Γράφτηκε από: 
τον Κώστα Γκαζή

Moto Guzzi V100 - Παρέα με τον Wolverine σε κόμικ της Marvel

Journey of Time - Από τον Οκτώβριο, στα ιταλικά και τα αγγλικά

Η Moto Guzzi, σε συνεργασία με τη Marvel Entertainment παρουσιάζει το “Journey of Time”, ένα κόμικ σχεδιασμένο γύρω από το V100 Mandello, τη νέα μοτοσυκλέτα της ιταλικής εταιρείας.

Παρέα στο V100 Mandello θα κάνει ο γνωστός μεταλλαγμένος ήρωας Wolverine, ενώ στο κόμικ θα μάχεται εναντίον φαντασμάτων από το παρελθόν του, αλλά και εναντίον του Bullseye, ενός από τους πιο μισητούς “κακούς” της Marvel. Δίπλα του ο Wolverine θα έχει και μια μυστηριώδη γυναίκα από το παρελθόν του.

Κάπως έτσι, η τριπλέτα άνδρας (μεταλλαγμένος ήρωας), γυναίκα (μυστηριώδης, σύμφωνα με το δελτίο τύπου της εταιρείας), και μοτοσυκλέτα (που μάχεται ενάντια στα φαντάσματα του παρελθόντος;) ολοκληρώνεται, με το κόμικ να περιλαμβάνει κι ένα κυνηγητό όπου το V100 Mandello “αποδεικνύεται ένας δυνατός και γρήγορος σύντροφος για τον μεταλλαγμένο με τις αρπάγες από αδαμάντιο”.

Μάλιστα, από ότι διαβάζουμε στο κόμικ θα μάθουμε πως ο Wolverine παλαιότερα είχε ένα ακόμα Moto Guzzi, το πρώτο V7…

Μένει να αποδειχθεί αν οι φαινομενικά αταίριαστοι χαρακτήρες (Wolverine και V100 Mandello) "κολλήσουν", και να δούμε αν το σενάριο είναι της προκοπής.

Το κόμικ θα γίνει διαθέσιμο σε ιταλικά και αγγλικά από τον Οκτώβριο, αρχικά στα μουσείο της Moto Guzzi και της Piaggio, και κατόπιν στους Ιταλούς dealer της Moto Guzzi.