Michelin Power Days: Στις 8-9 Ιουλίου στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών

Μια διοργάνωση του Halaris Bikes Center
Halaris
Από το

motomag

26/6/2023

Michelin Power Days είναι ένας από τους πλέον διαχρονικούς και επιτυχημένους θεσμούς trackdays στη χώρα μας. Στις 8-9 Ιουλίου στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών οι λάτρεις της μοτοσυκλέτας θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος στο trackday το οποίο διοργανώνει το Halaris Bikes Center.

Ακολουθεί η ανακοίνωση για την εκδήλωση:

Τα Michelin Power Days είναι μια γιορτή της μοτοσυκλέτας που έχουν ως στόχο οι αναβάτες να εξελίξουν τις οδηγικές τους ικανότητες και να οδηγήσουν πιο γρήγορα στο ασφαλές ελεγχόμενο περιβάλλον της πίστας με τον κατάλληλο εξοπλισμό. Όλο αυτό γίνεται εφικτό με την επίβλεψη έμπειρων πλοηγών, οι οποίοι είναι έτοιμοι να παρέχουν καθοδήγηση βοηθώντας τους αναβάτες να βελτιώσουν την τεχνική τους και να αξιοποιήσουν στο έπακρο τον χρόνο τους στην πίστα. Η διοργάνωση φροντίζει για την ασφάλεια των συμμετεχόντων και τηρεί όλα τα μέτρα ασφαλείας, καθώς σε περίπτωση πτώσης υπάρχει διαθέσιμο εξειδικευμένο προσωπικό για την παροχή βοήθειας. Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα ενοικίασης του απαραίτητου εξοπλισμού (δερμάτινη φόρμα, κράνος, μπότες, γάντια), κατόπιν συνεννόησης και δήλωσης στην φόρμα συμμετοχής στην ιστοσελίδα μας track-day.gr. Επιπρόσθετα, για αυτούς που θέλουν να απολαύσουν μια πιο πολυτελή εμπειρία στη διάρκεια του διήμερου event υπάρχει δυνατότητα ενοικίασης box στον χώρο του pit lane.

Halaris

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει νωρίς το πρωί και θα διαρκέσει έως τη δύση του ηλίου. Θα προηγηθεί σεμινάριο επεξήγησης των κανόνων ασφαλείας στην πίστα, καθώς και ο απαραίτητος τεχνικός έλεγχος όλων των μοτοσυκλετών. Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε 4 γκρουπ (αρχάριο - ενδιάμεσο - προχωρημένο - γρήγορο) ανάλογα με τις οδηγικές τους ικανότητες και θα έχουν τη δυνατότητα να οδηγήσουν στην αγωνιστική διαδρομή αρκετά ‘session’ ανά ημέρα. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρχει φωτογραφική κάλυψη και οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να προπαραγγείλουν τις φωτογραφίες τους. Το κατάστημα Halaris Bikes Center παρέχει στους συμμετέχοντες μεγάλες εκπτώσεις για ανταλλακτικά, αναλώσιμα και αξεσουάρ μοτοσυκλέτας, ενώ η ασφαλής τοποθέτηση και αλλαγή ελαστικών θα γίνεται από το κατάστημα Wheel City που θα βρίσκεται στην πίστα.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες, επομένως οι αναβάτες ενθαρρύνονται να εγγραφούν έγκαιρα για να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εγγραφές θα βρείτε στο track-day.gr ή στα τηλέφωνα 6909174195 & 6988807245.

Halaris

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες