Με CFMOTO 800MT εξοπλίζεται η Ελληνική Αστυνομία – Πρώτες φωτογραφίες!

Δεν θα μας κυνηγάνε μόνο Suzuki…
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

17/9/2022

Η ελληνική αστυνομία ενδέχεται να εξοπλιστεί με τα νέα CFMOTO 800MT καθώς είδαμε ένα από αυτά να έχει ήδη ολοκληρώσει τις διαδικασίες μετατροπής στον χώρο της ελληνικής αντιπροσωπείας και τις επόμενες ημέρες μπορεί και να βρίσκεται σε ενεργό υπηρεσία!

Βρεθήκαμε στην ελληνική αντιπροσωπεία της CFMOTO για να περάσει το 300SR την διαδικασία του PDI (Pre-Delivery Inspection) πριν αποσταλεί στην μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού μας, και πέσαμε πάνω στις διαδικασίες μετατροπής ενός CFMOTO 800MT!

Η μοτοσυκλέτα που είδαμε είναι καθόλα έτοιμη για να βρεθεί στον δρόμο και ίσως η ελληνική αστυνομία να εκμεταλλευτεί την σχέση τιμής και απόδοσης καθώς το 800ΜΤ είναι το πιο δυνατό νέο on-off σε αυτό τον κυβισμό. Όπως τουλάχιστον αποδείχτηκε και από τις δυναμομετρήσεις στο φετινό Mega Test που συμμετείχε και είναι η πρώτη κινέζικης κατασκευής που έχει περάσει την διαδικασία του σκληρότερου συγκριτικού στην Ευρώπη, όπως πλέον θεωρείται το Mega Test On-Off!

Η θητεία στην ελληνική αστυνομία θα είναι άλλη μία σκληρή δοκιμασία – «πεδίου» για τις μοτοσυκλέτες της CFMOTO που συνεχίζουν να αποδεικνύουν τον εαυτό τους με τα χρόνια της παρουσίας τους τόσο στην Ευρώπη συνολικά, όσο και στην Ελλάδα συγκεκριμένα.

 

UPDATE:

Η μοτοσυκλέτα που "πιάσαμε" να ετοιμάζεται με εξοπλισμό για αστυνομική χρήση θα προσφερθεί στην ελληνική αστυνομία προς αξιολόγηση κι αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις ως προς την συνέχεια.

 

 

 

Voge Test Ride Experience - Σε μεγάλες πόλεις σε όλη την Ελλάδα

Από 17 Μαΐου με πρώτη στάση στα Γιάννενα
Voge Test Ride Experience 2025 - Σε όλη την Ελλάδα
Από τον

Θοδωρή Ξύδη

16/5/2025

Η αντιπροσωπεία της Voge, Mototrend SA, ανακοίνωσε νέες ημερομηνίες για test rides σε μεγάλες πόλεις σε όλη την Ελλάδα για τα πιο εμπορικά μοντέλα της εταιρείας.

Ειδικότερα, η ελληνική αντιπροσωπεία θα δώσει την ευκαιρία στο κοινό να γνρίσει από πρώτο χέρι εφτά (7) εμπορικά μοντέλα της Voge. 

Τα μοντέλα που θα βρουν οι ενδιαφερόμενοι στα test rides είναι οι adventure/on-off μοτοσυκλέτες DS900X, DS525X, DS625X καθώς και τα scooter SR16, SR1 ADV, SR3 και SR4 Max Smart.

Το πρόγραμμα των test rides έχει ως εξής:

-ΙΩΑΝΝΙΝΑ: 17-20 Μαϊου, Ζαβογιάννης, τηλ. 2651032297 
-ΑΡΤΑ: 22-25 Μαϊου, Παναγιώτου, τηλ. 2681071244 
-ΑΓΡΙΝΙΟ: 27-29 Μαϊου, Μπουσδούνης, τηλ. 2641052558 
-ΠΑΤΡΑ: 31 Μαϊου - 4 Ιουνίου, Λυρής, τηλ. 2610451102 
-ΑΙΓΙΟ: 6-9 Ιουνίου, Διαμαντόπουλος, τηλ. 2691302856 
-ΚΑΛΑΜΑΤΑ: 18-21 Ιουνίου, Δημητρακόπουλος, τηλ. 2721020000 
-ΛΑΡΙΣΑ: 2-12 Ιουλίου, Μαϊμάρης, τηλ. 2410413161 


Ένα τηλεφώνημα στο κατάστημα της αρεσκείας σας αρκεί για να δηλώσετε συμμετοχή στην πόλη της επιλογής σας. Απαραίτητα για τη συμμετοχή σας είναι το Δίπλωμα μοτοσυκλέτας και το σωστό ντύσιμο με τεχνικό, προστατευτικό εξοπλιμό μοτοσυκλέτας (κράνος, γάντια, μπουφάν μοτοσυκλέτας, κλειστά παπούτσια).

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.