Marc Marquez - Από το “ταπεινό” Honda HR-V στο εντυπωσιακό Audi RS6 Avant

Με τον Alex Marquez να παίρνει στα χέρια του ένα Audi RS4 Avant
motomag Από το “ταπεινό” Honda HR-V στο εντυπωσιακό Audi RS6 Avant o Marc Marquez
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

14/3/2024

Ως επακόλουθο της υπογραφής του Marc Marquez με την Gresini Racing που χρησιμοποιεί μοτοσυκλέτες της Ducati, ο 8 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, μαζί με τον αδελφό του Alex, προχώρησε και σε συμφωνία χορηγίας με την Audi που βρίσκεται στο ίδιο Group (Volkswagen), με τους αναβάτες της Gresini Racing Team να αποκτούν δυο νέα εξωτικά αυτοκίνητα.

Μέχρι πρότινος τα αδέρφια Marquez στην καθημερινότητα τους οδηγούσαν αυτοκίνητα της Honda ωστόσο πλέον αυτά θα μείνουν κλειδωμένα στο γκαράζ τους, καθώς οι Ισπανοί προχώρησαν σε συμφωνία με την Audi, με τον Marc Marquez να κάνει δικό του ένα Audi RS6 Avant και τον Alex Marquez να παραλαμβάνει ένα Audi RS4 Avant.

Από το “ταπεινό” Honda HR-V στο εντυπωσιακό Audi RS6 Avant o Marc Marquez

Όσον αφορά το Audi RS6 Avant που έλαβε ο Marc Marquez, να αναφέρουμε πως στη βασική του έκδοση κοστίζει 142.000 ευρώ, με την απόδοση να φτάνει τους 630 ίππους.

Λίγο... παραπονεμένος θα πρέπει να αισθάνεται ο Alex Marquez καθώς σε αυτόν δόθηκε ένα πιο “ταπεινό” Audi RS4 Avant, το οποίο ξεκινά από τα 118.000 ευρώ, με την απόδοση να φτάνει τους 450 ίππους.

Αναβάθμιση λοιπόν και για τα δύο αδέρφια Marquez όσον αφορά τα αυτοκίνητα που θα έχουν στην καθημερινότητα τους, ενώ και η Audi θα είναι χαρούμενη καθώς αποκτά δύο ακόμη Παγκόσμιους Πρωταθλητές του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού στην φαρέτρα του εταιρικού marketing της.

Από το “ταπεινό” Honda HR-V στο εντυπωσιακό Audi RS6 Avant o Marc Marquez

QJMOTOR SRK 125 S ABS σε νέα μειωμένη τιμή

Ο βενιαμίν της οικογένειας SRK γίνεται ακόμη πιο προσιτός
QJMOTOR SRK 125 S
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

19/2/2026

Το SRK 125 S ήρθε στην ελληνική αγορά το 2023 ως γυμνή παραλλαγή του SRK 125 R, γεμίζοντας το κάτω άκρο της σπορ οικογένειας της QJMOTOR που έχει στην κορυφή της το τετρακύλινδρο δίδυμο των SRK 921, γυμνό και supersport RR.

Το γυμνό μοντέλο προδιαγραφών Α1 αποδίδει 15 ίππους από τον υγρόψυκτο μονοκύλινδρο κινητήρα του που εδράζει στο κέντρο ενός ατσάλινου πλαισίου δύο δοκών κι εξοπλίζεται με ανεστραμμένο πιρούνι, monoshock αμορτισέρ και δικάναλο σύστημα ABS για να προσφέρει μια άρτια εξοπλισμένη σπορ επιλογή στην κατηγορία του με προσιτή τιμή.

Η οποία τιμή γίνεται πλέον ακόμη πιο φιλική καθώς μειώθηκε κατά 200 ευρώ, φτάνοντας στα €2.595.