Με κάθε αγορά Yamaha Tenere 700, δώρο αξεσουάρ αξίας 540 ευρώ!

Για τον εορτασμό των 40 χρόνων Tenere
Με κάθε αγορά μιας Yamaha Tenere, δώρο αξεσουάρ αξίας 540 ευρώ
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

3/10/2023

Για τον εορτασμό των 40 χρόνων του ονόματος Tenere στα μοντέλα Off-Road περιπέτειας της Yamaha, η ιαπωνική εταιρεία προσφέρει ως δώρο με κάθε αγορά Tenere 700, αξεσουάρ αξίας 540 ευρώ!

Η προσφορά αφορά σε γνήσια Αξεσουάρ Yamaha αξίας 540 ευρώ, με την αγορά κάθε νέου μοντέλου Tenere, ανεξαρτήτως έκδοσης, ενώ ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων -εξαιρούνται προϊόντα Akrapovic και Öhlins.

Περισσότερες πληροφορίες για την εορταστική προσφορά θα βρείτε ΕΔΩ.

Ετικέτες

Extreme Trackdays – Για πρώτη φορά στο Brno της Τσεχίας!

Τρεις ημέρες οδήγησης στην πίστα που έχουν τρέξει τόσο τα MotoGP, όσο και τα Motul WSBK
motomagExtreme Trackdays – Για πρώτη φορά στο Brno της Τσεχίας!
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

24/4/2024

Μετά τις πίστες του Misano και του Mugello, η διοργάνωση της Extreme Trackdays ταξιδεύει για πρώτη φορά στη γνωστή πίστα των 5.700 μέτρων του Brno, προσφέροντας μία μοναδική εμπειρία οδήγησης, με τρεις ημέρες αγωνιστικής οδήγησης.

Από τις 26 μέχρι και τις 28 Ιουλίου 2024, η πίστα του Brno θα υποδεχτεί τα Extreme Trackdays, με τους συμμετέχοντες να χωρίζονται σε 5 γκρουπ, ανάλογα με την εμπειρία και τους χρόνους τους (Begginers, Intermediate A, Intermediate B, Experts και Pro). Κάθε ομάδα θα έχει την δυνατότητα να τρέξει σε 12 session διάρκειας 20 λεπτών, ενώ έχουν προβλεφθεί και 3 αγώνες με “rolling start” για κάθε γκρουπ.

Το κόστος της συμμετοχής έχει διαμορφωθεί στα 720€, ενώ όσοι θέλουν να έχουν και δικό τους box εντός πίστας, θα πρέπει να καταβάλουν 160€ επιπλέον. Η διοργάνωση έχει φροντίσει να υπάρχει και δυνατότητα μεταφοράς της μοτοσυκλέτας μέχρι εκεί, με το κόστος να ξεκινά από τα 840€. Κατά την διάρκεια του trackday θα υπάρχει κάλυψη για σέρβις και αντικατάσταση ελαστικών. Εννοείται ότι η φωτογραφική και βιντεοληπτική κάλυψη είναι πλήρης και για τις τρεις ημέρες, για να έχεις και τις αποδείξεις ότι βρέθηκες εκεί!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Extreme Trackdays ή να στείλετε e-mail στο [email protected], αλλά και τηλεφωνικά στο +30 697 22 33 094 (WhatsApp/Viber).

Ετικέτες