Γράφτηκε από: 
τον Πάνο Καραβοκύρη

Moto Guzzi V85TT: Ειδική προσφορά για το Μάιο

Με τέσσερα χρόνια δωρεάν service

Η Moto Guzzi, που ανήκει στον όμιλο της Piaggio, προσφέρει μόνο για το Μάιο τη δυνατότητα σε όσους αποκτήσουν την V85 TT να έχουν τέσσερα χρόνια εγγύησης αλλά και τέσσερα χρόνια δωρεάν συντήρηση. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο δελτίο τύπου που ακολουθεί.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

V85 TT ΜΕ EAGLE DAYS ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΪΟ, ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ EAGLE DAYS ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΗ MOTO GUZZI V85 TT ΜΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΔΩΡΕΑΝ SERVICE ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗ ΝΕΑ V85 TT ΜΕ ΕΝΑ TEST RIDE ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ MOTO GUZZI

Η Moto Guzzi V85 TT, η πρώτη Classic Enduro, αποτελεί σύνθεση δύο φαινομενικά αντικρουόμενων κόσμων: της λειτουργικότητας enduro και του κλασικού επιβλητικού στυλ. Η V85 TT είναι αφιερωμένη στα συναρπαστικά ταξίδια, στην πιο αγνή και αυθεντική μορφή τους, συνδυάζοντας τα στυλιστικά χαρακτηριστικά της χρυσής εποχής των adventure μοτοσυκλετών με τον τεχνολογικό εξοπλισμό, την απόδοση και τη λειτουργικότητα των σύγχρονων τουριστικών enduro. Απλότητα, ευκολία και πρακτικότητα: αυτές είναι οι θεμελιώδεις αρχές της V85 TT, η οποία απευθύνεται σε όσους αναζητούν μια μοτοσυκλέτα, που θα κεντρίζει το περιπετειώδες πνεύμα τους σε κάθε μικρή ή μεγάλη διαδρομή.

Τώρα οι Eagle Days φέρνουν για όλο τον Μάιο, εκπληκτικά πλεονεκτήματα με την αγορά της νέας  V85 TT: 4 χρόνια δωρεάν service και 4 χρόνια εγγύηση.

Ανακαλύψτε όλες τις λεπτομέρειες της προσφοράς, στην ιστοσελίδα https://www.motoguzzi.com/gr_EL/landing/V85TT/