MOTO Test Ride Event 2019-1η μέρα: Ρεκόρ για Σάββατο!

Η μεγαλύτερη προσέλευση!
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

11/5/2019

Μία γλυκιά κούραση έχουμε όλοι μας στην ομάδα του MOTO, εν αναμονή της δεύτερης ημέρας, της τελευταίας καλής ημέρας που θα έχει αυτή η εβδομάδα! Κι αυτό γιατί σήμερα Σάββατο εισπράξαμε την χαρά του κόσμου, μπροστά στις μοτοσυκλέτες που τον περίμεναν να τις οδηγήσει.

Στα πέντε χρόνια που συνεχώς διοργανώνουμε το μεγαλύτερο Test Ride της Ευρώπης, με βάση τον συνολικό αριθμό δοκιμών που γίνονται στο διήμερο event, φέτος υπήρχε ο περισσότερος κόσμος για Σάββατο και ήταν χαρά μας που καταφέραμε να διαχειριστούμε την αυξημένη προσέλευση. Όχι πως μπορείς να τους έχεις όλους ευχαριστημένους, ή να αποφύγεις εκείνον που θα βάλει απότομα την πρώτη και θα του πέσει η μοτοσυκλέτα από το σταντ, αλλά κι αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα και μέρος του να υποδέχεσαι τόσο διαφορετικό μεταξύ τους κόσμο… πολύ κόσμο! Και οδήγησαν όλοι, τόσο στο πρώτο μέρος όσο και στο δεύτερο μεικτό που όποιος ήθελε δήλωνε μοτοσυκλέτα προτίμησης με τους υπόλοιπους να συμπληρώνουν τα γκρουπ με κάποια από τις υπόλοιπες 80 μοτοσυκλέτες και σκούτερ!

Μία ζωντανή Έκθεση μοτοσυκλέτας που είτε βλέπεις τα εκθέματα να οδηγούνται, είτε τα οδηγείς ο ίδιος! Με τον Λευτέρη Πίππο, τον πολυπρωταθλητή που κατάφερε να πάρει το Πρωτάθλημα Ταχύτητας και το Trial, το πιο αργό και το πιο γρήγορο ελληνικό πρωτάθλημα, να δίνει το δικό του σόου στο κέντρο για όλους όσους περίμεναν, τις εταιρίες να έχουν στήσει τις μοτοσυκλέτες τους και να εκθέτουν την γκάμα τους, η πρώτη ημέρα του Test Ride Event ολοκληρώθηκε έχοντας δώσει την ευκαιρία σε πάρα πολύ κόσμο να οδηγήσει πολλές φορές και διαφορετικές μοτοσυκλέτες!

Ελπίζουμε η Κυριακή, να είναι μία εξίσου καλή ημέρα!

 

 
 
 
 
 

ΕΛ.ΑΣ. – 35.504 παραβάσεις Κ.Ο.Κ. σε όλη την επικράτεια, η μη χρήση κράνους σταθερά στην τριάδα των παραβάσεων

393 αστυνομικές επιχειρήσεις καταγράφηκαν σε όλη την Ελλάδα σε 7 ημέρες
motomag ΕΛ.ΑΣ. – 35.504 παραβάσεις Κ.Ο.Κ. σε όλη την επικράτεια από 22 έως 28 Απριλίου, η μη χρήση κράνους σταθερά στην τριάδα των παραβάσεων
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

2/5/2024

Η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε στοχευμένους ελέγχους σε όλη την επικράτεια από τις 22 έως τις 28 Απριλίου για την αντιμετώπιση παραβατικών και επικίνδυνων - αντικοινωνικών οδηγικών συμπεριφορών βεβαιώνοντας 35.504 παραβάσεις Κ.Ο.Κ.

Πιο συγκεκριμένα οι υπηρεσίες της Τροχαίας πραγματοποίησαν 135.009 τροχονομικούς ελέγχους οχημάτων για τις οποίες επιβλήθηκαν τα ανάλογα διοικητικά πρόστιμα.

Ενδεικτικά, οι παραβάσεις που βεβαιώθηκαν, μεταξύ άλλων, αφορούν:

11.412 για παράνομες σταθμεύσεις

7.621 για υπερβολική ταχύτητα

2.200 για μη χρήση κράνους

2.076 για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης

1.572 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας

1.116 για ΚΤΕΟ

846 για μέθη

522 για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση

Οι στοχευμένες δράσεις θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και το επόμενο διάστημα.