Marc Marquez - Από το “ταπεινό” Honda HR-V στο εντυπωσιακό Audi RS6 Avant

Με τον Alex Marquez να παίρνει στα χέρια του ένα Audi RS4 Avant
motomag Από το “ταπεινό” Honda HR-V στο εντυπωσιακό Audi RS6 Avant o Marc Marquez
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

14/3/2024

Ως επακόλουθο της υπογραφής του Marc Marquez με την Gresini Racing που χρησιμοποιεί μοτοσυκλέτες της Ducati, ο 8 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, μαζί με τον αδελφό του Alex, προχώρησε και σε συμφωνία χορηγίας με την Audi που βρίσκεται στο ίδιο Group (Volkswagen), με τους αναβάτες της Gresini Racing Team να αποκτούν δυο νέα εξωτικά αυτοκίνητα.

Μέχρι πρότινος τα αδέρφια Marquez στην καθημερινότητα τους οδηγούσαν αυτοκίνητα της Honda ωστόσο πλέον αυτά θα μείνουν κλειδωμένα στο γκαράζ τους, καθώς οι Ισπανοί προχώρησαν σε συμφωνία με την Audi, με τον Marc Marquez να κάνει δικό του ένα Audi RS6 Avant και τον Alex Marquez να παραλαμβάνει ένα Audi RS4 Avant.

Από το “ταπεινό” Honda HR-V στο εντυπωσιακό Audi RS6 Avant o Marc Marquez

Όσον αφορά το Audi RS6 Avant που έλαβε ο Marc Marquez, να αναφέρουμε πως στη βασική του έκδοση κοστίζει 142.000 ευρώ, με την απόδοση να φτάνει τους 630 ίππους.

Λίγο... παραπονεμένος θα πρέπει να αισθάνεται ο Alex Marquez καθώς σε αυτόν δόθηκε ένα πιο “ταπεινό” Audi RS4 Avant, το οποίο ξεκινά από τα 118.000 ευρώ, με την απόδοση να φτάνει τους 450 ίππους.

Αναβάθμιση λοιπόν και για τα δύο αδέρφια Marquez όσον αφορά τα αυτοκίνητα που θα έχουν στην καθημερινότητα τους, ενώ και η Audi θα είναι χαρούμενη καθώς αποκτά δύο ακόμη Παγκόσμιους Πρωταθλητές του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού στην φαρέτρα του εταιρικού marketing της.

Από το “ταπεινό” Honda HR-V στο εντυπωσιακό Audi RS6 Avant o Marc Marquez

O Valentino Rossi στους Ολυμπιακούς Αγώνες ως οδηγός Τραμ

Εμφάνιση-έκπληξη από τον Ιταλό στην τελετή έναρξης των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων, έφερε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με Τραμ στο στάδιο.
valentino rossi
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

9/2/2026

Ήταν το μεγάλο μυστικό της τελετής έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων Milan-Cortina 2026 κι φυσικά εξελίχθηκε σε μια από τις όμορφες εκπλήξεις που συχνά διανθίζουν γιορτινές διοργανώσεις όπως η συγκεκριμένη.

Κατά την τελετή έναρξης των Αγώνων στο στάδιο San Siro του Μιλάνου, ο πρόεδρος της Ιταλικής Δημοκρατίας, Sergio Mattarella, έκανε θριαμβευτική εμφάνιση ως επιβάτης ενός τραμ στο οποίο οδηγός ήταν ο Valentino Rossi.

Ο πρόεδρος Mattarella οφείλει τη δημοφιλία του στο απλό και καθημερινό προφίλ που διατηρεί και η επιλογή του Τραμ ως μέσο εισόδου του στο στάδιο επίσης δεν ήταν τυχαία, καθώς πρόκειται για ένα από τα σύμβολα του Μιλάνου, συνδυάστηκε δε άψογα με έναν από τους δημοφιλέστερος Ιταλούς αθλητές όλων των εποχών στη θέση του χειριστή, με πηλήκιο και τα όλα του.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο που έφτιαξαν οι διοργανωτές της τελετής για να προλογίσουν την άφιξη του Προέδρου στο στάδιο.