Moto Guzzi V100 - Παρέα με τον Wolverine σε κόμικ της Marvel

Journey of Time - Από τον Οκτώβριο, στα ιταλικά και τα αγγλικά
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

19/9/2022

Η Moto Guzzi, σε συνεργασία με τη Marvel Entertainment παρουσιάζει το “Journey of Time”, ένα κόμικ σχεδιασμένο γύρω από το V100 Mandello, τη νέα μοτοσυκλέτα της ιταλικής εταιρείας.

Παρέα στο V100 Mandello θα κάνει ο γνωστός μεταλλαγμένος ήρωας Wolverine, ενώ στο κόμικ θα μάχεται εναντίον φαντασμάτων από το παρελθόν του, αλλά και εναντίον του Bullseye, ενός από τους πιο μισητούς “κακούς” της Marvel. Δίπλα του ο Wolverine θα έχει και μια μυστηριώδη γυναίκα από το παρελθόν του.

Κάπως έτσι, η τριπλέτα άνδρας (μεταλλαγμένος ήρωας), γυναίκα (μυστηριώδης, σύμφωνα με το δελτίο τύπου της εταιρείας), και μοτοσυκλέτα (που μάχεται ενάντια στα φαντάσματα του παρελθόντος;) ολοκληρώνεται, με το κόμικ να περιλαμβάνει κι ένα κυνηγητό όπου το V100 Mandello “αποδεικνύεται ένας δυνατός και γρήγορος σύντροφος για τον μεταλλαγμένο με τις αρπάγες από αδαμάντιο”.

Μάλιστα, από ότι διαβάζουμε στο κόμικ θα μάθουμε πως ο Wolverine παλαιότερα είχε ένα ακόμα Moto Guzzi, το πρώτο V7…

Μένει να αποδειχθεί αν οι φαινομενικά αταίριαστοι χαρακτήρες (Wolverine και V100 Mandello) "κολλήσουν", και να δούμε αν το σενάριο είναι της προκοπής.

Το κόμικ θα γίνει διαθέσιμο σε ιταλικά και αγγλικά από τον Οκτώβριο, αρχικά στα μουσείο της Moto Guzzi και της Piaggio, και κατόπιν στους Ιταλούς dealer της Moto Guzzi.

CFMOTO – Κερδίζει για πρώτη φορά βραβείο Red Dot Award με το 800NK

Σημαντική διάκριση για την CFMOTO η οποία κάνει ντεμπούτο στον δημοφιλή αυτό θεσμό
motomag CFMOTO – Κερδίζει για πρώτη φορά βραβείο Red Dot Award με το 800NK
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

25/4/2024

H CFMOTO για πρώτη φορά στην ιστορία της στα βραβεία σχεδιασμού Red Dot Design Awards, είδε μοτοσυκλέτα της και συγκεκριμένα το 800ΝΚ να αποσπά βραβείο σχεδιασμού στην κατηγορία Red Dot Award: Product Design 2024.

Πιο συγκεκριμένα το 800ΝΚ βραβεύτηκε για τον design του, ενώ για πρώτη φορά είδαμε μεγάλη κινεζική μοτοσυκλέτα να κερδίζει βραβείο στον δημοφιλή αυτό θεσμό. Αυτή η διάκριση αποτελεί διεθνή αναγνώριση για την ομάδα σχεδιασμού της CFMOTO και για το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης ενώ το ότι συνέπεσε με τα 35 χρόνια από τότε που ιδρύθηκε η CFMOTO έφερε ακόμη περισσότερα χαμόγελα στην εταιρεία με έδρα την Hangzhou.

Το ΝΚ800 έχει σχεδιαστεί στην Ιταλία από το Modena 40 studio του Carles Solsona, ενώ στην καρδιά του βρίσκεται ο δικύλινδρος εν σειρά κινητήρας του 790 Duke με τους 95 ίππους -και σε έκδοση Α2-, που κατασκευάζεται από τη CFMOTO στο εργοστάσιο του Hangzou.

O Carles Solsona, Διευθυντής σχεδιασμού της CFMOTO δήλωσε: "Η κατάκτηση του βραβείου Red Dot είναι ένα σπουδαίο αποτέλεσμα για όλη την ομάδα. Το 800NK είναι ένα από τα προϊόντα της CFMOTO που ενσαρκώνει καλύτερα τις βασικές αξίες της μάρκας μας: σχεδιασμός, τεχνολογία, απόδοση. Αυτό το επίτευγμα είναι ένας πολύ καλός τρόπος να γιορτάσουμε την 35η επέτειο της εταιρείας μας, καθώς και να αναγνωρίσουμε τη δέσμευση και την ανάπτυξη της δικής μας σχεδιαστικής φιλοσοφίας που προορίζεται για μια παγκόσμια αγορά".

CFMOTO – Κερδίζει για πρώτη φορά βραβείο Red Dot Award με το 800NK
Ετικέτες