών εταιρειών, καθώς και η πελατοκεντρική φιλοσοφία που έχει αναπτύξει, στοχεύουν στην ικανοποίηση όλων εκείνων που επιλέγουν ένα όχημα από τις μάρκες που αντιπροσωπεύει, είτε είναι ιδιώτες είτε επαγγελματίες. https://mototrend.gr/i-eteria/

Ετικέτες

Ατύχημα με μοτοσυκλέτα είχε ο Τσέχος Πρόεδρος Petr Pavel

Λάτρης των δυο τροχών, ο Pavel έπεσε την ώρα που οδηγούσε στην πίστα
Petr Pavel
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

24/5/2024

Ο 62χρονος Petr Pavel, ο 4ος Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Τσεχίας και φανατικός αναβάτης μοτοσυκλέτας, είχε ένα μικροατύχημα οδηγώντας μοτοσυκλέτα με χαμηλή ταχύτητα σε ασφάλτινη πίστα, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της χώρας του, όπου και παρέμεινε για μικρό χρονικό διάστημα, ενώ μέσα στην Παρασκευή οι γιατροί του έδωσαν εξιτήριο.

Πρόσφατα έχουμε δει τον Pavel να δίνει το παρών τόσο σε επίσκεψη στο εργοστάσιο της Moto Guzzi στο Mandello Del Lario, όπου οδήγησε το νέο Stelvio, αλλά και στη διοργάνωση της Harley-Davidson στην Πράγα. Ο Pavel έχει για προσωπική μοτοσυκλέτα μια BMW R 1250 GS, ενώ ακόμα δεν υπάρχουν πληροφορίες για το τι ακριβώς έκανε στην πίστα και το πώς και πού χτύπησε.

Ο Pavel δεν παρέμεινε για πολύ στο νοσοκομείο, ενώ το γραφείο τύπου του Τσέχου Προέδρου ανακοίνωσε πως ο πρώην αρχηγός του στρατού της Τσεχίας θα επιστρέψει άμεσα στα καθήκοντά του.

Ετικέτες