Moto Guzzi Experience 2023 - 12 οργανωμένα ταξίδια με μοτοσυκλέτα

Από τον Απρίλιο έως τον Δεκέμβριο, με V85 TT, V100 Mandello και V7 Stone
Moto Guzzi experience 2023
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

3/2/2023

Τα οργανωμένα ταξίδια που περιλαμβάνονται κάτω από την ομπρέλα του Moto Guzzi Experience 2023 απευθύνονται σε αναβάτες όλων των επιπέδων, και ανάλογα την εκδήλωση έχουν ασφάλτινο ή χωμάτινο προσανατολισμό.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να λάβουν μέρος είτε με μοτοσυκλέτα της οργάνωσης (V85 TT για τα χωμάτινα ταξίδια και V7 Stone & V100 Mandello για τα ασφάλτινα), είτε να φέρουν τη δική τους Moto Guzzi μοτοσυκλέτα.

Η πρώτη παρουσίαση του Moto Guzzi Experience 2023 έγινε στο σαλόνι MBE-Motor Bike Expo της Βερόνα στις 27-29 Ιανουαρίου 2023, με τον Dj Ringo και τους γνωστούς customizer αδελφούς Gianfranco και Vittoriano Guareschi, που “ανακατεύονται” και στις off-road αγωνιστικές αναζητήσεις των Moto Guzzi & Aprilia.

Η φετινή χρονιά είναι η 5η χρονιά της διοργάνωσης, με το ντεμπούτο της να έχει γίνει το 2017.

Moto Guzzi Experience

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται 3 σαββατοκύριακα στην Ιταλία: 28-30 Απριλίου οι “Κρυμένες κοιλάδες”, στους λόφους της Piacenza, στην περιοχή της Emilia-Romagna με το V7 Stone. Στις 12-14 Μαίου έχουμε την εκδήλωση “Σκόνη και άστρα”, σε άσφαλτο και χώμα, στα Απένινα της Λιγυρίας με το V85 TT, με μια διανυκτέρευση κάτω απ’ τα άστρα. Περνάμε στο “Οδηγήστε και κάντε ιστιοπλοΐα” event, ένα σαββατοκύριακο μοιρασμένο σε άσφαλτο και θάλασσα, με το Moto Guzzi V7 Stone, και ιστιοπλοΐα στην Cinque Terre.

Το Touring πρόγραμμα περιλαμβάνει 9 ταξίδια. Ξεκινά στις 9-16 Απριλίου με το tour Σικελίας καβάλα στο Moto Guzzi V100 Mandello, ενώ υπάρχουν δυο ταξίδια στην Τοσκάνη, στις 22-25 Απριλίου και στις 28 Απριλίου-1 Μαίου με το V85 TT. Μια εβδομάδα στα Βαλκάνια (27 Μαΐου με 4 Ιουνίου) με το V100 Mandello, στις Δαλματικές ακτές και τον κόλπο του Kotor, μέχρι την καρδιά των Βαλκανίων, το πάρκο Durmitor και επιστροφή από την Τριέστη.

Μετά το καλοκαίρι, τα ταξίδι επιστρέφουν: 1.200 χλμ. Διασχίζοντας την Belpaese της Ιταλίας, στις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 8 Οκτωβρίου με το V100 Mandello, και κατόπιν στην Τυνησία σε δυο διαφορετικές ημερομηνίες (21-30 Οκτωβρίου και 4-13 Νοεμβρίου) με το V85 TT, σε μια ολοκληρωμένη tour της χώρας, συμπεριλαμβανομένης και της ερήμου Chott El Jerid. Στις 2-10 Δεκεμβρίου ταξιδεύουμε στην Ανδαλουσία της Ισπανίας με το V100 Mandello, και στις 26 Δεκεμβρίου 2023 έως τις 10 Ιανουαρίου 2024 εξερευνούμε το Μαρόκο, καβάλα στο V85 TT.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να δηλώσετε σμμετοχή δείτε ΕΔΩ.

Fantic Days 2024 - Η Fantic αποκτά κι αυτή τη γιορτή της, στις 21-22 Σεπτεμβρίου

Στο SalviniLand - Monterenzio στην επαρχία της Μπολόνια
Fantic Days 2024
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

14/6/2024

Η Fantic Motor ανακοινώνει την πρώτη έκδοση των Fantic Days, ένα Σαββατοκύριακο ανοιχτό στο κοινό με test-rides, πολλή οδήγηση MX, Enduro και e-bikes, εκθεσιακά περίπτερα, ζωντανή μουσική και φαγητό. Μια συγκέντρωση για όλους τους ιδιοκτήτες της Fantic στο SalviniLand - Monterenzio στην επαρχία της Μπολόνια.

Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να οδηγήσουν σε πίστες Motocross, Enduro και e-bike τις μοτοσυκλέτες τους αλλά και τα νέα μοντέλα της Fantic, ενώ θα υπάρχουν και περιηγήσεις με τα Caballero. Στην εκδήλωση θα δώσουν το παρών και οι αγωνιζόμενοι της Fantic Racing, τους οποίους θα μπορούν να συναντήσουν από κοντά οι φίλοι της εταιρείας.

Το πρόγραμμα

Κατά τη διάρκεια των Fantic Days, όλοι οι παρευρισκόμενοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε μια σειρά συναρπαστικών δραστηριοτήτων:

- Ξεναγήσεις: εξερευνήστε τοπία που κόβουν την ανάσα και διαδρομές ειδικά σχεδιασμένες για να αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά των ποδηλάτων και των μοτοσυκλετών της Fantic.

- Test-Rides: ανακαλύψτε την πλήρη γκάμα των μοτοσικλετών MX και Enduro της Fantic, καθώς και τις μοτοσικλέτες Caballero και e-bikes σε διάφορες πίστες.

- Ζωντανή μουσική: συναυλίες και ζωντανές παραστάσεις θα εξασφαλίσουν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα.

- Εκθεσιακά περίπτερα: ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα, τους συνεργάτες και τα αξεσουάρ της Fantic.

- Φαγητό και ποτά: απολαύστε μια μεγάλη ποικιλία από γαστρονομικές απολαύσεις και ποτά στα περίπτερα φαγητού.

- Συγκεντρώσεις: λάβετε μέρος σε συγκεντρώσεις για να γιορτάσετε την κοινότητα Fantic, να συναντήσετε άλλους λάτρεις των δύο τροχών και να μοιραστείτε εμπειρίες.

- Ειδικοί προσκεκλημένοι και πρεσβευτές: Γνωρίστε μερικά από τα γνωστά πρόσωπα της οικογένειας Fantic - αναβάτες, πρωταθλητές και Fantic Racing Ambassadors που θα μοιραστούν τις ιστορίες και το πάθος τους.

Η εκδήλωση θα σηματοδοτήσει επίσης το τελικό στάδιο του The Long Way 2024, της περιοδείας που οδήγησε την κοινότητα των ιδιοκτητών Caballero, τη μακροβιότερη και πιο ιστορική μέσα στην οικογένεια Fantic, στον γύρο της Ιταλίας.