To MOTO στην υβριδική πλατφόρμα του OPEN!

Το "OPEN ΒEYOND" επέλεξε το ΜΟΤΟ
Από τον

Λάζαρο Μαυράκη

15/3/2022

Η υβριδική τηλεόραση του καναλιού "OPEN" – το "OPEN BEYOND"- είναι μία από τις πιο τεχνολογικά προχωρημένες πλατφόρμες, και όχι μόνο για τα ελληνικά δεδομένα. Η ποιότητα δεν αφορά όμως μόνο τις τεχνολογικές δυνατότητες που προσφέρει στον τηλεθεατή, αλλά και στο πλούσιο και ποιοτικό υλικό που έχει στην διάθεσή του για θέαση.

Αυτό ακριβώς το χαρακτηριστικό της ποιότητας που αναζητούν στην θεματολογία τους, ήταν και ο βασικός παράγοντας που το OPEN επέλεξε την συνεργασία με το ΜΟΤΟ για ό,τι αφορά την μοτοσυκλέτα. Πλέον, τα βίντεο του ΜΟΤΟ εντάσσονται στην υβριδική τηλεόραση του OPEN, στην οποία έχει πρόσβαση κάθε κάτοχος Smart TV με το πάτημα ενός κουμπιού.

Η αρχή αυτής της σημαντικής συνεργασίας γίνεται με το επικό βίντεο από το MEGA TEST του 2019, μια κυριολεκτικά τηλεοπτική υπερπαραγωγή, ενώ είναι και το πρώτο MEGA TEST που κινηματογραφήθηκε πλήρως, από την πρώτη μέρα μέχρι την τελευταία, μαζί με όλο το backstage. Εκείνο το MEGA TEST ήταν προγραμματισμένο να βγει στον αέρα από μια άλλη συχνότητα, αλλά δυστυχώς ο απρόβλεπτος παράγοντας της πανδημίας κατήργησε κάθε έννοια προγραμματισμού. Επειδή όμως όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και τα σωστά "γρανάζια" κούμπωσαν την κατάλληλη στιγμή, μέσα από αυτή την σημαντική συνεργασία.

Όσοι λοιπόν παρακολουθείτε το OPEN από τους τηλεοπτικούς σας δέκτες και έχετε και πρόσβαση στις hybrid υπηρεσίες του καναλιού, έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε το… μοτοσυκλετιστικό "Μπεν Χουρ" με συναρπαστικές εικόνες και πλάνα, ενώ για όσους θέλουν να μάθουν αναλυτικά τις δυνατότητες και τις ικανότητες των μοτοσυκλετών που συμμετείχαν στο συγκεκριμένο MEGA TEST, υπάρχει η δυνατότητα να προμηθευτούν το τεύχος με το επίσης επικών διαστάσεων άρθρο του συγκριτικού.

Όπως αναφέρουμε και στην αρχή, αυτή είναι μόνο η αρχή και η συνέχεια έπεται ακόμη πιο συναρπαστική, με νέα βίντεο και παρουσιάσεις του MOTO που θα μπορείτε να βρείτε στην υβριδική πλατφόρμα του "OPEN BEYOND"!

ΕΛ.ΑΣ. – 35.504 παραβάσεις Κ.Ο.Κ. σε όλη την επικράτεια, η μη χρήση κράνους σταθερά στην τριάδα των παραβάσεων

393 αστυνομικές επιχειρήσεις καταγράφηκαν σε όλη την Ελλάδα σε 7 ημέρες
motomag ΕΛ.ΑΣ. – 35.504 παραβάσεις Κ.Ο.Κ. σε όλη την επικράτεια από 22 έως 28 Απριλίου, η μη χρήση κράνους σταθερά στην τριάδα των παραβάσεων
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

2/5/2024

Η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε στοχευμένους ελέγχους σε όλη την επικράτεια από τις 22 έως τις 28 Απριλίου για την αντιμετώπιση παραβατικών και επικίνδυνων - αντικοινωνικών οδηγικών συμπεριφορών βεβαιώνοντας 35.504 παραβάσεις Κ.Ο.Κ.

Πιο συγκεκριμένα οι υπηρεσίες της Τροχαίας πραγματοποίησαν 135.009 τροχονομικούς ελέγχους οχημάτων για τις οποίες επιβλήθηκαν τα ανάλογα διοικητικά πρόστιμα.

Ενδεικτικά, οι παραβάσεις που βεβαιώθηκαν, μεταξύ άλλων, αφορούν:

11.412 για παράνομες σταθμεύσεις

7.621 για υπερβολική ταχύτητα

2.200 για μη χρήση κράνους

2.076 για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης

1.572 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας

1.116 για ΚΤΕΟ

846 για μέθη

522 για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση

Οι στοχευμένες δράσεις θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και το επόμενο διάστημα.