Γράφτηκε από: 
τον Μπάμπη Μέντη

Moto Petsas Honda στο Scooter Rally Αντοχής

28-29 Μαΐου ραντεβού στη Φωκίδα

Η Moto Petsas ως μέγας χορηγός του Scooter Rally Αντοχής που θα γίνει φέτος στη Φωκίδα μεταξύ 28-29 Μαΐου έστειλε το ακόλουθο Δελτίο Τύπου με όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν την εκδήλωση:   

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Αγαπητοί συνεργάτες,

 

Με την παρούσα επιστολή επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε για τη χορηγία εκ μέρους της “Moto Petsas” - επίσημου συνεργάτη της Honda Motorcycles - του 6ου Scooter Rally Αντοχής που θα διεξαχθεί στις 28-29 Μαϊου 2022 στην περιοχή της Φωκίδας.

Το Scooter Rally Αντοχής είναι μια διοργάνωση για scooter και μοτοσυκλέτες, με τα χαρακτηριστικά: περιήγηση - παιχνίδι – αγώνας. Η εκδήλωση που γίνεται κάθε Μάιο δημιουργήθηκε με απώτερο στόχο:

 

•             να ενώσει μοτοσυκλετιστικές παρέες

•             να ενώσει μοτοσυκλετιστικά club και forum

•             να ενώσει ανθρώπους με διαφορετική οδηγική εμπειρία

•             να ενώσει αναβάτες διαφορετικών δικύκλων τόσο σε φιλοσοφία όσο και σε κυβικά

 

Σκοπός της εκδήλωσης αυτής είναι η κάλυψη μιας μεγάλης χιλιομετρικής απόστασης (300-350 χλμ) σε περίπου 8-10 ώρες οδηγώντας κυρίως στο επαρχιακό οδικό δίκτυο, με ασφάλεια και φυσικά ακολουθώντας τον Κ.Ο.Κ. Είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να σημειωθεί, ότι δεν υπάρχει κανενός είδους αγωνιστικός χαρακτήρας στην διοργάνωση αυτή και δεν έχει καμιά απολύτως σημασία η ώρα που θα τερματίσει ο κάθε συμμετέχων.

Το Scooter Rally Αντοχής επιθυμεί να καθιερωθεί σαν ένα πανελλήνιο γεγονός που μπορεί να διεξαχθεί σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας ώστε οι συμμετέχοντες να γνωρίσουν από κοντά τις ομορφιές αυτής της χώρας, να νιώσουν την φύση και να μυρίσουν τις ευωδιές των βουνών των κάμπων και της θάλασσας.

Η εκκίνηση θα δοθεί από την ταβέρνα «Ομφαλός» ( www.taverna-omfalos.gr ) στο 5ο χλμ.΅Εθνικής Οδού Δελφών-Αράχωβας στις 28 Μαϊου 2022 και ώρα 10:30 ενώ ο τερματισμός θα γίνει στις 29 Μαϊου 2022 στην Ιτέα Φωκίδας μπροστά στην καφετέρια Sofita επί της 28ης Οκτωβρίου 109 στην παραλία Ιτέας.

H Moto Petsas θα είναι παρούσα με τη Honda Motorcycles στην εκκίνηση και στον τερματισμό του rally με στατική παρουσία δικύκλων της Honda σε ειδικές τέντες όπου θα είναι δυνατή και διενέργεια test rides ενώ από τη Moto Petsas θα απονεμηθούν και δώρα στους νικητές αλλά και στο σύνολο των συμμετεχόντων στο rally.

 

 

Με τιμή,

 

Κωνσταντίνος Πέτσας