Legends on track: Ξεκίνησε το τριήμερο track day στις Σέρρες με τους Troy Corser και John McGuinness

Με διοργανωτή την Extreme Track Days
Από το

motomag

30/9/2022

Ξεκίνησε σήμερα Παρασκευή 30/9, το τριήμερο track day “Legends on track” στις Σέρρες, στο οποίο συμμετέχουν δύο θρύλοι των αγώνων μοτοσυκλέτας. Ο Troy Corser, δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής στα WSBK, και ο John McGuinness 23 φορές νικητής στο Isle of Man TT.

Στο “Legends on track” θα λάβει μέρος και το ΜΟΤΟ, οπότε σύντομα θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες από τη διοργάνωση.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του αυτοκινητοδρομίου των Σερρών:

“Το τριήμερο 30 Σεπτεμβρίου - 2 Οκτωβρίου οι λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού και της μοτοσυκλέτας δίνουν ραντεβού στην διεθνή εκδήλωση LEGENDS ON TRACK, που θα πραγματοποιηθεί στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών.

Κατηγορίες:

Αρχάριοι - Ενδιάμεσοι - Προχωρημένοι - Expert

Η κάθε κατηγορία θα χρησιμοποιήσει την αγωνιστική διαδρομή για 18 session των 20 λεπτών ανά κατηγορία, καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου.

Η κατηγοριοποίηση των αναβατών θα πραγματοποιηθεί βάσει χρονομέτρησης.

Ωράριο: 10:00 - 19:00

ΦΕΤΙΝΟΙ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ LEGENDS:

John McGUINNESS • 23 φορές νικητής στο θρυλικό Isle of Man TT και

Troy CORSER • 2 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής SBK

Θα οδηγήσουν μαζί με τους φίλους της μοτοσυκλέτας και τις τρεις μέρες, θα παρέχουν οδηγικές συμβουλές, θα θυμηθούν αξέχαστες στιγμές, θα φωτογραφηθούν μαζί τους, θα υπογράψουν αυτόγραφα και θα συμβάλουν στο να περάσουν ένα αξέχαστο μοτοσυκλετιστικό τριήμερο.”

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες